tamam yazıyorum ya :)
Allahım benimde aynı fikirde biri mucize :)Yakışıklı adammmm
Ben bi çay için derim
tamam yazıyorum ya :)
O kim kız?
ya bende bayılıyorum tam benlik bayılırım öle sakin tiplereaaaaa evet son yazdıkalrına bakmamıştım
bence çok hoş
ahhahahahaanam bizim mehmet emir atahan
ya bende bayılıyorum tam benlik bayılırım öle sakin tiplere
off off işte koşucam da çok utanıyorum yavuhuuu çok karizma.
Direk yürü yürüme koş bence
yaaa ama zaten beni beğeneceği belli değil ki o beni beğensin ben onu istemiyim ya yoksa bu tuhaf durumda kalıcamAdam çok yakışıklı on numaraama hala senden 15 yaş büyük
İçine kurt düşmesin :)vallamı ya dalga geçmiyosun demi :)
yaaa ama zaten beni beğeneceği belli değil ki o beni beğensin ben onu istemiyim ya yoksa bu tuhaf durumda kalıcam
yok onu demedim dalgamı geçiyosun diye hoş adam filan dedin ya genelde bütün arkadaşlarım dede lan bu diye dalga geçiyor benimleİçine kurt düşmesin :)
Googlela yazdım Çerkez tekvandocu oyuncu diye adamın röportajı çıktı burası değil
yaaa ama zaten beni beğeneceği belli değil ki o beni beğensin ben onu istemiyim ya yoksa bu tuhaf durumda kalıcam
evet sorma o içime oturdu zaten dizi benim hayatıma göre gidiyor sanki töbe töbedizinin son bölümünde kıza, benden yaşca küçüksün demiştibence diziyi takipte kalın
Niye utanıyorsun ya?off off işte koşucam da çok utanıyorum ya
yok dibim düşmezde bana kal gelir merhaba selam bilmem ne e bizde çerkesiz gerisi yok yani konuşmıycam galiba yaBence çok kapılma. İlla çok istiyorsan kendine özgüvenin olsun, daha açık yazayım dibin düşmesin yanında da
yok kız ben bayılıyorum sakallarına ya kalsınlarrrrrrYanlız sakallara dokunmayın bak. O adamın sakallarına uzanan el taş olur, taş !
Bence deYanlız sakallara dokunmayın bak. O adamın sakallarına uzanan el taş olur, taş !
dizinin son bölümünde kıza, benden yaşca küçüksün demiştibence diziyi takipte kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?