valla benimde geldi ama kötü niyetli olmak istemedim
önemli değil ben sana kolaylık olsun diye dedim şimdi yavaş yavaş onu çıkarttığın yerden yani tependen indirmelisinBen daha yeni uyeyim kusura bakmayin. Sanirim sizin dediginiz gibi simarttim.
dimi aklın yolu bir konu sahibi de öyle düşünmüş sonra günahını almayayım demiş kendinceAyrica kocasi da bundan rahatsiz olmuyor ilginc. Benim de erkek kardesim var. O kadar da samimiyiz. Gidip yanina yatsam cocuk soka girer "abla iyi misin bir sikinti mi var ne isin var burada" der. Sacma yani.
Nasil yapmaliyimönemli değil ben sana kolaylık olsun diye dedim şimdi yavaş yavaş onu çıkarttığın yerden yani tependen indirmelisin
mesela eklstraya giren şımartma çabasını kesNasil yapmaliyim
dimi aklın yolu bir konu sahibi de öyle düşünmüş sonra günahını almayayım demiş kendince
Hayir canim degil. 40larindaIyi de gorumce kac yasinda? Evli degil mi? Evliyse kocasi bisey demiyor mu?
Ne kadar tuhaf isler.
Aslinda esim rahatsiz oluyorda esim birsey soylemiyor onu da anlamiyorum[/QUOTE][QUOTE="WOLFROG, post: 45483772, member: 3018a kocasi da bundan rahatsiz olmuyor ilginc. Benim de erkek kardesim var. O kadar da samimiyiz. Gidip yanina yatsam cocuk soka girer "abla iyi misin bir sikinti mi var ne isin var burada" der. Sacma yani.
aynen ayrıca ne vakalar gördük çokta şaşırmamalı artıkTamam gunah almamali da, hayatin normal akisina ters yani.
Hayir canim degil. 40larinda
40 li yasinda bir kadin 34 yasinda erkek kardesiyle resmen ayni yatakta mi yatiyor?Hayir canim degil. 40larinda
Degilgörümce evli mi
Sagol sagol da insan nereye kadar dayanir kiEvli de degilmis hic normal degil bu durum arkadasim isin zor belki de karsinda klinik bir vaka var insan boyle bi durumuda kime anlatabilir ki boyle bir seyden degil suphelendigini aklina getirdigini duysalar vay haline Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?