Çok üzücü! Böyle şeyler okuduğumda sinirden deliriyorum. Gücünün yettiğine şiddet uygulamak kolay tabi! Bazı anne babalar çocuk yetiştirmekten zerre kadar anlamıyor ne yazık ki. İkisi de senin çocuğun değil mi? Eminim tokadı atan siz olsaydınız, tepkileri farklı olurdu. Yerinizde olsam abimle uzuuuun süre ne konuşurdum, ne de yüzüne bakardım. Bu tür saygısızlıkları çabuk affederseniz, aynı şey başınıza daha kolay gelir. Hatasını anlar mı bilmem. Bir yanım anlayacak kapasitede biri zaten böyle bir neden için bu saçmalığı yapmazdı diyor.
Erkek arkadaşınıza anlatmanızı ben yadırgamadım. Bunu size karşı kullanabilecek biri olup olmadığını zaten anlıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Sizi gerçekten anlayan biriyse, destek olur. Böyle şeyleri yalnız başınıza atlatmak yerine, birileriyle paylaşmak çok daha sağlıklı. Diğer türlü insan çok yıpranıyor.
(Şeytan diyor gidin bir dövüş kursuna, bir daha böyle bir şeye yeltendiğinde okkalı bir tane yapıştırın. Anlasın bakalım şiddet nasıl oluyormuş!)
Tşk ederim durumu çok güzel özetlemişsiniz ben en son bu durumu yaşadığımda 20 yaşımdaydım şuan bu durumu kaldırabilecek yaşta değilim. Zaten uzun bir süre konuşmayı bırakın yüz yüze bile gelmek istemiyorum. Bugün gidip bir saçmalık yaparsa eve bile gitmeyi düşünmüyorum gidip arkadaşımda kalacağım saygı gösterdikçe tepeme çıktı.