Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

dua edelim yapcak başka bişey yok gibi sen bana et ben sana birbirine edilen dualar daha makbülmüş :)
dün bir arkadaşa da dedim dua et benim için diye :)) olur ederim kuzum rabbim kalbimizdekileri kaderimize yazsın inş :) bak 1 nisan da ne yzmışım profilime aradan 15 gün sonra onu tanıdım

Öyle bir adamı sevmeliyim ki yanağıma değen sakalları bile aşk kokmalı. Öyle bir adamı sevmeliyim ki gözlerine baktıkça ömrüme ömür katmalı. Öyle bir adamı sevmeliyim ki bir günüm 365 güne eş değer olmalı. Ve öyle bir adamı sevmeliyim ki parmak uçlarından bile sevda akmalı bana...

01.04.2016 01.57

vay be süpermiş ben etcem bu gece sana cnm :)

evet bütün dünya duydu artık zaten :))))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bütün dünya duydu artık zaten :))))))))))))))
ya canim boyle uluorta adini vermissin ya sorun olmazmi senin acindan
yada adam okursa falan
senin butun duygularini ogrenmis olucak
ben olsam isim vermezdim en azindan

aralardan okudum ve son duruma baktım
kesinlikle dikkatini çekmişsiniz ama tesadüfen geldim senin gelmedim demenize gerek yoktu
benımde çerkez arkadaşım var aynı gönül meselelerinde o da sizin gibi
cesaretlikten öte onda gururda vardır burnu düşse yere almaz gurur yapacaksa

eğer instagramdan sizi takibe aldıysa süper
ben olsam şöyle yapardım sanırım yeni işyeri açmış
ınstagramından takip edip işte olduğundan emin olduğumda
güzel şık bir elbiseli halimle iş çıkışı ya da bir öğle tatilinde
bakalım gözlerim iş kıyafetimle de belirgin mi sormaya bir de hayırlı olsun demeye geldim der
çıkarken de kartımı bırakırdım:)

ama işte böyle sorun çıkaranlar da oluyor baştan yaş farkı önemli değil diyip sonra başa kakabiliyolar benim eski öküz gibi..

ha
oy :) ya hayat ta yapamam zaten pazar günüde yalan söyledim senin için gelmedim tesadüf oldu diye anladı adam :) bence bu kadar yeter
omur con kisa vakiti bosa gecirmemek lazim kendini farkedirmeye calisarak.kime ne hissediyosam pat diye soylerim.bi keresinde bi cocukdan cok hoslaniyodum kucukdumde daha o zaman 13 kisilik kiz arkadas gurubumlayken yanimizdada cocugun erkek kardesleri vardi bana bi delilik geldi pat diye soyledim dersenki noldu cocuk utancinda koyden ilceye kadar yurumus kabul etmedi tabi
oy :) ya hayat ta yapamam zaten pazar günüde yalan söyledim senin için gelmedim tesadüf oldu diye anladı adam :) bence bu kadar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…