• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylasmam mantikli mi

Ozetleyeyim, kayinvalidem(nisanliyim) nisanlimin yaninda bana iyi, yokken soguk davranan ve beni istemedigi her turlu belli olan birisi. Ben nisanlima paylastigimda(hata ettim tabiki anasini savundu) kotu kalpli ve annesini kiskanan birisi oldum. Simdi konuma geleyim

Bugun Eda(kayinvalidenin gorumcesinin kizi ust katlarinda yasiyorlar) ile gorustuk konu konuyu acti ve bana dediki "Yengemi cok seviyorum cok iyi kalpli biri ama sana birkere bile kizim demiyor hep isminle hitap ediyor oysa sen ne sicakkanlisin 1 cumle kursan icinde 3 kere anne diyorsun ona neden boyle yapiyor kiziyorum ona" dedi .. bu tarz devam eden bir konusmamiz oldu, bende ne bileyim agzi aliskin degil herhalde dedim gecistirdim ama resmen yarama tuz basti

Size sorum ise.. nisanlim su an sehir disinda bir donem icin, aksama goruntulu konusacagiz ve bunu ona soylemek istiyorum, sen bana kotusun dedin anneni savundun ama bak cevreden insanlarinda dikkatini cekiyor, hemde senin kuzenin olan biri soyluyor bunu objektif bakan biri .. diye soylemelimiyim

Ben artik strateji ile ilerleyecegim kaynana baska dilden anlamiyor baksaniza
Sizce nisanlima soylemem mantikli olur mu? O yine annesini mi savunur? Lutfen akil verin lutfen sinir oluyorum

gelsin yüz yüze konuş. bence çok saçma nişanlın uzakta ve konuşacak tek şey kaynanana dedikodusu mu

Birinin size "kızım" demesine ne kadar ihtiyacınız var?

Bence HİÇ.

Boşverin.

Ne derse desin.

Sizi istemiyorsa ya evlenmeyeceksiniz ya da kv ciddiye almamayı öğreneceksiniz.

Dış kapının dış mandalı muamelesi yapacaksınız.

Farzedin ki ben size canım demiyorum. Ne kadar tınlarsınız? Hiç. Neden? Çünkü ben sizin değer verdiğiniz bir insan değilim. Kayınvalidenize de çok değer vermeyin.

Ha annem bana kızım demese üzülür müyüm? Evet. Çünkü annemi seviyorum, benim için çok değerli.

Bu açıdan düşünün. Eğer canınız istiyorsa bir cümlede 3 kere anne deyin ona. ama zorla demeyin. Yarın öbür gün ben ona anne demiştim ama o naptı karşılığında diye beklentide olacaksanız demeyin. Ama ben kendim istediğim için ona anne dedim, o bana ne derse desin umurumda değil, ben kendimi böyle rahat hissettiğim için ona anne dedim diye düşünürseniz rahat edersiniz.

Erkekler anneleri ile ilgili kötü birşey duyunca DİREKT savunmaya geçiyorlar. O yüzden anlatmayın derim.

nekadar guzel ozetledin evet, beni hic tinlamayan insan icin ben sinirlerimi heba ediyorum, zaten gunahim kadar sevmiyorum diyordum ama demek ki yine biraz seviyor onemsiyormusum taktigima gore kizim dememesini

Bence önemsemeyin ki kimseyle de bu şikayetlerinizi paylaşmayın kötü olan siz olursunuz Eda da ne kadar güvenilir tartışılır gerek yok böyle şeylere. Kayınvalideniz kızım dese ne farkeder ki kızı olmuyorsunuz yine gelinisiniz daha nişanlısınız aranızda bir mesafe olsun diye çok sıcak davranmıyor olabilir kişilerin karekteri de olabilir kimisi sevgisini dışına daha çok yansıtır bende canımlı cicimli olamam mesela bence mesafe iyidir daha az başınızı ağrıtır. Hiç takılmayın böyle şeylere evlenince yeteri kadar aileler birbir içine giriyor yakınlaşılıyor olduğu kadar uzak durmak seviyeyi korumak kazandırır Hoppa Nişanlınıza da annesini kesinlikle şikayet etmeyin aileyle ilgili edilen her bir şikayet her zaman kaybettirir erkekler kendileri görecek kendileri anlayacaktır biraz zaman gerekir ama bırakın bir sorun varsa nişanlınız görsün herkese de çok anlam yükleyip önem vermeyin nişanlınızın annesi diye can ciğer olmak zorunda değilsiniz :cool:

