Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

cnm ben onu takip etmiyorum çerkes gururum ona bile izin vermiyor :) bitti bu iş zaten sana özelden instaram adresimi yazarım sende bana yaz ki anlıyım sen olduğunu herkesi kabul etmiyorum çünkü

dün itibariyle bu konu benim için kapandı arkadaşlar onunla görüşmiycemi kendisine de söyledim olmıycak bişeydi zaten

Dün çok kötü sinirlendirdi beni zaten görüşmiycem yaşlı başlı insanlara kendimi hırpalatmaya hiç niyetim yok yani onunla dalga geçtiğimi düşünüyor ne isterse onu düşünsün bitti bu konu benim için

dün itibariyle bu konu benim için kapandı arkadaşlar onunla görüşmiycemi kendisine de söyledim olmıycak bişeydi zaten
Hayırlısı belkide böyleymiş canım gençsin güzelsin daha iyileri senin olsun inşallah tabi bide hayırlısı :)

Hayırlısı belkide böyleymiş canım gençsin güzelsin daha iyileri senin olsun inşallah tabi bide hayırlısı :)

Teşekkür ederim ama bir daha asla ünlü birine bulaşmam çükü hepsinin amacı başka bunu çok iyi anladım ama hata yine kadınlar da demek bunların kollarına o kadar atlayan var ki herkesi aynı sanıyorlar neyse ki salak değilim

Yaşlı başlı mı ? Adamla ilgilenirken yaşının farkında değil miydiniz şimdi mi yaşlı başlı oldu ?

Konumu bugüne kadar kimse mahvetmemişti gayet güzel konuşmalar vardı burda gelmiş sabah sabah sinirini benden çıkarıyor hesap soruyor bana ne hakla bu nasıl bir zihniyet sana hesapmı vericem keyfimin kahyasımısın yahu ?

olaylarin en sonuna yetisen merakli teyze gibi hissediyorum suan
nolmus anlatin banada

hiç bişey olmadı olmıycakta vazgeçtim ben çünkü çok sinirliyim şuan ne kadar kötü kalpli insanlar varmış cidden ben anlayamıyorum kalbim dayanmıyor artık bunlara

Arkadaşlar konumu kapattırıcam kusura bakmayın çok moralim bozuldu zaten bişey olacağıda yok merak edenler bana mesaj atar yine :) hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim hiç bişey olmasa da burda geyik yaptık hoşsohbetler ettik sizin gibi çok tatlı samimi insanlar tanıdım yanımda olduğunuz beni merak ettiğiniz için çok çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorum hoşçakalın :) Mune rica etsem kapatırmısın konumu?

normal biriyle ünlü birinin ilişkisi olması çok zor dün sabahtan bu sabaha kadar çekimdeydi :) yani o uyurken ben işe gidiyorum arada ki yaş farkı sorun tamam ben çok takılmıyordum ama kendisi fazlasıyla takıyor ve onun kompleksleriyle uğraşmak beni şimdiden yordu daha fazla uğraşamıycam

gittim bile hem de birçok kez :) ama dün akşam itibariyle bir daha görüşmeme kararı aldım bu konu sonsuza kadar kapandı benim için
kararınızdan vazgeçmeyin...eminim umduğunuz gibi biri çıkmamışltır...yaş 44...bu bile yeterli aslında.

Sanırım olay anladığım boyuta gelmiş , helal sana kız konus namın yürüsün :)))

Bosver Iyi yapmissin. Kararindan vazgecme. Unlu adamla zaten zor. Guvenmek zor olur.

Abooo gene o konu
Sevgili herames bu aktör aktris milleti kendilerini fasulyeden nimet sanıyorlar galiba, boşver zaten kart horozun teki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…