Paylaşmazsam çatlayacağım

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Eşimin ablası 35 yasında bir oğlu var yıllar önce eşinden boşanmış. Oğluyla 2 sokak ötede yasıyor. Eşimi benden kıskanıyor bu sebepten 1,5 aylık evliyken kavga ettik çünkü çok sabrettim şuan görüşmüyorum.
Ama yapacaklarına devam ediyo akşamları eşim eve geldiğinde bir şeyleri mana edip arıyo. Dün akşamda aradı eşimin abisine bişey gidicekmiş onu benden al götür diye. O sırada yemek yiyorduk eşim açmadı ardından mesaj atmış. Gerçekten yoruldum ya. İyi de oldum onunla olmadı daha çok tepeme çıktı. Kötü de oldum daha çok uğraşmaya başladı. Konuşmaya çalıştım olmadı. Güzellikle yaklaştım olmadı. Ben ister istemez takıyorum arkadaşlar eşimi de etkisi altına aldığı oluyo. 6 aylık evliyim ne zaman çekecek bu kadın elini eteğini biZden :( bunun bir taktiği formülü yokmudur

Eşinizi arıyormus. Niyeyse her gün arayıp iş buyuruyormus gibi de gelmedi. İnsan ne isteyebilir zaten her gün.

Daha detaylı Acar misin neler yapıyor
Sadece araması mi ?
Ya mesela akşam saat 8 gibi arıyor çocuğuyla eski eşiyle olan sorunlarından borcundan bahsediyo ister istemez eşim üzülüyo suratı düşüyo. Zaten işten geç geliyo yemek yiyoruz cay içicez muhabbet edicez eşimin bütün modunu düşürüyo

Eşimin ablası 35 yasında bir oğlu var yıllar önce eşinden boşanmış. Oğluyla 2 sokak ötede yasıyor. Eşimi benden kıskanıyor bu sebepten 1,5 aylık evliyken kavga ettik çünkü çok sabrettim şuan görüşmüyorum.
Ama yapacaklarına devam ediyo akşamları eşim eve geldiğinde bir şeyleri mana edip arıyo. Dün akşamda aradı eşimin abisine bişey gidicekmiş onu benden al götür diye. O sırada yemek yiyorduk eşim açmadı ardından mesaj atmış. Gerçekten yoruldum ya. İyi de oldum onunla olmadı daha çok tepeme çıktı. Kötü de oldum daha çok uğraşmaya başladı. Konuşmaya çalıştım olmadı. Güzellikle yaklaştım olmadı. Ben ister istemez takıyorum arkadaşlar eşimi de etkisi altına aldığı oluyo. 6 aylık evliyim ne zaman çekecek bu kadın elini eteğini biZden :KK43: bunun bir taktiği formülü yokmudur

Siz eşinizle aranızı iyi tutun, bu durumların sizden kaynaklanmadığını bilsin yeter. Ablası ve boşanmış ve size de yakın oturuyor. Eşinizden muhakkak istekleri olacaktır. Eşiniz için sorun değil ve bu sizin huzurunuzu bozmuyorsa bırakın eşiniz ablasının isteklerini ara sıra yapsın. Ancak, ona açıkça bu durumun sizin huzurunuzu bozmasını istemediğinizi de belirtin. son olarak, madem bozuştunuz ve artık konuşmuyorsunuz sakın yelkenleri hemen suya indirip tekrar barışmayın. Biraz uzak durmak iyidir. Eşinizin kardeşine gidip gelmesini ya da ona ra sıra yardım etmesini engelleyemezsiniz. Bu durumda haklı da olsanız yine kötü siz olursunuz. bundan dolayı aralarındaki ilişkiye çok rahatsızlık vermediği sürece dahil olmayın ve yorum dahi yapmayın bence.

