44 yaşında adam bekar mı valla bu yaşa kadar bekar kaldıysa mutlaka bir falsosu vardır diye düşünüyorum kusura bakmayın en keyfine düşkün erkek bile 30 lu yaşlarının başında evleniyor en geç bir düzeni olsun istiyor çünkü acaba evlenip ayrılmış mı ya da evli olmadığından kesin emin misiniz yaş farkı çok yüksek şimdi sorun olmasa da sonra olacaktır. İyi düşünün.
44 yaşında adam bekar mı valla bu yaşa kadar bekar kaldıysa mutlaka bir falsosu vardır diye düşünüyorum kusura bakmayın en keyfine düşkün erkek bile 30 lu yaşlarının başında evleniyor en geç bir düzeni olsun istiyor çünkü acaba evlenip ayrılmış mı ya da evli olmadığından kesin emin misiniz yaş farkı çok yüksek şimdi sorun olmasa da sonra olacaktır. İyi düşünün.
Daha ilk defa görücem yani şuan zaten kesin bir şey yok belki yakından görünce hoşlanmıycam belki o benden hoşlanmıycak yani olcak diye bir durum yok ama ben bu şansı iyi değerlendirmek istiyorum olmazsa da napim artık
Neden kendiniz için bu kadar ümitsizsiniz. 44 yaşında 2 kere boşanmış bir erkekle gelecek sizin için nasıl bu kadar cazip geldi merak ettim açıkcası. Bu arada 1 kere ayrılıp boşanmış insanlar için 2. şansı hak eder. Ölüm vs yoksa 2. boşanmadan sonra o insandan hayır beklemem ben... Lütfen gözünüz açık olsun.
ilk evliliğinde çok gençmiş bir sene sürmüş ikinci evliliği 3 yıl sürmüş evlendiği bayanda kendisinden gençmiş ve hemen çocuk istememiş yani kendisi çocuk çok istediği için anlaşmazlık yaşamışlar ve boşanmışlar tabi bu onun anlatması kadınların ne yaşadığını bilmiyorum
Karar sizin tabii ama hiç mantıklı değil...
Sizin için hayırlı olduğunu nerden biliyorsunuz ?
Nasıl bir cesarettir sizin ki sırf dış görünüşü olgunluğu yakışıklılığı için mi ?
Peki değer vermesi ne bilim içini nasıl bilip bu kadar emin olabiliyorsunuz çok şaşırdım
Ne kadar olgun kendinizden büyüklerden anlaşabilirseniz anlaşın ama evlilik bambaşka
Sizin enerjiniz yukarılarda olduğunda onun hiç birşeye katılamaması çocuk isteyip istememesi gibi bir sürü konular var
Biraz daha ileri dönük düşünün derim
ooo şimdi görüm başından iki evlilik geçmişAllah yardımcınız olsun
Aileniz ne der kim bilir bu duruma
hoşlandığı tarzı biliyorum ona göre kadın elbise giymeliymiş tatlı bi elbise aldım bile :) ama orda bir sürü kadın olucak işte bilmiyorum ki
benden başka kadın elbise giymeliymişe takılan olmamış sanırım..
bir kadının ne giyip giymemesi gerektiğine kadar kadını obje olarak gören bir adamın 2 kere boşanmış olması gayet normal geldi bana..
evet bahardan mı nedir diycem ama 3 aydır vardı bu hoşlantı artık sabırsızlık oldu tanışmak içinBir kere için kıpı kıpır,kutluyorum,gerisi tefarruat,haa arkadaşalr kötü vbişey dememiş,yaşa ve gör,sıkıntı etme,böle heyqcan her zaman olmaz,kasma,tadını çıkar
Yakışıklı ve çekici olduğu halde bu yaşa kadar bekar kaldıysa mutlaka bi arızası vardır canım...pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli
yanlış anladınız sanırım öyle bir konu içinde fikrini belirtmiş kendisi elbise giyen bayanları daha çekici buluyormuş temiz kibar ve zarif görünüyormuş ona göre çok kibar biri kadını obje olarak gördüğünü hiç sanmıyorum
balık burcubasal burcumu bu beyfendi
bilmiyorum ki olabilir tabiYakışıklı ve çekici olduğu halde bu yaşa kadar bekar kaldıysa mutlaka bi arızası vardır canım...
tadını çıkar,dedimya hayat kısa,çok kasma,evet bahardan mı nedir diycem ama 3 aydır vardı bu hoşlantı artık sabırsızlık oldu tanışmak için
Bu aralar mantığımın pek devrede olduğunu söyleyemiycem ama tanıyan herkes çok iyi bir insan olduğunu anlatıyor .Sokaktaki kedileri köpekleri seven besleyen şefkatli biri alkol kullanmayı sevmiyor gece klübü gece hayatı filan yok normalde çok sıcakkanlı biriymişde daha tabi ben göremedim kendisini bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?