- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
bir bak istersen, sonra da yorumunu editle, tövbe et
benim evet ama orda yanmışım güneşten birde şuan saçım koyu renk beyazım ben bayaben de görebilir miyim sakıncası yoksa, profildeki de sensen ten rengin yeter aslında
evet o ben bayılıyorum yahu adamacidden bu adam mı bahsedilen kişi :)
Aaa bu oyuncu değil mi? Adam sporcuydu hani? İkisi bir arada demek :)bir bak istersen, sonra da yorumunu editle, tövbe et
çok karizma ben beğeniyorum ama o beni beğenirmi işteAaa bu oyuncu değil mi? Adam sporcuydu hani? İkisi bir arada demek :)
Yok beybi, ben çok katıyım bu konuda. Adamlar kendinden 2 yaş büyük kadına bunun içi geçmiş muamelesi yaparken, ben kendimden 15 yaş büyük adama pek yol arkadaşı olarak bakamam sanırım. Büyük konuşmuş olmayayım Rabbim.
kendi resmimi attım
Al işte, fıstık gibi gencecik bir hatun!!kendi resmimi attım
beğenirmi sen onu söyle lütfenAl işte, fıstık gibi gencecik bir hatun!!
Yapma bunu kendine diyorum ben yine.
Bir ablan olarak ben bu işe razı değilim :) Sana havada atlaması lazım o başka. Umarım reddeden sen olursun.çok karizma ben beğeniyorum ama o beni beğenirmi işte
Aaa bu oyuncu değil mi? Adam sporcuydu hani? İkisi bir arada demek :)
Yok beybi, ben çok katıyım bu konuda. Adamlar kendinden 2 yaş büyük kadına bunun içi geçmiş muamelesi yaparken, ben kendimden 15 yaş büyük adama pek yol arkadaşı olarak bakamam sanırım. Büyük konuşmuş olmayayım Rabbim.
Bir ablan olarak ben bu işe razı değilim :) Sana havada atlaması lazım o başka. Umarım reddeden sen olursun.
sen kimsenin ne dedigine bakma sen kabul ediyorsan sıkıntı yok...sevgide aşkta YAŞ farkı olmaz ..benim eşimde benden 20 yaş buyuk ve beni cok seviyor bende onun için ölürüm... kimsede laf söyleyemez ben senin için dua decem ALLAH YARDIMCIN OLSUN[/QUOTE
çok teşekkür ederim çok sağol ya yani aşk yok henüz ama görürsem olur mutlaka onun bana olcakmı Allah bilir tabi :)
ben de yaş farkını sıkıntı etmiyorum alan razı veren razıysa sorun yok benceben de aamir khan ı çok beğeniyorum valla onunla evlenme gibi bi imkanım olsa bi saniye düşünmem 51 yaşında adam ama evlenirim yani zaten onun karısı da kendisinden baya genç.
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0ahUKEwjpqp7ooInMAhXiCpoKHZXJCS4Q_AUIBigB
amin inşallah ya Allah kalbimize göre versinSıkntı yapma bende 26 yaşındaym akl vermek gibi olmasın herkesin fikri var ben cok güzel bir bayanım yanı cevrem öyle der benden 20 yaş buyuk biriyle evlendim cok cok mutluyum 4 yıl oldu inşallah sende mutlu lursun yanı lsa allah gönlüne göre versin hayırlısıysa olsun
bunu ilk senden duymuyorum benim kuzende bayılıyor o adama :)
Hindistana gidiyoruzzzzzzbayılmayacak gibi değilkineyse konuyu dağıtmayayım ben :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?