Siz eşinizle aranızı iyi tutun, bu durumların sizden kaynaklanmadığını bilsin yeter. Ablası ve boşanmış ve size de yakın oturuyor. Eşinizden muhakkak istekleri olacaktır. Eşiniz için sorun değil ve bu sizin huzurunuzu bozmuyorsa bırakın eşiniz ablasının isteklerini ara sıra yapsın. Ancak, ona açıkça bu durumun sizin huzurunuzu bozmasını istemediğinizi de belirtin. son olarak, madem bozuştunuz ve artık konuşmuyorsunuz sakın yelkenleri hemen suya indirip tekrar barışmayın. Biraz uzak durmak iyidir. Eşinizin kardeşine gidip gelmesini ya da ona ra sıra yardım etmesini engelleyemezsiniz. Bu durumda haklı da olsanız yine kötü siz olursunuz. bundan dolayı aralarındaki ilişkiye çok rahatsızlık vermediği sürece dahil olmayın ve yorum dahi yapmayın bence.
Zaten bozusalı 4 buçuk ay oldu iki tarafında görüşme talebi yok böyle çok çok iyiyim ama beni kıskırtmaya calısıyo. Eşimin de ayrı evinin ailesinin yuvasının olduğunun farkında ama bilerek yapıyo

Ya mesela akşam saat 8 gibi arıyor çocuğuyla eski eşiyle olan sorunlarından borcundan bahsediyo ister istemez eşim üzülüyo suratı düşüyo. Zaten işten geç geliyo yemek yiyoruz cay içicez muhabbet edicez eşimin bütün modunu düşürüyo

İnsan kardeşini de arayıp dert anlatamayacaksa.
Kardeşim benim canım ya isterse 12de arasın isterse 2de arasın.
Bir derdi var ki arıyor.

Eşinin morali bozuluyormuş shajhjahd.
Derdi olan ablan, eşinin morali bozuluyor.
Tavırlara bak ya.

Ne yapıyor mesela? Eşinizi sizden neden kıskansın? Benim de çok samimi olduğum, neredeyse her akşam arayan, mesaj atan, görüntülü arayan çocuklarla konuşan bir abim var (bekar). Şimdi beni kocamdan mı kıskanıyor abim? Halbuki ben mutlu olayım ister. Kızım dayısına aşırı düşkün, o da kızlarıma fazla düşkün. Abime benim olan düşkünlüğüm ayrı ama çocuklarımı çok seviyor diye kıskanmıyorum. Yarın bir gün evlense eşini hayatta kıskanmam.

İnsan kardeşini de arayıp dert anlatamayacaksa.
Kardeşim benim canım ya isterse 12de arasın isterse 2de arasın.
Bir derdi var ki arıyor.

Eşinin morali bozuluyormuş shajhjahd.
Derdi olan ablan, eşinin morali bozuluyor.
Tavırlara bak ya.
Yanlış anladınız eşimin ablası. Ve eşimin morali bozuluyor ister istemez evde suratı düşük geziyo

biraz daha detay verir misiniz her gün her gün neler yapıyor olabilir bu kadar cidden merak ettim

Ne yapıyor mesela? Eşinizi sizden neden kıskansın? Benim de çok samimi olduğum, neredeyse her akşam arayan, mesaj atan, görüntülü arayan çocuklarla konuşan bir abim var (bekar). Şimdi beni kocamdan mı kıskanıyor abim? Halbuki ben mutlu olayım ister. Kızım dayısına aşırı düşkün, o da kızlarıma fazla düşkün. Abime benim olan düşkünlüğüm ayrı ama çocuklarımı çok seviyor diye kıskanmıyorum. Yarın bir gün evlense eşini hayatta kıskanmam.
Eşimde bekarken onun bir nevi kocası gibi olmuş. bana “ ya benim çocuğuma baba gibiydi şimdi senin çocukların olursa ona mı baba olacak “ diye zırlayan birisi. Eşimin ilgisini sevgisini kıskanıyor. Evim döşenirken gelip “ Allahım ya neden ben bunları çekiyorum da bunlara sahip olan insanlar var “ diye ağlayan birisi

İnanın her gün bir konu buluyor. Oğlunun sorunlarından , borclarından, eski kocası , yeni sevgilisi ... içim şişti ya
tamam ama onlar kardeş.kardeşiyle arayıp dertleşmeyecekse kimle dertleşecek.ben de gelip ortanızda yatıyor falan zannettim.siz onları birbirinden izole edemezsiniz ki.can canandan çok daha önemlidir.boşanmış oğluyla hayat mücadelesi veren bir kadın.

Back
X