Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

bir bak istersen, sonra da yorumunu editle, tövbe et
Aaa bu oyuncu değil mi? Adam sporcuydu hani? İkisi bir arada demek :)
Yok beybi, ben çok katıyım bu konuda. Adamlar kendinden 2 yaş büyük kadına bunun içi geçmiş muamelesi yaparken, ben kendimden 15 yaş büyük adama pek yol arkadaşı olarak bakamam sanırım. Büyük konuşmuş olmayayım Rabbim.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok karizma ben beğeniyorum ama o beni beğenirmi işte

Bir ablan olarak ben bu işe razı değilim :) Sana havada atlaması lazım o başka. Umarım reddeden sen olursun.

hadi ya inşallah öle olur yani ben soğurumda o beğensin yine de nasıl bir pskopatım artık bilmiyorum vallahi he

sen kimsenin ne dedigine bakma sen kabul ediyorsan sıkıntı yok...sevgide aşkta YAŞ farkı olmaz ..benim eşimde benden 20 yaş buyuk ve beni cok seviyor bende onun için ölürüm... kimsede laf söyleyemez ben senin için dua decem ALLAH YARDIMCIN OLSUN

sen kimsenin ne dedigine bakma sen kabul ediyorsan sıkıntı yok...sevgide aşkta YAŞ farkı olmaz ..benim eşimde benden 20 yaş buyuk ve beni cok seviyor bende onun için ölürüm... kimsede laf söyleyemez ben senin için dua decem ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Sıkntı yapma bende 26 yaşındaym akl vermek gibi olmasın herkesin fikri var ben cok güzel bir bayanım yanı cevrem öyle der benden 20 yaş buyuk biriyle evlendim cok cok mutluyum 4 yıl oldu inşallah sende mutlu lursun yanı lsa allah gönlüne göre versin hayırlısıysa olsun

amin inşallah ya Allah kalbimize göre versin

Aaaa bu adam mıymış. Yahu adamla biraraya bile gelmemişsiniz ki, ayrıca tanıyanlar şöyle diyor, yok kadınlara obje gibi bakan biri değil deyip hep övüyorsunuz. Tamam adam karizmatik ama oyuncu olması iyi bir insan olduğu anlamına hiç gelmez bunu unutmayın bana kalırsa siz dizide görüp platonik aşk yaşıyorsunuz nerede bir araya geleceksiniz de söyleyeceksiniz hoşlandığınızı yahu. Hayal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…