- 14 Ağustos 2014
- 392
- 179
- 63
- 36
simdi olsa yine ayni seyi yaparimha
omur con kisa vakiti bosa gecirmemek lazim kendini farkedirmeye calisarak.kime ne hissediyosam pat diye soylerim.bi keresinde bi cocukdan cok hoslaniyodum kucukdumde daha o zaman 13 kisilik kiz arkadas gurubumlayken yanimizdada cocugun erkek kardesleri vardi bana bi delilik geldi pat diye soyledim dersenki noldu cocuk utancinda koyden ilceye kadar yurumus kabul etmedi tabi
ama işte böyle sorun çıkaranlar da oluyor baştan yaş farkı önemli değil diyip sonra başa kakabiliyolar benim eski öküz gibi..
yok arkadaşlar benim resmimi görmek istiyorlardı :)O kadar detay anlatmışsınız ki fotoğraf istemeden anlaşılıyor zaten :)
saol cnm benim :)ben regl dönemindeym cnm btsin bnde öyle yaparm :)
ah sormayın aynen bu çerkeslerde bir gurur var ki ölsek yine de gıkımız çıkmaz :) annemde hep gururunuzdan öleceksiniz der durur napim elimde değil evet galiba iş çıkışı gitsem bir süre geçtikten sonra iyi olur zaten işyerime çok yakın yürüme mesafesinde :)aralardan okudum ve son duruma baktım
kesinlikle dikkatini çekmişsiniz ama tesadüfen geldim senin gelmedim demenize gerek yoktu
benımde çerkez arkadaşım var aynı gönül meselelerinde o da sizin gibi
cesaretlikten öte onda gururda vardır burnu düşse yere almaz gurur yapacaksa
eğer instagramdan sizi takibe aldıysa süper
ben olsam şöyle yapardım sanırım yeni işyeri açmış
ınstagramından takip edip işte olduğundan emin olduğumda
güzel şık bir elbiseli halimle iş çıkışı ya da bir öğle tatilinde
bakalım gözlerim iş kıyafetimle de belirgin mi sormaya bir de hayırlı olsun demeye geldim der
çıkarken de kartımı bırakırdım:)
Haha:) karsima cikip duruyodu bu baslik neymis diye actim.cok tatli bir hikaye:)
Bence adam bu konuyu gormeli.zaten bu kadar ilgi hosuna gidecektir.yada instagramdan bir dost notu yazalim bu kisi sizden adim bekliyor diyeolur mu oda olur.yada sen adim atacaksin baska caresi yok.oyle kala kalir yoksa
ahahhaha noldu niye sinirlendin sen çok güldüm ya adam okursa noluyo ya moduna girecekKoy dötüne gitsin ya.
Başka adam mı yok?
Siz kariyerinden etkilenmiştiniz sanırım bu adamın ama karakter sıfır gördüğüm kadarıyla.
çok teşekkür ederim yani yaptık bir delilik sonumuz hayır olsunBi konu açtın olay olduyorum yazmasamda takipteyim, çok şekersin yaa.
Olgun erkek iyidir iyi.
ben yapamam ya utancımdan ölürüm vallahisimdi olsa yine ayni seyi yaparim
oy bana yazmamışsın pardonahahhaha noldu niye sinirlendin sen çok güldüm ya adam okursa noluyo ya moduna girecekDD
artık olan oldu ne dicek ki en fazla güler adam :)ya canim boyle uluorta adini vermissin ya sorun olmazmi senin acindan
yada adam okursa falan
senin butun duygularini ogrenmis olucak
ben olsam isim vermezdim en azindan
ahahhaha noldu niye sinirlendin sen çok güldüm ya adam okursa noluyo ya moduna girecekDD
ya anladım sonradan bana olmadığını ben hergece görüyorum ya rüyamdasana değil kız o.
Baksana alıntı yaptığım arkadaşa.
Bir konusu vardı.
Hödüğün teki kızı kırmıştı da ona sinirlendim.
Yoksa seninkine bir şey dediğim yok.
Sayende dün gece rüyama girdi.
Git konuş şu adamla.
ya anladım sonradan bana olmadığını ben hergece görüyorum ya rüyamdaDD
sen ne yaptın merak ettim şimdi tek tek bakmayım yorumlara :)bende ettim ama abdest alıp ediyorum her gece öle de edicem :)
valla tam bir komedi Show oldu :) ben cumartesi gece arkadaşımda kaldım ve instagramdan yazdım ona oda hemen cevapladı valla neyse ertesi gün gittim ve beni görünce tanıdığını gözlerimin çok belirgin olduğunu yazdı instagramdan yanından ayrıldıktan sonra ama ben tabi gururumla herşeyi mahvettim oraya onun için gitmediğime dair saçmaladım tesadüf dedim oda en son soğuk soğuk ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi ve hikaye burda bitti maalesef salağım biliorum adam 44 yaşında anında anladı tabi kıvırdığımı çoluk çocuklamı uğraşıcak bana yazması bile ilginç oldu zatensen ne yaptın merak ettim şimdi tek tek bakmayım yorumlara :)
bide onun acisindan dusunsene canimvalla tam bir komedi Show oldu :) ben cumartesi gece arkadaşımda kaldım ve instagramdan yazdım ona oda hemen cevapladı valla neyse ertesi gün gittim ve beni görünce tanıdığını gözlerimin çok belirgin olduğunu yazdı instagramdan yanından ayrıldıktan sonra ama ben tabi gururumla herşeyi mahvettim oraya onun için gitmediğime dair saçmaladım tesadüf dedim oda en son soğuk soğuk ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi ve hikaye burda bitti maalesef salağım biliorum adam 44 yaşında anında anladı tabi kıvırdığımı çoluk çocuklamı uğraşıcak bana yazması bile ilginç oldu zaten
Sanmıyorum etrafında bir sürü kadın var güzel genç yani o kolaylıkla bulabilir beni napsın tabi ki bir erkek olarak benim gibi bir hayranı olması hoşuna gitmiştir o kadarbide onun acisindan dusunsene canim
belkide diyordurki gencecik kiz benim gibi kart bir adamin nesinden hoslansin diyede dusunmus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?