Ya şu adamı çıkaran hanımlar özelden bari yazın da çatlamayalım burda
Vay anasını :)) ne meraklısın yahuu :))
İnanmayacaksın ama ilk defa bdv'de merak ettiğim bir şey
Reel hayatta bile merak etmem milleti.
Ama böyle bir kaç üye bulunca beyfendiyi merak uyandı içimde
Sallıyolardır ne olacak :)) 78 milyonluk ülkede
yok kızmam da :) ne bilim görür filan diye endişelendim :)konu sahibi kızar mı acaba
yok kız.
Ben korkuyorum zaten bu kk kızlarından.
Dedektif gibiler maşallah.
Bulamayacakları şey yok.
nerdesiniz yahu, akşamdan beri tutuyorum kendimi :)) söz kesicektik nerdeyse siz gelene kadar:) kızarsınız diye söylemedim vallayok kızmam da :) ne bilim görür filan diye endişelendim :)
Hiçbir şeye takılmadım da şu "cerkesiz aynıyız babam bisey demedi " gibi laflara takıldım doğrusu...Çerkez geliniyim Çerkezlerin bol olduğu bir köyün geliniyim ama nedense sizin aile yapınız gibi olanını ne gordum ne duydum! Devşirme falan olabilir misiniz ?? Devşirme derken yanlış anlamayın hani ana baba ata olduğu gibi Çerkez mi ?? Ne Çerkezlerde kolay kolay boşanma vardır ne Çerkesler bu kdr fazla kız çocuklarına karşı geniş davranır garipsedim doğrusu .. İşim yargılamak değil sadece garipsedim ve çok takıldım bu duruma
ya bende söylerimde şimdi görürse diye korkuyorum gerçi ne işi var burda ama :)nerdesiniz yahu, akşamdan beri tutuyorum kendimi :)) söz kesicektik nerdeyse siz gelene kadar:) kızarsınız diye söylemedim valla
ya bende söylerimde şimdi görürse diye korkuyorum gerçi ne işi var burda ama :)
yok kız.
Ben korkuyorum zaten bu kk kızlarından.
Dedektif gibiler maşallah.
Bulamayacakları şey yok.
genç şu aralar pek göstermese de :) evet doğru kişi STA :)Buldum ki galibayaş tutuyor. boşanma sayısı da tutuyor. gençte gösteriyor...
Kim ki, cok merak ettimBuldum ki galibayaş tutuyor. boşanma sayısı da tutuyor. gençte gösteriyor...
Gonul isinde nicin dua olmasin ki? Kopan ayakkabi bagina kadar istemeliyiz Rabbimizden.. Isteyin vereyim demiyor mu..
Ama elbette hayirlisini dilemek lazim, ille de olsun bu kisi dememiz ne derece dogrudur bilemiyorum.. Hayirlisini ancak Allah bilir.. Istedigin hayirli olsun hakkinda insaAllah..
Sandığın kadar mükemmel değil demek ki2 kere evlenip boşandı en son eşi çocuk istemediği için ayrılmışlar kendisi çocuk istiyor doğal olarak bu yaşta artık aslında ona benden başka hayran olanda yok sanırım kimse göstersem baban gibi duruyor diyip duruyorlar ama ben çok fena beğeniyorum daha önce kimseyi böyle taktığımı hatırlamıyorum ergen günlerime döndüm sanki
ya baş harflerini yazayım bir süredir çerkes isminide kullanıyorİnanmayacaksın ama ilk defa bdv'de merak ettiğim bir şey
Reel hayatta bile merak etmem milleti.
Ama böyle bir kaç üye bulunca beyfendiyi merak uyandı içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?