ben konuyu okuyunca sinan albayrak ın instagramda ki takip ettiklerinden seni bulmaya çalıştımhatta birini beğenip istek attım bende çerkesim ve sanırım babanın neden böyle davrandığını anlıyorum . ama yüzünü bende merak ettim bana da fotoğraf atar mısın ?
30 yaşında evlendin diyelim 31 yasında anne oldun eşin 46 cocuğun beş yaşındayken eşin 51 cocugun on yasındayken eşin olacak olursa rşin 61 cocugun 15 yasındayken eşin 66cocugun evlenmek istediğinde eşin muhtamelen 75 yasında felan olacak ..
Valla benim babamla kaşen muhabbeti yapmaya gözüm yemez katolik çerkeslerdeniz biz
Herames var ya sinan albayrakın iyi kötü bir imajı vardı gözümde sildin attın yeminle, demek andropozlu ha
Kısa aralıklarla iki hanım boşadı bu adam ben olsam korkardım büyük de konuşmak istemiyorum ama
Hayırlısı belkide böyleymiş canım gençsin güzelsin daha iyileri senin olsun inşallah tabi bide hayırlısı :)dün itibariyle bu konu benim için kapandı arkadaşlar onunla görüşmiycemi kendisine de söyledim olmıycak bişeydi zaten
Hayırlısı belkide böyleymiş canım gençsin güzelsin daha iyileri senin olsun inşallah tabi bide hayırlısı :)
Dün çok kötü sinirlendirdi beni zaten görüşmiycem yaşlı başlı insanlara kendimi hırpalatmaya hiç niyetim yok yani onunla dalga geçtiğimi düşünüyor ne isterse onu düşünsün bitti bu konu benim için
Yaşlı başlı mı ? Adamla ilgilenirken yaşının farkında değil miydiniz şimdi mi yaşlı başlı oldu ?
olaylarin en sonuna yetisen merakli teyze gibi hissediyorum suan
nolmus anlatin banada
kendine bir iyilik yap ve o görüşmeye gitmeBir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
kendine bir iyilik yap ve o görüşmeye gitme
Noldu?gittim bile hem de birçok kez :) ama dün akşam itibariyle bir daha görüşmeme kararı aldım bu konu sonsuza kadar kapandı benim için
Noldu?
kararınızdan vazgeçmeyin...eminim umduğunuz gibi biri çıkmamışltır...yaş 44...bu bile yeterli aslında.gittim bile hem de birçok kez :) ama dün akşam itibariyle bir daha görüşmeme kararı aldım bu konu sonsuza kadar kapandı benim için
Sanırım olay anladığım boyuta gelmiş , helal sana kız konus namın yürüsün :)))Teşekkür ederim ama bir daha asla ünlü birine bulaşmam çükü hepsinin amacı başka bunu çok iyi anladım ama hata yine kadınlar da demek bunların kollarına o kadar atlayan var ki herkesi aynı sanıyorlar neyse ki salak değilim
Bosver Iyi yapmissin. Kararindan vazgecme. Unlu adamla zaten zor. Guvenmek zor olur.normal biriyle ünlü birinin ilişkisi olması çok zor dün sabahtan bu sabaha kadar çekimdeydi :) yani o uyurken ben işe gidiyorum arada ki yaş farkı sorun tamam ben çok takılmıyordum ama kendisi fazlasıyla takıyor ve onun kompleksleriyle uğraşmak beni şimdiden yordu daha fazla uğraşamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?