Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Vay anasını :)) ne meraklısın yahuu :))

İnanmayacaksın ama ilk defa bdv'de merak ettiğim bir şey
Reel hayatta bile merak etmem milleti.
Ama böyle bir kaç üye bulunca beyfendiyi merak uyandı içimde

Sallıyolardır ne olacak :)) 78 milyonluk ülkede

yok kız.
Ben korkuyorum zaten bu kk kızlarından.
Dedektif gibiler maşallah.
Bulamayacakları şey yok.

Ciddi ciddi bulundu yani adam, vaaay anasını

Valla ben de merak ettim o zaman, bi foto atsalar ya, silerler ardındannnn...

Biz safkan çerkesiz ve maalesef yeni nesil de boşanmalar oluyor kızkerdeşimde boşandı eşinden benim babam istanbulda okudu bizde burda doğduk çok fazla çerkes adetlerini bilmiyoruz evet babam oldukça modern arkadaş gibidir bize geniş lafı çok kaba bir tabir eğer tanıdıysanız çerkesler sıcakkanlı hoşgörülü insanlardır ve sorunuza tam yanıt vereyim belki bilmiyorsunuzdur çerkesler göç etmeden önce kraliyet sistemine göre yönetilirdi benim ailem kraliyet soyundan gelir birde köle soyları var bunları bir iyice sorup öğrenin bence çerkes gelini olmak özellikle yabancıysanız zordur :)

nerdesiniz yahu, akşamdan beri tutuyorum kendimi :)) söz kesicektik nerdeyse siz gelene kadar:) kızarsınız diye söylemedim valla
ya bende söylerimde şimdi görürse diye korkuyorum gerçi ne işi var burda ama :)

yok kız.
Ben korkuyorum zaten bu kk kızlarından.
Dedektif gibiler maşallah.
Bulamayacakları şey yok.

ya aslında tahmin etmesi zor değil sanat camiasında çok fazla çerkes yok :) ama bizi çok güzel yansıtıyor türkan Şoray kanunları var mesela :)

Gonul isinde nicin dua olmasin ki? Kopan ayakkabi bagina kadar istemeliyiz Rabbimizden.. Isteyin vereyim demiyor mu..
Ama elbette hayirlisini dilemek lazim, ille de olsun bu kisi dememiz ne derece dogrudur bilemiyorum.. Hayirlisini ancak Allah bilir.. Istedigin hayirli olsun hakkinda insaAllah..

15 yaş çok bence
Okuyacaksa da o dua okusun, senin gibi çıtır için

Yok illa o olsun demiyorumda olsa iyi olur yani dualar da yardımcı olur inşallah

Sandığın kadar mükemmel değil demek ki

ya baş harflerini yazayım bir süredir çerkes isminide kullanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…