Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Üşenmeden 44 sayfa okudum valla. Açıkçası insanlar her şeyde rakamlara takılıyor ama bence hiçbir zaman hiçbir şey planladığınız gibi olmaz. Eğer bir şans bulursanız devam ettirin bence bu ilişkiyi ben de sizin kadar heyecanlandım şu an Bir de sakıncası olmazsa resminizi atabilir misiniz? Cidden arkadaşlarınızın dediği gibi baba-kız mı olursunuz merak ettim

maşallah,gayette güzelsiniz.fiziksel olarak daha iyisiniz diyebilirim hatta.ama mantalite olarak,yaş farkı,2 kez evlenmiş olması,bilemiyeceğim yani.anneniz olsam,izin vermezdim sanırım.
Ama işte ne kızlar vardır adamın etrafında öle çapkın biri değil yüz vermeyebilir

ayy o adambna göre çok itici geliyor 73 doğumlu o zaman 43 yaşında olmuş oluyor. benimkinden 1 yaş büyük

Hakkinda hayirlisi olsun.. Umitsiz olmamak gerek belli olmaz bu isler.. Sanssizim demek dogru degil

45 sayfayı üşenmeden okudum ve sizin fotonuzu merak ettim.
Ya adam karizmatik olabilir ama yaşı bayağı fazla ve amca görünümlü

Simdi bahsedilen kişi sen olgun gorunuyorsan olabilir sonuçta çok genç durmuyor ben eski karisini hatirliyorum bu asam mavi marmara gemisinde falan haberlerde çok varlardi karisi çitipiti tatliydi ayrıldılar...seni merak ettim bende

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki 15 yaş farkı bana anormal gelmedi. Sonuçta konu sahibi de 18 yaşında değil, 29 yaşında yetişkin bir kadın.
Bahsedilen kişi ünlü biriymiş, bence çok karizmatik bir adam, yaşlı görünmüyor hiç. Konu sahibi görüşmeye gitmekten vazgeçme, aklında kalmasın, kendine güven. Umarım görüşme istediğin gibi geçer :)
Bu arada ben de sizin fotonuzu merak ettim, özelden fotonuzu bana da atar mısınız ? :)

Beni gördükten sonraki yorumunuzu bekliyorum :)

Bende çok ufak tefeğim ya 48 kilo 1.65 boy yaşımdan küçük görünüyormuşum hep öle diyorlar

O adam çok karizmatik biri umarım hersey gönlünüzce olur. :) bu arada bende merak ettim sizi bi foto da ben isterim :)

Beni gördükten sonraki yorumunuzu bekliyorum :)

Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki çok hoş, çekici bir kadınsınız. Kendinize çok haksızlık yapıyorsunuz. Ama zaten insan aşık olunca karşı tarafı gözünde çok büyütüyor :) Siz de onu gözünüzde büyütmüşsünüz ama dışarıdan bir göz olarak diyorum ki kendinize haksızlık etmeyin, çok güzelsiniz gerçekten, mutlaka görüşmeye gidin :)

Tamamini okumadim umarim gorusmeniz cok guzel gecer ama adam unlu ve buradan haberdar olmasi dusundugunuz kadar dusuk bi ihtimal degil sanki :)
Bir de tavsiye olarak ben asiri heyecanli biri oldugum icin bu tarz durumlardan once dideral adli haptan aliyorum yarim ya da ceyrek . Bir donem taşikardi sorunum vardi diye vermisti doktor. Nabzi yavaslatip heyacani engellemis oluyor. Cogu zaman beni kurtarmistir.
Tabi arastirin yine de siz kendi basina hap almak dogru degil kullanan baskalari da varsa fikirlerini yazsin :)

Aranizdaki yas farkini bir sorun olarak gormuyorum. Adamla tanisirsin kafana yatarsa neden olmasin denemekten bisey kaybetmezsiniz. Ha bide ne yalan soyliyeyim bende sizi merak ettim acikcasi :)

Ya aklıma iki sene önce bir futbolcu ile tanışmayı kafaya koyan ve hatta tanışıp evlenen üye geldi. Şimdi o futbolcudan yediği dayak ile gündemde. gelince ben de beğenirim kendisini sanırım eski eşi kendisi. Herşey kısmet olmakla beraber ben yaş farkına çok takılmıyorum. Eminim siz de çok hoş bir kadınsınız, ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…