Paylasabiecegim kimsem yok :(

Cok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.

Birbirlerine desteklerini bu sekilde mi gosteriyorlar? Daha seviyeli olmalari mumkun degil mi yani?

Cok bagimli esime ne bilim ya gercekten kalbimi temiz tutmak istiyorum. Yalniz esim zaten esimle yatmak istiyorum dedi. Babasi kanserden olunce kardesler dogal olarak bir sure birbirlerinden ayrilmadi.
sen bence usulunce aç bunu

Benim babam da kanserden vefat etti. Birbirine baglanmak beraber yatmakla olmuyor.
Iki erkek kardesim var, sanirim en son beraber uyudugumuz 5 yaslaridir, o da misafirden yatak kalmadi diye.

Hamileligimde esim zarar gorurum diye korkuyordu. Kendisinin vir keresinde ayagi karnima gelmisti. O sirada kesin ablasi demistir. Cunku esim iyoce ucta yatiyordu.
neyi ablası dedi tekme attığını mı o nerden biliyo bunu sizi mi izliyomuş

Tamam yani birlikte olmalari sorun değil de aynı yatak ! yanı canim bu söylediğin gerçekse hiç ama hiç normal değil
Tamam ınsan kardesinin yanina uzanabilir ama gece beraber yatilir mi yaa.fesatlik yapmak istemiyorum ama eşin de gorumcen de normal değil

iyi de net ol

ablanın yüzüne söyle

eltin vs karıştırma

gelince söyle aaa hoş geldin ben de işleri yetiştiremiyordum çorba yap şunu bunu yap de

sonra yatağının işte çarşaf şurda yorgan burda şu odada şu kanepede yat de

eşini de al götür odaya

tepkini koy

olmaz de

gerekirse de ay abla buna ensest derler kızzzz deyip gül

kadın ters ne yapıyorsa eşine değil direkt ona söyle

adamı arada bırakma kendi işini kendin gör

yüz verme gerekirse kavga çıksın ama eşin ile değil abla ile

CanE="Eses07, post: 45484031, member: 532750"]Eşin koskoca adam ..
Yahu abla yada kardeşim evliliğimi negatif etkileme diyemiyor mu ?
Gerekirse görüşmeyin ..
Gerçekten çok tuhaf bir aile yapısı ortada ..[/QUOTE]
Canim ben annesi adanaya gitti eskisi kadar sık gitmeyelim istiyorum bu gitmexse onlar geliyor ben anlamadin

iyi de net ol

ablanın yüzüne söyle

eltin vs karıştırma

gelince söyle aaa hoş geldin ben de işleri yetiştiremiyordum çorba yap şunu bunu yap de

sonra yatağının işte çarşaf şurda yorgan burda şu odada şu kanepede yat de

eşini de al götür odaya

tepkini koy

olmaz de

gerekirse de ay abla buna ensest derler kızzzz deyip gül

kadın ters ne yapıyorsa eşine değil direkt ona söyle

adamı arada bırakma kendi işini kendin gör

yüz verme gerekirse kavga çıksın ama eşin ile değil abla ile
Zaten artik sabrim kalmadigi icin biraz tersliyorum.

Tamam yani birlikte olmalari sorun değil de aynı yatak ! yanı canim bu söylediğin gerçekse hiç ama hiç normal değil
Tamam ınsan kardesinin yanina uzanabilir ama gece beraber yatilir mi yaa.fesatlik yapmak istemiyorum ama eşin de gorumcen de normal değil
Birkac kere oldu zaten esim istemiyor ben karimla yatacagim diyor. Ablasi neden yatmiyor havalarinda belki de kendi gidiyor yatiyor yanina ben hamileyken uyuyakaldigimdab onlarda gec yattigindan pek bilmiyor

Back
X