gönderdim
Ama işte ne kızlar vardır adamın etrafında öle çapkın biri değil yüz vermeyebilirmaşallah,gayette güzelsiniz.fiziksel olarak daha iyisiniz diyebilirim hatta.ama mantalite olarak,yaş farkı,2 kez evlenmiş olması,bilemiyeceğim yani.anneniz olsam,izin vermezdim sanırım.
canımm banada atarmısın konunu takip ediyodum resim olayını kacırmısım bekliyorumattım cnm
Hakkinda hayirlisi olsun.. Umitsiz olmamak gerek belli olmaz bu isler.. Sanssizim demek dogru degilonun gibi evet ya zaten ben şimdi daha iyi anlıyorum ki bu bir hayal evet öle hayranlarıyla evlenen ünlüler filan varda ya ben hep şansız biriydim şimdi mi şans benden yana olucak çok büyük bir beklentiyle gitmicem zaten ha istermiyim tabi ki isterima ama olmazsa ki olmayacak napim yani ölcek değilim ya :)
Beni gördükten sonraki yorumunuzu bekliyorum :)Aradaki 15 yaş farkı bana anormal gelmedi. Sonuçta konu sahibi de 18 yaşında değil, 29 yaşında yetişkin bir kadın.
Bahsedilen kişi ünlü biriymiş, bence çok karizmatik bir adam, yaşlı görünmüyor hiç. Konu sahibi görüşmeye gitmekten vazgeçme, aklında kalmasın, kendine güven. Umarım görüşme istediğin gibi geçer :)
Bu arada ben de sizin fotonuzu merak ettim, özelden fotonuzu bana da atar mısınız ? :)
Bende çok ufak tefeğim ya 48 kilo 1.65 boy yaşımdan küçük görünüyormuşum hep öle diyorlarSimdi bahsedilen kişi sinan albayrak mi sen olgun gorunuyorsan olabilir sonuçta çok genç durmuyor ben eski karisini hatirliyorum bu asam mavi marmara gemisinde falan haberlerde çok varlardi karisi çitipiti tatliydi ayrıldılar...seni merak ettim bende
Beni gördükten sonraki yorumunuzu bekliyorum :)
@herames ya bence artık buraya atmalısın fotonu hepimiz okuduk herkes merak edio seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?