Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

aa ben bir hayli geç yazmışım evet ama sende yaş farkından dolayı vazgeçtin sanırım. Hayırlısı olsun.. yaş farkı şimdi sorun olmasa bile 5-10 sene sonra illaki olurdu..

fotoğrafı nerde adamın çok merak ettimm

ben de fotografları cok merak ettım ..bastan berı konuyu takıp edıyorum :)

5 sene değil şimdi bile sorun yani ama olay o değil ben biraz dengesiz davrandım saygısızlık ettim filan

ben bılıyorum kım oldugunu sızın fotografınızı demıstım:)

15 yaş fark hımmm ama gönül bu işte..Yaş maş dinlemeyor hayırlısı olsun ekstra bişe yapmana gerek yok kendin ol

Herames neler oldu acaba? Neden başlamadan bitti, sen nasıl saygısızlık yaptın ki ? Aranızdaki diyalog Nasıl gelişti, Nasıl devam etti? Detaylı anlatır mısın çok merak ettim.

Ayrıca ben de seni merak ettim, bana da foto atabilir misin ? Yeni ya da fake değilim bakabilirsin.

Herames detaylı anlatsana biraz, nasıl onun için başlamıştı, naptın ne ettin yazsana uzunca anlatsana. Tek tek kısa cümleler yazıyosun bizi burda merakta koyyosun.

Arkadaşlar banlıydım konumu merak edenler olmuş :) kendisiyle irtibatım devam ediyor ama sevgili değiliz ben zaten vazgeçmiştim ama kendisi arar yazar ben son zamanlar da telefonlarını bile açmadım en son yazıştık 1 hafta önce görüşelim dedi ben de evet dedim şimdi yine sesi çıkmıyor ararsa da görüşmeyi düşünmüyorum bildiğiniz yaşlılık pskolojisinde dengesiz bir kişilik kendisi :) benle ne yapacağını bilmiyor güvenemiyor :) adam haklı ikinci görüşmemiz de kendisiyle dalga geçtiğimi düşündüğü bazı şeyler söyledim yine de beni merak ediyor napıosun ? kayboldun gibi şeler yazarak beni yoklar mutlaka :) yani böle tuhaf bir ilişkimiz var Allah sonumuzu hayır etsin :)

korkutmuşsun adamı.. bence çıtır oğlanlara bak boşver bu antropozluyu :)))

Ya zaten yazmıyorum aramıyorum ilk cep numarasını o verdi bana sonra hatta numarasını değiştirmiş onu da mesaj attı hemen :) sanki çok arıyormuşum gibi :) ilk baş çok sinirleniyordum ama tabi ona hiç yansıtmadım ona karşı gayet kayıtsız umursamaz davranıyorum bir yazıyor ben ertesi gün cevap yazıyorum o öleyse ben ondan beterim yani kusura bakmasın :)

ben konuyu okuyunca instagramda ki takip ettiklerinden seni bulmaya çalıştım hatta birini beğenip istek attım bende çerkesim ve sanırım babanın neden böyle davrandığını anlıyorum . ama yüzünü bende merak ettim bana da fotoğraf atar mısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla benim babamla kaşen muhabbeti yapmaya gözüm yemez katolik çerkeslerdeniz biz

Herames var ya adamın iyi kötü bir imajı vardı gözümde sildin attın yeminle, demek andropozlu ha

Kısa aralıklarla iki hanım boşadı bu adam ben olsam korkardım büyük de konuşmak istemiyorum ama

benimkiler sofu soyundan geldiklerine inanıyor benimki kaşen bilmiyordur ya ... Duysa o çerkes adeti değildir diye yaygara kopartır görücü usulü evlilik yanlısı kendisi

Muhafazakar bir aileden geliyor zaten o yüzden çok sade giyinicem yaş benim için problem değil her zaman kendimden büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum
30 yaşında evlendin diyelim 31 yasında anne oldun eşin 46 cocuğun beş yaşındayken eşin 51 cocugun on yasındayken eşin olacak olursa rşin 61 cocugun 15 yasındayken eşin 66 cocugun evlenmek istediğinde eşin muhtamelen 75 yasında felan olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…