tesekkur ederim evet zaten artik uzaaaak olabildigim kadar uzak olucam ona

siz de koyun mesafenizi.anne demeniz gerekmiyor

cok ama cok pismanim anne dedigim icin, iyi niyetim batsin, gonlunu yapayim dusuncem batsin, sanki kendi cok onemsiyor beni
durup dururken anne demeyi kesmem tuhaf olabilir o yuzden bundan sonar oylesine hitap edicem anne vs demeden

cok ama cok pismanim anne dedigim icin, iyi niyetim batsin, gonlunu yapayim dusuncem batsin, sanki kendi cok onemsiyor beni
durup dururken anne demeyi kesmem tuhaf olabilir o yuzden bundan sonar oylesine hitap edicem anne vs demeden

bakın hala yumuşak davranıyorsunuz.böyle insanlara yüz verirseniz tepenize çıkarlar.baştan gerekli mesafeyi hissetirmelisiniz.kimseye hakettiğinden farklı davranmayın, küçük hesaplara girer aksi durum ve kazandığınız bir şey olmaz.

bakın hala yumuşak davranıyorsunuz.böyle insanlara yüz verirseniz tepenize çıkarlar.baştan gerekli mesafeyi hissetirmelisiniz.kimseye hakettiğinden farklı davranmayın, küçük hesaplara girer aksi durum ve kazandığınız bir şey olmaz.
malesef boyleyim canim :(
burda saldirdigima bakma gorusunce sut dokmus kedi gibi oluyorum bana siskoda diyor hersey diyor hos hos alttan alttan ben aptal aptal baktigimla ve evde sinir sistemimi cokturmekle kaliyorum

malesef boyleyim canim :KK43:
burda saldirdigima bakma gorusunce sut dokmus kedi gibi oluyorum bana siskoda diyor hersey diyor hos hos alttan alttan ben aptal aptal baktigimla ve evde sinir sistemimi cokturmekle kaliyorum

fotodaki sen misin?

evet canim paylasamiyor, paylasmak istemiyor, beni sevmesine tahammulu yok
ama benimde o anne diye gecinip annelikten bir haber olan kadina daha simdiden tahammulum yok

Hem kadindan sana kizim diye hitab etmesini istiyorsun hemde yazdiklarina bak ,tam tersi ...kadinda herhalde anlamistir senin niyetini birbirinize olan tutumunuz karsilikli gibi gözüküyor.Paylasmasan daha iyi yaparsin.

bırak kızım demesin
sende ona hitap ederken x anne diyebilirsin çok sıkıştığında
normalde da elee dümdük konuş boşver :)

canım bende aynı senin durumundaydım kv bana nişanlıken kızım demedi ve şuan 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var hala da kızım demez ismimle hitap eder benimde baştan zoruma gidiyodu hmmm baktım izledim uzaktan kv yi bende onun yaptığı gibi yaptım saygı da kusur etmedi ama o hep kıskandırmaya çalışır inceden inceden sonra oğluna hep iyi işte hep beni savunur işte yok işte tmm oğlum ben yaparım o yoruluyor işte ondan bekleme öyle şeyler flan fistan oğlu gitti mi işte sen neden yapmıyorsun sen işte yapabilirsin abuk sabuk konuşuyo bende ondan sonra onun yanında eşime aşkım canım cicim cilveler sonracığıma onu alıp süprizler yapmaya başladım sonra kv hediyeler aldım falan falan ......
o yüzden kuzum sen ezileceğine bırak o ezilsin ez onu hal ve hareketlerinle hiç kendini bozma nişanlını sıkma sadece tmm de geç zamanla nişanlında annesini tanıyacak inan bana benim eşim kadar anne kuzusu kimse yoktur şuan da 4 5 ayda 1 gideriz kv ye ki aramızda 50 dk. :D

