• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar günüm mahvoldu

yapmayın allah aşkına kadınlar abisinden dayak yesin ailevi mesele desin, babasınından sayak yesin ailevi mesele desin, kocasından dayak yesin kol kırılır yen içinde kalır desin, ne bu kadınlar şamar oğlanımı, pardon şamar kızı:27::27:
hiç bi insan çok sevdiği birisinin böyle muamele görmesini istemez, sonuçta kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir ama olayın akabinden tel. de duyunca böyle tepki vermesi son derece doğal

kimse kendinin böyle bir muamele görmesini istemez. ve gereken tepkiyi kendisi verir vermelidir de... babasından yada abisinden yediği şamardan erkek arkadaşımı koruyacak onu.

Abim yarın sevgillmin iş yerine gideceğim dedi. Bunu sevgilime söyledim gelsin diyor ben şimdi oraya geliyim diye saçmalamaya başladı. Herşey sarpa sardı ben ne yapacağım şimdi. Zaten abimin geleceğini bilseydim dışarı çıkmazdım bunlarda olmazdı

bence sevgilinin tepkisi normal ama onu kesinlikle bi şekilde sakinleştirmelisin, abinle bu konuda konuşmaması için onu sakinleştirebilceğini düşünüyorum, evlilik arifesinde olabilecek sorunlardan bahset, ben unuttum zaten de,(her ne kadar unutmıcak olsanda) sakinleştir bence

canım 27 yaşındasın sevgilinle ciddi düşünüyosan evlenin ozamn belki rahat olursun abilik yapmış kafasına göre takma sende boşver

Abini belki yola getiremezsin ama sevgiline soyle sakin abinle kavga etmeye kalkmasin. Hatta seni savunmaya, hesap sormaya bile kalkmamali bence. Esin degil, nisanlin degil, ailene gore disardan biri senin sevgilin. Anlasmazlik cikarsa olay buyuyecek, yarin birgun evlenmek isterseniz de huzursuzluk olacaktir. Abin neden sevgilinin is yerine gitmek istiyor onu da anlamadim gerci.

Benimde erkek kardeşim var ama hiç yaşamadım öyle bir ayrımcılık. Sanırım bu anne babalarımızın anne babasından gördüğü davranışlarla alakalı...

canım anneme babama sorsam aslaa öyle bir ayrıcalığı yoktur..ama davranışlara baksam öyle değil işte..maalesef ben böyle hissediyorum kendi ailem adına..

tanufuk cum arkadaşların sorunları erkek arkadaşınla paylaşma sonra sen unutursun erkek arkadaşın kinlenir şeklindeki yorumlarına kısmen katılıyorum..ne erkek arkadaşın hakkın da ailene..ne de ailen hakkında erkek arkadaşına olumsuz bir durum varsa hissettirme..şimdi sana belki anlamsız gelecektir..ama ileride bunu anlayacaksın..

Heplnize tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayın sinlrden ne yazdığımı bilmlyorum bile. Bu benim abimden yediğim ilk tokat değil ama bunu yaşamayalı yıllar olmuştu

Yani babanızdan çekinmiyorsunuz da abiniz çektiriyor size.
Babanızın sorun etmediği konuda abi nasıl otorite kurmaya çalışır?
"Babam var burda sana ne oluyor?" demediniz mi diyeceğim de, demişseniz bile duymazlıktan gelmiştir.

yapmayın allah aşkına kadınlar abisinden dayak yesin ailevi mesele desin, babasınından dayak yesin ailevi mesele desin, kocasından dayak yesin kol kırılır yen içinde kalır desin, ne bu kadınlar şamar oğlanımı, pardon şamar kızı:27::27:
hiç bi insan çok sevdiği birisinin böyle muamele görmesini istemez, sonuçta kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir ama olayın akabinden tel. de duyunca böyle tepki vermesi son derece doğal
diyelimki eşinizi abisi dövdü, hııım tamam o zaman ben karışmıyım der susardınız demi, neler olurdu neler

Kimse abisini hakli bulmuyor. Biz diyoruz ki ailede ne sorun olursa olsun disariya anlatmak dogru degil. Bu sevgili de olsa boyle. Yoksa konu sahibine sus otur demiyoruz.
Dediginiz gibi, esini dovse kocasinin karisma hakkli var. Ama sevgili ayni degil.

