- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.939
- 798
Soyle ki her ikisideyer olmayinca ozellikle hamileykende dar yatak oldugu icin beraber yatamiyorduk o zamanlar falan
Sizin sigamayacaginiz kadar dar bir yatak yani. O NASIL SIGMIS?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyle ki her ikisideyer olmayinca ozellikle hamileykende dar yatak oldugu icin beraber yatamiyorduk o zamanlar falan
Ne yalan soyleyeyim yuzum guldu mesajina :)40 li yasinda bir kadin 34 yasinda erkek kardesiyle resmen ayni yatakta mi yatiyor?
Bu soruya cevabin evet ise, birak bu aile carpik iliskilerini sensiz yasasinlar. Kac kurtul.
Cok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.olay gittikçe iğrenç bi hal alıyor
Ne yalan soyleyeyim yuzum guldu mesajina :)
Cok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.
sen bence usulunce aç bunuCok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.
Hamileligimde esim zarar gorurum diye korkuyordu. Kendisinin vir keresinde ayagi karnima gelmisti. O sirada kesin ablasi demistir. Cunku esim iyoce ucta yatiyordu.Sizin sigyacaginiz kadar dar bir yatak yani. O NASIL SIGMIS?
Benim babam da kanserden vefat etti. Birbirine baglanmak beraber yatmakla olmuyor.Cok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.
neyi ablası dedi tekme attığını mı o nerden biliyo bunu sizi mi izliyomuşHamileligimde esim zarar gorurum diye korkuyordu. Kendisinin vir keresinde ayagi karnima gelmisti. O sirada kesin ablasi demistir. Cunku esim iyoce ucta yatiyordu.
Tamam yani birlikte olmalari sorun değil de aynı yatak ! yanı canim bu söylediğin gerçekse hiç ama hiç normal değilCok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.
Yok hatta annemi gec ust komsular gelmisti oblar bile oglum deyisini hal ve hareketlerini tuhaf karsiladilarSize normal geliyor mu peki bu durum?
Hamileligimde esim zarar gorurum diye korkuyordu. Kendisinin vir keresinde ayagi karnima gelmisti. O sirada kesin ablasi demistir. Cunku esim iyoce ucta yatiyordu.
Psikolojik sorunları olabilir mi ?Yok hatta annemi gec ust komsular gelmisti oblar bile oglum deyisini hal ve hareketlerini tuhaf karsiladilar
anlamadımYok hatta annemi gec ust komsular gelmisti oblar bile oglum deyisini hal ve hareketlerini tuhaf karsiladilar
Zaten artik sabrim kalmadigi icin biraz tersliyorum.iyi de net ol
ablanın yüzüne söyle
eltin vs karıştırma
gelince söyle aaa hoş geldin ben de işleri yetiştiremiyordum çorba yap şunu bunu yap de
sonra yatağının işte çarşaf şurda yorgan burda şu odada şu kanepede yat de
eşini de al götür odaya
tepkini koy
olmaz de
gerekirse de ay abla buna ensest derler kızzzz deyip gül
kadın ters ne yapıyorsa eşine değil direkt ona söyle
adamı arada bırakma kendi işini kendin gör
yüz verme gerekirse kavga çıksın ama eşin ile değil abla ile
e bi zahmet bıçak kemiğe dayanmış resmenZaten artik sabrim kalmadigi icin biraz tersliyorum.
Birkac kere oldu zaten esim istemiyor ben karimla yatacagim diyor. Ablasi neden yatmiyor havalarinda belki de kendi gidiyor yatiyor yanina ben hamileyken uyuyakaldigimdab onlarda gec yattigindan pek bilmiyorTamam yani birlikte olmalari sorun değil de aynı yatak ! yanı canim bu söylediğin gerçekse hiç ama hiç normal değil
Tamam ınsan kardesinin yanina uzanabilir ama gece beraber yatilir mi yaa.fesatlik yapmak istemiyorum ama eşin de gorumcen de normal değil