- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Muhafazakar bir aileden geliyor zaten o yüzden çok sade giyinicem yaş benim için problem değil her zaman kendimden büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum
Sen kendini begenmiyor sunki adam niye begensinpek sanmıyorum oldukça yakışıklı ve çekici bir adam beni napsın diye düşünüp duruorum sürekli
44 yaşındaki adam 29 yaşındaki kızın kendisiyle ilgilendiğini öğrenince zaten hemen size yönelicektir.Bişey yapmanıza gerek yok.
Sûkut atin tekmesi agir olur demisler, sessiz sakinligine fazla guvenmeyin bence derim.Bir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
O zaman ben yanlış anladım. Ben normalde dekolte falan giyinip adam öyle diye çekindiğin şeklinde anlamıştım yazdığından. Hayata bakış açınızda genel bir uyumunuz varsa geri alıyorum dediğimi.kimseye uyum sağlamıyorum bende çerkesim ve aile yapımız aynı zaten ben bankada çalışmadan önce rahat giyiniyordum ani yırtık Jeanlar filan şimdi işim gereği de alıştığımdan genelde takım elbise giyen biriyim ve yakıştırıyorum yaşım gereğide böyle giyinmekten hoşlanıyorum zorlanacağım bir durum yok ki zaten bişey olacağıda yok bence
ben nasıl desem aslında oldukça güzelim yani öyle söylerler de yani olay güzelilkle bitmiyor ki adam ünlü biri pek hayranı olmasada tek benim heralde :)Sen kendini begenmiyor sunki adam niye begensin
daha hiç tanışmadım ki işte bu pazar ayarladık ama o hengamede sorabilirmiyim bilmiyorumO zaman ben yanlış anladım. Ben normalde dekolte falan giyinip adam öyle diye çekindiğin şeklinde anlamıştım yazdığından. Hayata bakış açınızda genel bir uyumunuz varsa geri alıyorum dediğimi.
Peki boşanmalar neden olmuş o konuyu kurcalayabildin mi hiç ?
Arkadaşlar dalga geçersiniz diye yazmadım ama adam biraz ünlü biri :) yani eniştem ve kuzenim trt ci ordan tanıyorlar zaten çerkes oldukları için samimiyet var ama yani o kadar güzel manken falan filan bilmiyorum yani öle bir adam değil diyorlar beni gaza getirende eniştem ama ben hiç sanmıyorum ya
Gel en başa dönelim, adam ünlü, iki kere boşanmış ki ben çerkezlerde boşanma pek görülmez bilirim..ben nasıl desem aslında oldukça güzelim yani öyle söylerler de yani olay güzelilkle bitmiyor ki adam ünlü biri pek hayranı olmasada tek benim heralde :)
Aman yok sorma direk sakındaha hiç tanışmadım ki işte bu pazar ayarladık ama o hengamede sorabilirmiyim bilmiyorum
Tahmininizi bizimlede paylaşırmısınız merak ettim açıkcasıtahmin ettim kim olduğunu
konu sahibi kızar mı acabaTahmininizi bizimlede paylaşırmısınız merak ettim açıkcası
Ay paylaşmayın olur mu hiç, aman... konu sahibi paylaşırdı bilmemizi istesekonu sahibi kızar mı acaba
Kızabilir en iyisi onayını almakkonu sahibi kızar mı acaba
Benim kocam da başak kıyafet konusunda o kadar titiz ki, topuklu ayakkabısız elbisesiz tatile çıkamıyorumbasak burcu musunuz?
Basaklar genel anlamda detayci ve mukemeliyetci oluyorlar ya. Birde kadinlarin "kadinsi" (elbise, etek, topuklu) tarzi giyinmelerini seviyorlar ondan sey ettiydim
evet o yüzden direkt söylemedim. Kendisi onaylarsa paylaşmak doğrusuAy paylaşmayın olur mu hiç, aman... konu sahibi paylaşırdı bilmemizi istese
evet ,bence deKızabilir en iyisi onayını almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?