- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.868
- 1.423
- 60
valla tam bir komedi Show oldu :) ben cumartesi gece arkadaşımda kaldım ve instagramdan yazdım ona oda hemen cevapladı valla neyse ertesi gün gittim ve beni görünce tanıdığını gözlerimin çok belirgin olduğunu yazdı instagramdan yanından ayrıldıktan sonra ama ben tabi gururumla herşeyi mahvettim oraya onun için gitmediğime dair saçmaladım tesadüf dedim oda en son soğuk soğuk ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi ve hikaye burda bitti maalesef salağım biliorum adam 44 yaşında anında anladı tabi kıvırdığımı çoluk çocuklamı uğraşıcak bana yazması bile ilginç oldu zaten
yani olmıyacağı belliydi zatenBir hayranlık böyle biter yani...
yani olmıyacağı belliydi zaten
evet ünlü olmasa ben yapacağımı bilirdim de işte adamın imkanları kadın konusunda geniş yane yapcak bişe yokOlan olmuş artık bundan sonra ileriye bakacaksın,demekki ünlü birisiyle olmuyormuş..
evet ünlü olmasa ben yapacağımı bilirdim de işte adamın imkanları kadın konusunda geniş yane yapcak bişe yok
offffff bilmiyorum yaaa kaldım böle hiç hevesim yokOlsun yapacak bsşka bişi yok artık,yeni aşklara diyelim bundan sonra ama ünsüz olsun bu sefer..
offffff bilmiyorum yaaa kaldım böle hiç hevesim yok
sen oradan ayrıldıktan sonra mı yazdı. Eğer öyleyse bir çuval inciri berbat etmişin söylim :)valla tam bir komedi Show oldu :) ben cumartesi gece arkadaşımda kaldım ve instagramdan yazdım ona oda hemen cevapladı valla neyse ertesi gün gittim ve beni görünce tanıdığını gözlerimin çok belirgin olduğunu yazdı instagramdan yanından ayrıldıktan sonra ama ben tabi gururumla herşeyi mahvettim oraya onun için gitmediğime dair saçmaladım tesadüf dedim oda en son soğuk soğuk ilginç bir tesadüf olmuş o zaman dedi ve hikaye burda bitti maalesef salağım biliorum adam 44 yaşında anında anladı tabi kıvırdığımı çoluk çocuklamı uğraşıcak bana yazması bile ilginç oldu zaten
Bana da atar mısın meraktan çatlıycim 1 hafta 10 gündürbende olsam bende merak ederdim attım ona da resim ama :)
aynen öyle oldu vallahisen oradan ayrıldıktan sonra mı yazdı. Eğer öyleyse bir çuval inciri berbat etmişin söylim :)
olurmu ki öyle yaparlarmı ?Konu sahibi son durum nedir, görüştünüz mü?
Bu arada adamın adı ve fotoğrafları konuda açık açık geçiyor. Ne olur ne olmaz, belki görür konuyu. Bence yönetimden rica et adamın adını ve fotolarını kaldırsınlar.
yani yapacak bişey yok ki zaten biraz zaman geçsin belki son bir atılım yaparım :)Biraz zamana bırak bence..
Bana da atar mısın meraktan çatlıycim 1 hafta 10 gündür
hımmm şimdi ben cumartesi bir arkadaşımda kaldım ve arkadaşımın da fişteklemesiyle instagramdan yazdım oda yazdı hemde hemen sora ertesi gün gittim beni görünce bi hareketler yaptı biz anlamadık arkadaşla sonra yanına gittim resim çekildik falan ben çok utandım hemen kaçtım arkadaşımda kızdı sonra instagramdan yazdı sizi görür görmez tanıdım gözler fazla belirgin dedi biraz daha yazıştık ama ben herşeyi mahvettim oraya senin için gelmedime getirdim olayı tesadüf oldu dedim oda ilgiç bir tesadüf olmuş o zaman dedi anladı yani adam bende bidaha yazmadım oda yazmıyor tabi öle bitti maceramız işte
ya gözlerim yeşil ve herkesin söylediği şeyi oda söyledi işte baya cırlak bi yeşil farketmemek mümkün deil yaniof ya koruma vardı yanımıza geldi oda hanımefendi tanıdığım olur dedi ay sarılıp öptü çok memnun oldum tanıştığıma dedi ben bi kuru teşekkür ederim deyip kaçtım ya çok utandım zaten çam devirdim baya nasıl hatırlacam ki
kız niye korumayı öpeyimadamı öptüm de ben pek öptüm sayılmaz kelebek kondurdum onu bile yapamadım o beni öptü daha çok ben niyetinin pek iyi olduğunu sanmam
Kimi öptün yani, artiz abimizi korumayı mı?
Adam ilgilenmiş epey sanki, ama ne kadar ciddi bir niyetle onu kestimek kolay olmaz
evet ya biraz zaman geçsin bişeler yapmam lazım ama ne onu düşünüyorumBen ekleşmelere yazışmalara hatta kadınların ilk adımı atmasına pek sıcak bakmam
Ama @herames sen çok şekersin
Adamın dikkatini çekmişsin
Gururdan hıh ben sana gelmedim olmuş biraz
Adam yememiş o ayrı
Ama bence bu hikaye burda bitmez
Yeni tevafuklar lazım
Bende hiç bilmem yaevet ya biraz zaman geçsin bişeler yapmam lazım ama ne onu düşünüyorum
bide onun acisindan dusunsene canim
belkide diyordurki gencecik kiz benim gibi kart bir adamin nesinden hoslansin diyede dusunmus olabilir
ya yok onu ben de yapamam vallaBende hiç bilmem ya
Biri işyerine git hala gözlerim belirgin mi de kartını bırak çık demişben yapamam mesela seni bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?