paylaşım beğenmeyen erkekten uzakmı durmak gerekli ?

pembea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
119
10
98
35
İzmir
facebookta bir kızın paylaşımlarını beğenmeyen erkekten uzakmı durmak gerekiyor paylaşım beğenmeyen erkekten umut yokmu kıza karşı ?

eşimle sevgiliyken bile bir paylaşımımı beğendiğini hatırlamıyorum :KK22: ne kadar detaycı birisiniz valla konulara baktım da :rolleyes:

Sosyal medyada takilmiyodur belki ben de esimin telefonundan girip tek tek tüm paylasimlarimi beğenip yorum yapıyorum :21:Görse kesin beğenir zaten

Benim kocam hala begenmiyor ne yapayım herifi mi bosayayım?ortaminiz sanal kafa ondan da sanal kendinize gelin artik hayatin merkezine koydunuz sosyal medyayı cikamaz oldunuz !

Şu an bir şey hissetmiyorsam da geçen sene sınıfta bir çocuk vardı.Çocuk normalde anlatamayacağım kadar sosyal bir çocuk ama benimle ilk konuşması aynı üniversitede bir ablamın olup olmadığını sorarak olmuştu (hazırlıkta aynı sınıftayız).Facebook'da o beni eklemişti ama bugüne kadar eklediği gün yazdığım durumu ve 1 fotoğrafımı beğendi sadece,ha ayrıca okulda herkesle rahatça konuşur,herkesin her şeyini rahat rahat beğenir,bana gelince öyle,kötü niyetle olduğunu sanmıyorum,yapı meselesi :)

Back
X