kararınızdan vazgeçmeyin...eminim umduğunuz gibi biri çıkmamışltır...yaş 44...bu bile yeterli aslında.
Abooo gene o konu
Sevgili herames bu aktör aktris milleti kendilerini fasulyeden nimet sanıyorlar galiba, boşver zaten kart horozun teki :)
Sanırım olay anladığım boyuta gelmiş , helal sana kız konus namın yürüsün :)))
Bosver Iyi yapmissin. Kararindan vazgecme. Unlu adamla zaten zor. Guvenmek zor olur.
yazarım da bişey olmıycak ki canım benim :)gelismeler olursa yaz bize
Bence adam doğrusunu yapıyor. O kadar yaş farkı hiç doğru bişey değil.
pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli
pek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli
kendını hafıfe alma bence muthıs ozguvenle gıt yanına..ayrıca gencecık kadınsın..sen asık oldugun ıcın oyle goruyosun sonuçta bı hoşlantı var.belki de tipsizdir.belki de o da senın ıcın bu hatun bana bakmaz dıyordur olamaz mııı?
ayyy konu eskiymiş tongaya düştüm..eee son durum ne.evlendınız mı :)
baktı baktı baya bi baktı :) ama olmıycak yani bitti istemiyorum sıktı yani
tamer karadağlı mı :) zıra aklıma gelen tek yaşlı yakışıklı :)
aayyyyy deme..ne kadar flortun oldu.sonucta nısanda acmıssın konuyu...vaaaaaaaaayyy be dıyesım geldii
yok değil ama yazmayalım artık adını buraya mune sile sile bir hal oldu şimdi adamı engeleldim bide bana düşman olur filan durduk yere uğraşmıyım önceki sayfalarda yazıyor
allah için söyle yaaa uyku uyuyamam öyle bi yazdın kı karızmatık yakısıklı çerkez havalı fln...bak bayılırım de cabuk :)+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?