Durumlar bilmiyorsunuz boş yere evlenin demeyin evlenmemlze izin vermiyorlar. Sevgilime kalsa hemen evlenip beni yurt dışına götürmek istiyor ama ben bugüne kadar ailemin onayı için bekliyorum. Yarın çok kötü şeyler olacak içime öyle doğuyor.

Durumlar bilmiyorsunuz boş yere evlenin demeyin evlenmemlze izin vermiyorlar. Sevgilime kalsa hemen evlenip beni yurt dışına götürmek istiyor ama ben bugüne kadar ailemin onayı için bekliyorum. Yarın çok kötü şeyler olacak içime öyle doğuyor.

böyşe düşünme canım ya şimdi öoralin bozukya nedne kötü bişey olcak sonuçta erkek arkadaşının niyeti ciddi hani neden bukadar evlilk konusunda katılarki?

Sen sevgilini durdur canim. Biraz alttan alsin durumu. Hatta abinle gorusmesin yarin, ikisi de sinirliyse. Abini de elinden geldigi kadar durdur, sakinlestir. Zaten sevgiline pek sicak bakmiyorsa ailen, bu meseleden sonra hepten bakmazlar. Sevgilinle konusmalisin bence.

Sevgilimde sinirlendiğinde normal tepkiler vermiyor zaten şuan ısrarla arıyor mesaj atıyor. Abimde nornal biri değil konuşulmaz annem babam desem onların yüzüne bile bakmak istemiyorum beni düşürdükleri duruma bak.

Abimden nefret ediyorum. Hiçbir zaman da sevmedim ve bugüne kadar hiç anlaşamadık. Evlendi kurtuldu diye sevinirken bu aralar sürekli tepemde. Bugün sabah oyumu kullandıktan sonra erkek arkadaşımla buluştum akşam sekizde evdeydim. Abimde oy kullanmak için gelmiş başka bir şehirde oturuyor ikameti burada gözüküyormuş haberim yoktu. Geleceğini bilseydim zaten dışarı çıkmazdım. Beypazarına gitmiştik o yüzden biraz geciktim normalde yedide evde olurum sadece bir saat geciktim hastanede nöbetim var diyip gece yarılarına kadar gelmemeyi de bilirim ama 27 yaşımdayım artık bu tür yalanlar söylemek istemiyorum. Eve gelince abimle kavga ettik ben de baya bağırdım saygısızsın diye tokat attı ne annem ne babam müdahale bile etmediler odamdayım ağlamaktan yastığım göl oldu. Bu arada bana ahlak dersi veren abim geçen yıla kadar evlenmeden önce ayda bir sevgili değiştiriyordu. Erkek arkadaşım aradı sesimden anladı olanları anlattım telefonda sinirlendi evlendikten sonra yüzünü görmeyi bırak sesini bile duyamıyacaklar dedi ne demek bu şimdi boş yere iki tarafda birbirine kinleniyor ve ben arada kaldım. Annemin babamın tavrından da bıktım artık hepsinden kaçıp gitmek istiyorum.

biraz fazla sert takinmis..bozma moralini...ne de olsa abin.

işler iyice karışmış..herkes biraz sakinlese...abin gitmemeli..giderse sonu kötü...ille gidecekse erkek arkadaşın durmasın orda..çünkü sen ona da güvenemiyorsun sakin kalmayı başabilirse dursun beklesin..amaa şu durumda abin haksız da olsa onun onayını almak adına siz sakin kalmalısınız..

Ille de goruseceklerse, sevgiline de abine de soyle birkac gun sonra gorussunler. En azindan sakinlesmis olurlar.

Back
X