Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Abooo gene o konu
Sevgili herames bu aktör aktris milleti kendilerini fasulyeden nimet sanıyorlar galiba, boşver zaten kart horozun teki :)

vallahi hayat onun hayatı ne istiyorsa öyle yapar ben de öyle tabi ki :)

Bence adam doğrusunu yapıyor. O kadar yaş farkı hiç doğru bişey değil.

pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli

kendını hafıfe alma bence muthıs ozguvenle gıt yanına..ayrıca gencecık kadınsın..sen asık oldugun ıcın oyle goruyosun sonuçta bı hoşlantı var.belki de tipsizdir.belki de o da senın ıcın bu hatun bana bakmaz dıyordur olamaz mııı?

pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli

kendını hafıfe alma bence muthıs ozguvenle gıt yanına..ayrıca gencecık kadınsın..sen asık oldugun ıcın oyle goruyosun sonuçta bı hoşlantı var.belki de tipsizdir.belki de o da senın ıcın bu hatun bana bakmaz dıyordur olamaz mııı?

ayyy konu eskiymiş tongaya düştüm..eee son durum ne.evlendınız mı :)

baktı baktı baya bi baktı :) ama olmıycak yani bitti istemiyorum sıktı yani

tamer karadağlı mı :) zıra aklıma gelen tek yaşlı yakışıklı :)

tamer karadağlı mı :) zıra aklıma gelen tek yaşlı yakışıklı :)

yok değil ama yazmayalım artık adını buraya mune sile sile bir hal oldu şimdi adamı engeleldim bide bana düşman olur filan durduk yere uğraşmıyım önceki sayfalarda yazıyor

yok değil ama yazmayalım artık adını buraya mune sile sile bir hal oldu şimdi adamı engeleldim bide bana düşman olur filan durduk yere uğraşmıyım önceki sayfalarda yazıyor

allah için söyle yaaa uyku uyuyamam öyle bi yazdın kı karızmatık yakısıklı çerkez havalı fln...bak bayılırım de cabuk :)+

allah için söyle yaaa uyku uyuyamam öyle bi yazdın kı karızmatık yakısıklı çerkez havalı fln...bak bayılırım de cabuk :)+

bana göre öyleydi birçok kişi beğenmiyor yazarım ben mesajdan sana

adam garip biri zaten keyfi olunca yazıp olmayınca yazmamalar. sonra görüşelim diyip adım atmamalar. sen görüşmek isteyince çekimdeyim vs demesi. koca yaz boş boş başka şehrde tatilde olmasına rağmen yazmaması falan cidden boşvermen gereken bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…