Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

2 kere evlenip boşanmış zaten.

daha önce evlenip ayrıldı evet

Neden kendiniz için bu kadar ümitsizsiniz. 44 yaşında 2 kere boşanmış bir erkekle gelecek sizin için nasıl bu kadar cazip geldi merak ettim açıkcası. Bu arada 1 kere ayrılıp boşanmış insanlar için 2. şansı hak eder. Ölüm vs yoksa 2. boşanmadan sonra o insandan hayır beklemem ben... Lütfen gözünüz açık olsun.

ilk evliliğinde çok gençmiş bir sene sürmüş ikinci evliliği 3 yıl sürmüş evlendiği bayanda kendisinden gençmiş ve hemen çocuk istememiş yani kendisi çocuk çok istediği için anlaşmazlık yaşamışlar ve boşanmışlar tabi bu onun anlatması kadınların ne yaşadığını bilmiyorum

Karar sizin tabii ama hiç mantıklı değil...

Karar sizin tabii ama hiç mantıklı değil...

Bu aralar mantığımın pek devrede olduğunu söyleyemiycem ama tanıyan herkes çok iyi bir insan olduğunu anlatıyor .Sokaktaki kedileri köpekleri seven besleyen şefkatli biri alkol kullanmayı sevmiyor gece klübü gece hayatı filan yok normalde çok sıcakkanlı biriymişde daha tabi ben göremedim kendisini bakalım

Sizin için hayırlı olduğunu nerden biliyorsunuz ?
Nasıl bir cesarettir sizin ki sırf dış görünüşü olgunluğu yakışıklılığı için mi ?
Peki değer vermesi ne bilim içini nasıl bilip bu kadar emin olabiliyorsunuz çok şaşırdım
Ne kadar olgun kendinizden büyüklerden anlaşabilirseniz anlaşın ama evlilik bambaşka
Sizin enerjiniz yukarılarda olduğunda onun hiç birşeye katılamaması çocuk isteyip istememesi gibi bir sürü konular var
Biraz daha ileri dönük düşünün derim

ooo şimdi görüm başından iki evlilik geçmiş Allah yardımcınız olsun
Aileniz ne der kim bilir bu duruma

yüzyüze hiç görmedim ama nasıl biri olduğu hakkında fikrim var yaşına göre oldukça enerjik bir adam tekvando kökenli hergün spor yapan bisiklet turlarına katılan hareketli biri ve tek istediği şey bir kız çocuğunun olmasıymış

ooo şimdi görüm başından iki evlilik geçmiş Allah yardımcınız olsun
Aileniz ne der kim bilir bu duruma

onlar benim kararlarıma saygı duyar ama zaten ortada bişey yok henüz olucanıda sanmıyorum

hoşlandığı tarzı biliyorum ona göre kadın elbise giymeliymiş tatlı bi elbise aldım bile :) ama orda bir sürü kadın olucak işte bilmiyorum ki

benden başka kadın elbise giymeliymişe takılan olmamış sanırım..
bir kadının ne giyip giymemesi gerektiğine kadar kadını obje olarak gören bir adamın 2 kere boşanmış olması gayet normal geldi bana..

Bir kere için kıpı kıpır,kutluyorum,gerisi tefarruat,haa arkadaşalr kötü vbişey dememiş,yaşa ve gör,sıkıntı etme,böle heyqcan her zaman olmaz,kasma,tadını çıkar

yanlış anladınız sanırım öyle bir konu içinde fikrini belirtmiş kendisi elbise giyen bayanları daha çekici buluyormuş temiz kibar ve zarif görünüyormuş ona göre çok kibar biri kadını obje olarak gördüğünü hiç sanmıyorum

Bir kere için kıpı kıpır,kutluyorum,gerisi tefarruat,haa arkadaşalr kötü vbişey dememiş,yaşa ve gör,sıkıntı etme,böle heyqcan her zaman olmaz,kasma,tadını çıkar
evet bahardan mı nedir diycem ama 3 aydır vardı bu hoşlantı artık sabırsızlık oldu tanışmak için

pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli
Yakışıklı ve çekici olduğu halde bu yaşa kadar bekar kaldıysa mutlaka bi arızası vardır canım...

basal burcumu bu beyfendi

Daha hiç tanışmadan bu kadar olumlu bakmanız kendi kendinize gözünüzü boyamanız anlamına geliyor. Sadece mantık açısından doğru bulmuyorum. Bir de ben olsa 50 yaşıma geldiğimde kocam 65 yaşında olsun istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…