Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

44 yaşındaki adam 29 yaşındaki kızın kendisiyle ilgilendiğini öğrenince zaten hemen size yönelicektir.Bişey yapmanıza gerek yok.

Arkadaşlar dalga geçersiniz diye yazmadım ama adam biraz ünlü biri :) yani eniştem ve kuzenim trt ci ordan tanıyorlar zaten çerkes oldukları için samimiyet var ama yani o kadar güzel manken falan filan bilmiyorum yani öle bir adam değil diyorlar beni gaza getirende eniştem ama ben hiç sanmıyorum ya

Bir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
Sûkut atin tekmesi agir olur demisler, sessiz sakinligine fazla guvenmeyin bence derim.
hayirlisi olur insallah hakkinizda çerkez kolyeniz varsa onu takin guzel olur abartilida giyinmeyin bence

O zaman ben yanlış anladım. Ben normalde dekolte falan giyinip adam öyle diye çekindiğin şeklinde anlamıştım yazdığından. Hayata bakış açınızda genel bir uyumunuz varsa geri alıyorum dediğimi.
Peki boşanmalar neden olmuş o konuyu kurcalayabildin mi hiç ?

Sen kendini begenmiyor sunki adam niye begensin
ben nasıl desem aslında oldukça güzelim yani öyle söylerler de yani olay güzelilkle bitmiyor ki adam ünlü biri pek hayranı olmasada tek benim heralde :)

daha hiç tanışmadım ki işte bu pazar ayarladık ama o hengamede sorabilirmiyim bilmiyorum

Vallahi dalga geçmek yada eleştirmek için söylemedim.Düşüncem gerçekten 29 yaşında bi bayanı kaçırmak istemiceği.Evlilik konusunda bilemiyorum bakın o ayrı.Ama mutlaka görüşücektir yani.Az ünlüü çok ünlü zaten biraz bile ünlü olsa bu kendi yaşında biriyle görüşmiceğinin en büyük kanıtı. 45 yaşında ünlü bi beyin 40 yaşında bi bayanla gezdiğini evlendiğini ben görmedim.Sen yaştan her türlü kazanıyorsun inan.Sadece biraz sadeliğin şıklığını/zarifliğini kullanarak istediğini elde edebilirsin.İnce bi fiziğin varsa kısa kollu (sıfır kollu değil ''kısa kollu'') bir kalem elbise, 5-8 cm yüksekliğinde bir topuklu ayakkabı, hafif bir makyaj, güzel bir parfüm kokusu.İhtiyacın olan başka bişey yok.

ben nasıl desem aslında oldukça güzelim yani öyle söylerler de yani olay güzelilkle bitmiyor ki adam ünlü biri pek hayranı olmasada tek benim heralde :)
Gel en başa dönelim, adam ünlü, iki kere boşanmış ki ben çerkezlerde boşanma pek görülmez bilirim..
Kendine dürüst ol, sen adamın konumunu ve geçmişini kaldırabilir misin? Mesela yoğun iş temposu, başka kadınlarla işi gereği yakın ilişkileri olursa vs..
Diğer kadınlar bunları kaldıramamış olabilir belki..
Sen diyorsan ki evet ben hiiiç kıskanmam çok rahat biriyimdir, tamam. ama güzelim elim yüzüm düzgün diyip kendine güvenemiyorsun, bu yüzden belki kıskançlığın da çoktur gibi düşündüm.. belki senden başka hayranları olsa falan, ileride bunlar dert olur mu olmaz mı, bunları düşün..
Tamam dersen zaten güzel kızmışsın, yaşın da küçük değil, zaten oturaklısındır da, güzel güzel sohbet edersin, o etkilenirse etkilenir. ekstra bir şey yapmak çok mümkün görünmüyor da bu koşullar içinde...

daha hiç tanışmadım ki işte bu pazar ayarladık ama o hengamede sorabilirmiyim bilmiyorum
Aman yok sorma direk sakın ben sağdan soldan öğrenebildin mi anlamında dedim. Direk sorsan söyleyeceği de belli, bir de çok ters tepebilir, aman sorma

Brz yaş farkı varmış ama aşk oldumu pek engel değil sanıyorum. Ben biraz evlenme olursa eğer bu iş olursa adam 45 46 olur çocuğu buna ne diyecek baba gibi durmayacak yanında herşeyi düşünmek gerek gencecik hatunsun Allah gönlüne göre versin tek diyeceğim kendin ol çokta ilgisini çekeceğim diye dekolte giyinme. O yanaşmıyorsa sana sen konuşmak için fırsat değerlendir gözler çok önemli gozlerinle hallet bu işi her fırsatta gözlerine bak bizide haberdar et kız naptın ne ettin diye

basak burcu musunuz?
Basaklar genel anlamda detayci ve mukemeliyetci oluyorlar ya. Birde kadinlarin "kadinsi" (elbise, etek, topuklu) tarzi giyinmelerini seviyorlar ondan sey ettiydim
Benim kocam da başak kıyafet konusunda o kadar titiz ki, topuklu ayakkabısız elbisesiz tatile çıkamıyorum

Hiçbir şeye takılmadım da şu "cerkesiz aynıyız babam bisey demedi " gibi laflara takıldım doğrusu...Çerkez geliniyim Çerkezlerin bol olduğu bir köyün geliniyim ama nedense sizin aile yapınız gibi olanını ne gordum ne duydum! Devşirme falan olabilir misiniz ?? Devşirme derken yanlış anlamayın hani ana baba ata olduğu gibi Çerkez mi ?? Ne Çerkezlerde kolay kolay boşanma vardır ne Çerkesler bu kdr fazla kız çocuklarına karşı geniş davranır garipsedim doğrusu .. İşim yargılamak değil sadece garipsedim ve çok takıldım bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…