• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylaşmak istedim

parotis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
119
8
118
Diğer
İçimde çığlıklarım var benim avaz avaz, yanan yangınlar alaz alaz... Bir de babam var dışı sert içi yumuşacık ve annem yüzü hep gülen herkese yeten.
Ne zaman oldu bütün bunlar, ne zaman kapadı babam gök mavisi gözlerini? Peki ya annem ?? O ne zaman bıraktı gülmeyi? Ne zaman büyüdüm ben nasıl geçti onca zaman?
Şimdi her şey darmaduman...

gök mavisi gözlerini kapatalı babamın tam 10 sene oldu benimde. yazından babanı kaybettiğini çıkardım çok üzüldüm. :43::43::43:

Hayat işte. .... zaman desen valla bi akrep bi yelkovan savasi... ama kaybeden hep biz.

Off cok uzuldum başiniz sağolsun allah sabir versin
Allah yardimciniz olsun insallah

Babamın güçlü kollarında kendime güvenmek, korunmak annemin omzuna başımı koyup dertleşmek istiyorum. İstediğim çok mu büyük?

Babamı kaybedeli bir ay oldu. Annemse demans. Yani bunama. Daha 57 yaşında. Çok az konuşabiliyor. Hiç bir işini yapamıyor

Öncelikle başınız sağolsun. Işıklar içinde yatsın babanız. Anneniz için de geçmiş olsun. Yaşı bunama için genç ve zor bir durum bunama. Eminim ki neler yaşıyorsunuzdur. Hastalık halinden çok iyi anlarım. Bu tip şeyler ailemde de var. Çok zor. Sevdiğiniz birini o şekilde görmekte zor, ona bakmakta zor. Sanırım dertleşmek için açtınız bu konuyu. Umarım üzüntünüz bir nebze de olsa hafifler. Tekrar geçmiş olsun. Kolaylıklar dilerim...

Acıda, mutlulukta insanoğlu için. Ama hep bir diğeri gidince farkedilir yokluğu..

:14::14::14:Çok üzüldüm:14::14:
Mekanı cennet olsun babacığınızın:14::14:
Annenizede boş şifa versin Allahım:14:

Kendimi öyle yalnız ve güçsüz hissediyorum ki. Eski mutlu günlerimizi hatırlıyorum ne zaman geçmiş bütün bunlar ne zaman olmuş inanın anlayamıyorum

Canimm basin sagolsun :((
Ben de babami kaybettimm ben tam 11 yasindaydimm canicee olduruldugu odasinda onu oyle ilk goren ben ve kiz kardesimdi... Tek hatirladigimm kapinin onundee kaldirimda gecirdigim sinir krizi... Ne zaman kizini open bi baba gorsem gozlerim dolar hizlicaa kacarim o ortamdan... Onlar bizi goruyorr koruyorr inaniyorum ben....

Parotis, ne desem bilemedim :14::14:

Babana Allah'tan rahmet, annene ise şifa dilemekten başka şey gelmiyor malesef elimden :25:

Yaz bence bol bol yaz. İster buraya ister bir kağıda, deftere. Geçmez bu acı elbet ama hafifler belki . :ssz:

Mekanı cennet olsun
Anneniz içinde çok üzüldüm gerçekten..
Ne diyeceğimi bilemedim.
Allah yardımcınız olsun

Mekani cennet olsun babanizin
Annenize rabbim şifa versin

Mekanı cennet olsun babanızın. Gün geçtikçe daha zor geliyor bana. Yıllar geçince hafifler mi biraz?

amin canım.yıllar geçtikce hafifliyor acın ama içindeki özlem hiç azalmıyor maalesef hele bayramlarda ayrı bir burukluk yaşıyorum bütün bayramları dolu dolu yaşayan babamı istiyorum her bayram sabahı içimde ayrı bir sızı olur.yıllar geçtikce acın hafifliycek seninde acının yerine özlem haster büyüycek yüreğinde ama alışacaksın zamanla.mekanı cennet olsun seninde babanın.annenede acil şifalar versin rabbim inşallah.

Back
X