Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

ya maalesef :)

Ayyyy tmm anladim gordum kim oldugunu siz bana sizi atin ck merak ettim

ya ben bi evleneyim de gideriz nolcak aynı camiadan adamlar bellimi olur hayallere bak ya delirdim iyice

ay sen onunla evlen sonra o da beni aamirle tanıştırsın bence ben de pek normal sayılmam

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, umarım görüşmeniz olumlu sonuçlanır. Hayalkırıklığına uğramazsınız. Yalnız hoşlandığınız kişiyi ifşa etmişsiniz ki bence hoş olmamış. Google gibi arama motorlarından kolayca bulunabilir bu konu. Hem başkalarına fotoğrafınızı atmamanızı tavsiye ederim. Karşınızda kötü niyetli kullanıcılar olabilir. Fotoğrafınız çok farklı yerlere de ulaşabilir.

Herames, doğruyu söyle; sen de mi artizzz olma peşindesin yoksa?
yok valla ablacım ben bankacıyım işimden de gayet memnunum ben adama daha mail atamıyorum bide oyuncumu olcam rüyamda görsem gülerim

hım e vet haklısınız ama resmim attığım kişiler yılların kullanıcıları burda ona dikkat ederek gönderdim resmimi ya ben googleden baktım hiç çıkmıyor bile bilen biri bulabilir ancak konuyu

hım e vet haklısınız ama resmim attığım kişiler yılların kullanıcıları burda ona dikkat ederek gönderdim resmimi ya ben googleden baktım hiç çıkmıyor bile bilen biri bulabilir ancak konuyu

Yılların kullanıcısı da tanımıyorum, iyi niyetinden şüphe duyar ve güvenemezdim. Tabii sizin kararınız. İsmi geçtiği için bulunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca bu konu haber bile yapılabilir. Dikkatli olmak da fayda var.

ismi geçiyorda ben bay arattım çıkmıor hiç sanmıyorum ya haber değeri olan bişey değil ki bide kendisi böyle şeyler ekafa yoran biri değil zaten benimi arıycak :)

ismi geçiyorda ben bay arattım çıkmıor hiç sanmıyorum ya haber değeri olan bişey değil ki bide kendisi böyle şeyler ekafa yoran biri değil zaten benimi arıycak :)
ama resim konusunda haklısınız evet

bana da resim atar mısınız,sizinkini biliyorum.bir anne olarak yorum yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamı trendtopic yaptım daha ona bişey olmaz

Adamı trendtopic yaptım daha ona bişey olmaz

maşallah,gayette güzelsiniz.fiziksel olarak daha iyisiniz diyebilirim hatta.ama mantalite olarak,yaş farkı,2 kez evlenmiş olması,bilemiyeceğim yani.anneniz olsam,izin vermezdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…