e kalbi kırılan sensin bu durum da senin dönmemen lazım desene demedin mi bunu böylece kocanaEsim hicbirsey soylemiyor. Hatta bir keresinde bir arada yatmak zorunda kaldik. Sabah ben esimi optum mu birsey yaptim o da oradan birsey dedi zaman gectigi icin hatirlamiyorum. Oburku gun gezerken kirildigimi dile getirdim. Neymis bazi insanlarin kalbini kirarsan geri gelmeyebilirmis. Bende ne yapacaksam kendi evimde yapmaliymisim
hmm benim senden başka kimim var demişsin ya oda buna güveniyo bence gidemez diyoNeler neler dedim niye beni ailemizle ilgili sorunlarda tek basima birakiyorsun. İkimiz bosansak olan kime olacak ben yoruluyorum dinlenmek istiyorumdan tut benim senden baska kimim var bu yabanci yerdeden halimi hep anlatmaya calistim gel gor ki sadece ailesinin yasadigi yeri agzima aldigimda bile bakislari degisiyor.
şımarttın tepene çıktı yani boşuna demiyolar erkek kıdmının tabağını iki etmiycen birini kırıcan diye büyüklrerimizBen ona cok asiktim birazda dilimin cezasini cekiyorum sanirim. Hep yuzu yere dusmesin diye gozunun icine bakardim. Ben mi aptalmisim cozemedim
bu zaten ayrı bi muammaGorumce, koskoca kadin esinizle mi yatiyor?
senin görümcenin kafası gidik mi neNeymis kucukken yatiyorlarmis da ergenlikten sonra huyu degismiste nedenmiste. Anlatiyorsun bak boyle soyle diye hala anlamiyprum modunda
bu zaten ayrı bi muamma
valla benimde geldi ama kötü niyetli olmak istemedimHos seyler gelmiyor aklima. Bu denli kiskanclik falan. Ayrica gorumce kendini annesi yerine degil de baska birseyi yerine koymus anlasilan. Zira anneler kocaman ogullariyla bile yatmiyor.
anlamadım bi de konu sahibi alıntı yaparak cavaplasan daha anlaşılması kolay olurSanirim oyle yaptim
Ben daha yeni uyeyim kusura bakmayin. Sanirim sizin dediginiz gibi simarttim.anlamadım bi de konu sahibi alıntı yaparak cavaplasan daha anlaşılması kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?