Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

simdi olsa yine ayni seyi yaparim

Haha:) karsima cikip duruyodu bu baslik neymis diye actim.cok tatli bir hikaye:)
Bence adam bu konuyu gormeli.zaten bu kadar ilgi hosuna gidecektir.yada instagramdan bir dost notu yazalim bu kisi sizden adim bekliyor diyeolur mu oda olur.yada sen adim atacaksin baska caresi yok.oyle kala kalir yoksa

ama işte böyle sorun çıkaranlar da oluyor baştan yaş farkı önemli değil diyip sonra başa kakabiliyolar benim eski öküz gibi..

Koy dötüne gitsin ya.
Başka adam mı yok?
Siz kariyerinden etkilenmiştiniz sanırım bu adamın ama karakter sıfır gördüğüm kadarıyla.

ah sormayın aynen bu çerkeslerde bir gurur var ki ölsek yine de gıkımız çıkmaz :) annemde hep gururunuzdan öleceksiniz der durur napim elimde değil evet galiba iş çıkışı gitsem bir süre geçtikten sonra iyi olur zaten işyerime çok yakın yürüme mesafesinde :)

Bi konu açtın olay oldu yorum yazmasamda takipteyim, çok şekersin yaa.
Olgun erkek iyidir iyi.

yok yok görmesin :) görmemiştir umarım ya ama belki sevgilisi filan vardır bilemeyiz ki o yüzden çok da yapışmış gibi görünmek istemiyorum bakalım zaman neyi göstericek

Koy dötüne gitsin ya.
Başka adam mı yok?
Siz kariyerinden etkilenmiştiniz sanırım bu adamın ama karakter sıfır gördüğüm kadarıyla.
ahahhaha noldu niye sinirlendin sen çok güldüm ya adam okursa noluyo ya moduna girecek DD

ya canim boyle uluorta adini vermissin ya sorun olmazmi senin acindan
yada adam okursa falan
senin butun duygularini ogrenmis olucak
ben olsam isim vermezdim en azindan
artık olan oldu ne dicek ki en fazla güler adam :)

ahahhaha noldu niye sinirlendin sen çok güldüm ya adam okursa noluyo ya moduna girecek DD
sana değil kız o.
Baksana alıntı yaptığım arkadaşa.
Bir konusu vardı.
Hödüğün teki kızı kırmıştı da ona sinirlendim.
Yoksa seninkine bir şey dediğim yok.
Sayende dün gece rüyama girdi.
Git konuş şu adamla.

ya anladım sonradan bana olmadığını ben hergece görüyorum ya rüyamda DD

sen ne yaptın merak ettim şimdi tek tek bakmayım yorumlara :)
valla tam bir komedi Show oldu :) ben cumartesi gece arkadaşımda kaldım ve instagramdan yazdım ona oda hemen cevapladı valla neyse ertesi gün gittim ve beni görünce tanıdığını gözlerimin çok belirgin olduğunu yazdı instagramdan yanından ayrıldıktan sonra ama ben tabi gururumla herşeyi mahvettim oraya onun için gitmediğime dair saçmaladım tesadüf dedim oda en son soğuk soğuk ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi ve hikaye burda bitti maalesef salağım biliorum adam 44 yaşında anında anladı tabi kıvırdığımı çoluk çocuklamı uğraşıcak bana yazması bile ilginç oldu zaten

bide onun acisindan dusunsene canim
belkide diyordurki gencecik kiz benim gibi kart bir adamin nesinden hoslansin diyede dusunmus olabilir

bide onun acisindan dusunsene canim
belkide diyordurki gencecik kiz benim gibi kart bir adamin nesinden hoslansin diyede dusunmus olabilir
Sanmıyorum etrafında bir sürü kadın var güzel genç yani o kolaylıkla bulabilir beni napsın tabi ki bir erkek olarak benim gibi bir hayranı olması hoşuna gitmiştir o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…