ya maalesef :)Aaaa bu adam mıymış. Yahu adamla biraraya bile gelmemişsiniz ki, ayrıca tanıyanlar şöyle diyor, yok kadınlara obje gibi bakan biri değil deyip hep övüyorsunuz. Tamam adam karizmatik ama oyuncu olması iyi bir insan olduğu anlamına hiç gelmez bunu unutmayın bana kalırsa siz dizide görüp platonik aşk yaşıyorsunuz nerede bir araya geleceksiniz de söyleyeceksiniz hoşlandığınızı yahu. Hayal.
Ayyyy tmm anladim gordum kim oldugunu siz bana sizi atin ck merak ettim
hamile bayanlar özelliklen sizlerden dua bekliyorum bakınız çok önemli he :)Hatunumuz cok hos beyfendide hos insallahhh cok guzel gecer
ya ben bi evleneyim de gideriz nolcak aynı camiadan adamlar bellimi olur hayallere bak ya delirdim iyicekeşkee
Herames, doğruyu söyle; sen de mi artizzz olma peşindesin yoksa?ya ben sinanla bi evleneyim de gideriz nolcak aynı camiadan adamlar bellimi olur hayallere bak ya delirdim iyice
ya ben bi evleneyim de gideriz nolcak aynı camiadan adamlar bellimi olur hayallere bak ya delirdim iyice
yok valla ablacım ben bankacıyım işimden de gayet memnunum ben adama daha mail atamıyorum bide oyuncumu olcam rüyamda görsem gülerimHerames, doğruyu söyle; sen de mi artizzz olma peşindesin yoksa?
annemde öle diyo bir normal işin yokay sen onunla evlen sonra o da beni aamirle tanıştırsınbence ben de pek normal sayılmam
hım e vet haklısınız ama resmim attığım kişiler yılların kullanıcıları burda ona dikkat ederek gönderdim resmimi ya ben googleden baktım hiç çıkmıyor bile bilen biri bulabilir ancak konuyuMerhaba, umarım görüşmeniz olumlu sonuçlanır. Hayalkırıklığına uğramazsınız. Yalnız hoşlandığınız kişiyi ifşa etmişsiniz ki bence hoş olmamış. Google gibi arama motorlarından kolayca bulunabilir bu konu. Hem başkalarına fotoğrafınızı atmamanızı tavsiye ederim. Karşınızda kötü niyetli kullanıcılar olabilir. Fotoğrafınız çok farklı yerlere de ulaşabilir.
hım e vet haklısınız ama resmim attığım kişiler yılların kullanıcıları burda ona dikkat ederek gönderdim resmimi ya ben googleden baktım hiç çıkmıyor bile bilen biri bulabilir ancak konuyu
ismi geçiyorda ben bay arattım çıkmıor hiç sanmıyorum ya haber değeri olan bişey değil ki bide kendisi böyle şeyler ekafa yoran biri değil zaten benimi arıycak :)Yılların kullanıcısı da tanımıyorum, iyi niyetinden şüphe duyar ve güvenemezdim. Tabii sizin kararınız. İsmi geçtiği için bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca bu konu haber bile yapılabilir. Dikkatli olmak da fayda var.
ismi geçiyorda ben bay arattım çıkmıor hiç sanmıyorum ya haber değeri olan bişey değil ki bide kendisi böyle şeyler ekafa yoran biri değil zaten benimi arıycak :)
ama resim konusunda haklısınız evetYılların kullanıcısı da tanımıyorum, iyi niyetinden şüphe duyar ve güvenemezdim. Tabii sizin kararınız. İsmi geçtiği için bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca bu konu haber bile yapılabilir. Dikkatli olmak da fayda var.
Adamı trendtopic yaptım daha ona bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?