yok kız söylermiyim hiç söyleyebilirmiyim yani nerde bende o cesaret :)))))))))))sana diyorum sinana hissettiklerini söyleme :) söyle diyenler olmuş ya o yüzden dedim :)
hahah bnde de bir zamanlar o cesaret vardı ama şimdi kös kös oturyrmyok kız söylermiyim hiç söyleyebilirmiyim yani nerde bende o cesaret :)))))))))))
oturduk dimi kıçımızın üstüne bi güzelhahah bnde de bir zamanlar o cesaret vardı ama şimdi kös kös oturyrm
hemde ne güzel vallahioturduk dimi kıçımızın üstüne bi güzel
Kabardey misin sen yoksaben de çerkesim amaevet ya biraz kendimizi fazla beğeniyoruz zaten o yüzden illa tanışcam diye tuturdum beğenileceğimde o kadar eminim ki te Allam ya
dua edelim yapcak başka bişey yok gibi sen bana et ben sana birbirine edilen dualar daha makbülmüş :)hemde ne güzel vallahi. ayy bekliyorum yazsa diye.
dün bir arkadaşa da dedim dua et benim için diye :)) olur ederim kuzum rabbim kalbimizdekileri kaderimize yazsın inş :) bak 1 nisan da ne yzmışım profilime aradan 15 gün sonra onu tanıdımdua edelim yapcak başka bişey yok gibi sen bana et ben sana birbirine edilen dualar daha makbülmüş :)
vay be süpermiş ben etcem bu gece sana cnm :)dün bir arkadaşa da dedim dua et benim için diye :)) olur ederim kuzum rabbim kalbimizdekileri kaderimize yazsın inş :) bak 1 nisan da ne yzmışım profilime aradan 15 gün sonra onu tanıdım
Öyle bir adamı sevmeliyim ki yanağıma değen sakalları bile aşk kokmalı. Öyle bir adamı sevmeliyim ki gözlerine baktıkça ömrüme ömür katmalı. Öyle bir adamı sevmeliyim ki bir günüm 365 güne eş değer olmalı. Ve öyle bir adamı sevmeliyim ki parmak uçlarından bile sevda akmalı bana...
01.04.2016 01.57
ben şuan içimden ettim ble duamı :)vay be süpermiş ben etcem bu gece sana cnm :)
Şapşığ benim boy Nathko sülalesindenimKabardey misin sen yoksa
bende ettim ama abdest alıp ediyorum her gece öle de edicem :)ben şuan içimden ettim ble duamı :)
O kadar detay anlatmışsınız ki fotoğraf istemeden anlaşılıyor zaten :)evet bütün dünya duydu artık zaten :))))))))))))))
ben regl dönemindeym cnm btsin bnde öyle yaparm :)bende ettim ama abdest alıp ediyorum her gece öle de edicem :)
ya canim boyle uluorta adini vermissin ya sorun olmazmi senin acindanevet bütün dünya duydu artık zaten :))))))))))))))
ama işte böyle sorun çıkaranlar da oluyor baştan yaş farkı önemli değil diyip sonra başa kakabiliyolar benim eski öküz gibi..Ablanızın ilk eşinin karaktersizliğiymiş o.
Bir b.. yemiş kendini haklı çıkarmaya çalışmış.
Yan komşumuz eşinden 2 yaş büyük 35 senelik evliler.
Yakın arkadaşım 10 senedir evli.
Başka bir arakdaşım 5 yaş büyük 15 senedir evliler vs vs.
ya bana da resim atarmısın :)yani bence de öyle oldu onun için o an hoşuna gtiti işte benim ilgim ama bu maceranın da sonuna geldik maalesef :)
omur con kisa vakiti bosa gecirmemek lazim kendini farkedirmeye calisarak.kime ne hissediyosam pat diye soylerim.bi keresinde bi cocukdan cok hoslaniyodum kucukdumde daha o zaman 13 kisilik kiz arkadas gurubumlayken yanimizdada cocugun erkek kardesleri vardi bana bi delilik geldi pat diye soyledim dersenki noldu cocuk utancinda koyden ilceye kadar yurumus kabul etmedi tabioy :) ya hayat ta yapamam zaten pazar günüde yalan söyledim senin için gelmedim tesadüf oldu diye anladı adam :) bence bu kadar yeter
oy :) ya hayat ta yapamam zaten pazar günüde yalan söyledim senin için gelmedim tesadüf oldu diye anladı adam :) bence bu kadar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?