canım bende aynı senin durumundaydım kv bana nişanlıken kızım demedi ve şuan 2.5 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var hala da kızım demez ismimle hitap eder benimde baştan zoruma gidiyodu hmmm baktım izledim uzaktan kv yi bende onun yaptığı gibi yaptım saygı da kusur etmedi ama o hep kıskandırmaya çalışır inceden inceden sonra oğluna hep iyi işte hep beni savunur işte yok işte tmm oğlum ben yaparım o yoruluyor işte ondan bekleme öyle şeyler flan fistan oğlu gitti mi işte sen neden yapmıyorsun sen işte yapabilirsin abuk sabuk konuşuyo bende ondan sonra onun yanında eşime aşkım canım cicim cilveler sonracığıma onu alıp süprizler yapmaya başladım sonra kv hediyeler aldım falan falan ......
o yüzden kuzum sen ezileceğine bırak o ezilsin ez onu hal ve hareketlerinle hiç kendini bozma nişanlını sıkma sadece tmm de geç zamanla nişanlında annesini tanıyacak inan bana benim eşim kadar anne kuzusu kimse yoktur şuan da 4 5 ayda 1 gideriz kv ye ki aramızda 50 dk. :KK70:
eneem ayni benimkisi gibi
ama cok cok cok cok cok sevindim esinin durumu fark etmesine darisi basimiza :) sagolasin canim

Arkadaşların bazılarına katılıyorum.. nişanlılık donemi henüz ailelerle yeni tanışıyorsunuz.. illa size kızım demesi şart değil.. sizde ona ANNECİĞİM diyormusunuZ ki?

Arkadaşların bazılarına katılıyorum.. nişanlılık donemi henüz ailelerle yeni tanışıyorsunuz.. illa size kızım demesi şart değil.. sizde ona ANNECİĞİM diyormusunuZ ki?

annecigim dememe ne gerek var, anne diyorum ya
komsularim, sokaktaki yabanci teyze bile kizim diyorsa onunda demesi sart

yasli insan dedigin tonton olur, sevgi dolu olur, kizim deyince ne olacak? kotu tek bir cevap verebilene ask olsun .. kizim ya alti ustu kizim hic zor degil
yeni tanismiyorum, nisanlanmak ne demektigini biliyorsundur bence canim, aileler kac kez gorustu biz kac kez gorustuk artik kac yildir

kizim demek zorunda degil diyenlere sasiriyorum, tabiki kimseye silah zoruyla dedittirecek halimiz yok ama kizim deyince kotu birsey mi oluyorda boyle dusunuyorsunuz anlamiyorum arkadaslar

amaaan demesse demesin benimde taktigim seye bak

ben ona bir kiz evlat olmak istedim, o'da ikinci bir annem olsun istedim .. kendisi kaybetti

bende anne demem bundan sonra olur biteeeeer :)

Canım bu seni mutlu edip egerki aranızdaki ilişkiyi yumuşatacaksa eğer annesine söylemelisin.. erkekler bazen doğru cümleler kuramaya biliyor.. daha kotu yanlış algılama olabilir
Kendi annesine soylemesi

çok yapmacık oluyor içinden geliyorsa desin kızım..sen de onun sana kötü tavırlarını falan görüyor nişanlına annesini şikayet ediyorsun ama "anne" diyorsun anladığım kadarıyla...

laf taşıma olayına hiç girmiyorum..eda'nın yaptığı ayıp seni gaza getiriyor..eşine de annesinin seni istemediğini kanıtlamaya çalışman da yanlış..kanıtlayamazsın hadi kanıtladın ne olacak?

annesi sen gidince doldurmuyor demekki oğlunu , seni istiyormuş gibi yapıyor çünkü kararı verenin oğlu olduğunu biliyor bu da çok güzel bir şey.

Back
X