bir haftadır konuşmuyoruzKonuşuyo musunuz hala onla
aa ben bir hayli geç yazmışım evetama sende yaş farkından dolayı vazgeçtin sanırım. Hayırlısı olsun.. yaş farkı şimdi sorun olmasa bile 5-10 sene sonra illaki olurdu..
fotoğrafı nerde adamın çok merak ettimm
benim fotoğrafımı görmek istemişti arkadaşlar adamın kim olduğu belli zaten ama adını buraya yazmayalım mune birçoğunu sildiben de fotografları cok merak ettım ..bastan berı konuyu takıp edıyorum :)
5 sene değil şimdi bile sorun yani ama olay o değil ben biraz dengesiz davrandım saygısızlık ettim filan
ne oldu ya kaçırdım ben. başlamadan bitti mi :/[/QUO
Onun için başlamıştı ama benim için başlamadı başlayamadı diyelim :)
evet boşuna kasmışım o kadar bi kere görmesi yetti :)15 yaş fark hımmmama gönül bu işte..Yaş maş dinlemeyor hayırlısı olsun ekstra bişe yapmana gerek yok kendin ol
korkutmuşsun adamı.. bence çıtır oğlanlara bak boşver bu antropozluyu :)))
Valla benim babamla kaşen muhabbeti yapmaya gözüm yemez katolik çerkeslerdeniz bizben konuyu okuyunca instagramda ki takip ettiklerinden seni bulmaya çalıştımhatta birini beğenip istek attım bende çerkesim ve sanırım babanın neden böyle davrandığını anlıyorum . ama yüzünü bende merak ettim bana da fotoğraf atar mısın ?
Valla benim babamla kaşen muhabbeti yapmaya gözüm yemez katolik çerkeslerdeniz biz
Herames var ya adamın iyi kötü bir imajı vardı gözümde sildin attın yeminle, demek andropozlu ha
Kısa aralıklarla iki hanım boşadı bu adam ben olsam korkardım büyük de konuşmak istemiyorum ama
30 yaşında evlendin diyelim 31 yasında anne oldun eşin 46 cocuğun beş yaşındayken eşin 51 cocugun on yasındayken eşin olacak olursa rşin 61 cocugun 15 yasındayken eşin 66Muhafazakar bir aileden geliyor zaten o yüzden çok sade giyinicem yaş benim için problem değil her zaman kendimden büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?