• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar Gününüzü Nasıl Geçirirsiniz?

Günümüz muazzam bir pazar kahvaltısıyla başlar :1rolleyes: kahvaltının ardından kahve &

gazete keyfi yapılır :kahve:

Hava güzelse,evdeki işler hızlı bir sekilde halledilir,sahile yürüyüşe

gidilir.kaydirigubbakcemile5

Sinemaya gidilir ya da evde film izlenir. delikafadulden

Arkadaşlarımızla beraber pikniğe / havuza (vb.) gidilir hihoyyyt

Genelde renkli geçer yerimseniben

nedense hiç sevmediğim bi gün, bana hep karamsarlık verir her pazar karamsar ve mutsuz olurum genelde akşama doğru, yani yapıcak bişilerim olsa da olmasa da günün sonunda o karamsarlığı mutlaka yaşarım,ve planım olsa da olmasa da bitürlü mutlu olmayı başaramadığım ve sevemediğim bi gündür pazar, bana pazarı sevdircek tek şey heralde ilerde evlenirsem eşimle geçirmek veya pazar günümü aydınlatacak bi sevgili adayı falan olur heralde :roflol: ama aslında pazarlarında kendine has bi güzelliği var,bikere tatil istediğimiz kadar uyuyabiliriz,sonra pazar kahvaltısının yerini de hiçbişi tutmaz,şöle uzun uzun acele etmeden güzel bi branch yapılabilir,günümüzü güzel yapacak olan yine kendimiziz,kendi ruh durumumuz kendi değişik fikirlerimizle, bugün de güzel bi gün haline getirilebilir,ben genelde evde olurum tümgün,kahvaltıdan sonra bilgisayarda tv.de takılırım,akşama doğru da bi karamsarlık çöker sonra yatar uyurum,e tabi içim sıkılır,boş boş oturuyorum çünkü bütün gün :roflol:

valla 12 de uyandığım için günün büyük kısmı geçmiş oluyo kaydirigubbakcemile3
ben ayılana ve kahvaltı yapana kadar 1.......
yani bütün günü evde geçiriyorum
nekadar monoton bi hayat benneyaptımki

Öğlene doğru kalkarım. Ailemle güzel bir kahvaltı cokacimcoook(haftaiçi katılamıyorum maalesef)
Sonra bıcı bıcımı, bakımlarımı yaparım.
Aşkım için hazırlanırım:asigim:
Çok nadirdir önceden plan yaptığımız. Biz bir araya gelince çok renkli geçiyor, planlasak o kadar olmaz. Bazen birlikte yemek yaparız, bazen gezeriz, bazen sinema,bazen alışveriş...
Biz bir araya gelelim yeterki...
Yaklaşık 7 senedir böyle... O yüzden kimse dokunmaz bize pazar günleri:içelim:
Severim yani pazar günlerini:1rolleyes:

haftanın diğer talihsiz günleri gibi pazarlarımda da

balkona cıkarımm.arada değişiklik olsun die tuvalete girerimm..salona ugrarımm.. annemlerin odasında ufak bi tur atarımm.. mutfakda fast food molası verip. odama gecerimmmm. sora kedim beni balkona davet eder az balkonda kahve felan içeriz:D
böyle işteeee
bu ben olmayan ben yüzünden bigün kendimi fena dövecem

sabah şöööyle güzel bi kahvaltı..yaklaşık 1 saat sürera.s
sonra nişanlımla vakit geçiririz, ya dışarda gezeriz ya evde oluruzkaydirigubbakcemile5

Öğleye kadar yatarım.. sonra uzun bir kahvaltı saat zaten 1 olur...-tatlicadiarzu- sonrasında çok uyuşuk olurum. Annem genelde temizlik falan yaptırmaz... Ben yaparım yarın diye... çünkü benim o miskin halimle yapamıycamı bilir...Oğluşumla dışarı çıkmazsak akşama kadar böyle uyuz gecer... Çok sevmem pazar günleri dışarı çıkmayı genelde dinlenirim.:kahve:

valla ben işten başımı alamıyorum malum pazar ütü yemek küçük afacanla uğraşıyorum banyosu yemeği onunla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile

genelde 11-12 ye kadar uyuruz ....yaz ise pazar günleri denize ya da pikniğe gideriz tabi her hafta değil ....kışları ben gezmeyi pek sevmiyorum öğlene kadar uyurum sonra eşimle kahvaltı yaparız...bazen dışarda yaparız kahvaltıyı...sonra o çıkar biraz dolaşır ben evde mayışırım...akşamda yemeğimizi yer erkenden yatarız......

Bazen evde tüm gün uyuyarakmirmirmirmir
Bazen arkadaşlarımla sürterimkaydirigubbakcemile4
Bazen evde tv karşısında Cnbc-e izliyerek:ecrin_bebek:
Yada pc başında film izliyerekşakkıdı

valla bende kızlar evde bütün gün tv karsında çay kahve kekler cipsler yiyip oturuyorum şismanladım o yüzden de bir pazarım var onuda yatarak geciriyorum yaaa

Pazar günlerimi öğlene kadar kendime ayırıyorum.Öğleden sonra alışveriş ve sevgilimle vakit geçiriyorum akşam ise ailemle dolu dolu geçiyo yanikaydirigubbakcemile2

annem 2 ay önce hastaneye yattı astımı ilerlemiş ondan beri pazarları temizlik yapıyorum cam çerceve yer vs heryeri robotla süpürüyorum evin havasını felan alıyorum en sonda siliyorum heryeriki anneme hafta içi iş kalmasın,eğer işimi erken bitirirsem alışveriş merkezi var evin yanında ona gidiyorum ama ancak 2 aydır 3 kez gidebildim şikatey etmiyorum yeterki canım annem iyi olsun,diğer günlerde işte

:ecrin_bebek::CüvCüv:gamyoncuiremsu pazar günlerini çok severim...eşim ve çocuklarımla pazarlarımız genelde keyif yapma günümüzdür..güzel bir kahvaltı...gazetelerimizi okuruz..çocuklarla şımarırız..evi beraber dağıtırız..yatarız kalkarız..bilmece bulmacalar oynarız...çizgi filmler seyrederiz....tabii hafta başıda temizlik derdim olur..:oklava::oklava: ama olsun yinede güzel .ailecek bişeyleri paylaşmak her şeye değer bence..kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:a.s.

valla bayanlar ben nefret ediyom pazarlardan eşim şöför olduğu için sadece cumartesi pazar evde ve genel olarakta öğlene kadar uyur kalk kahvaltı et falan derken her hafta aynı şeyy valla gizem sen istediğin tyere git ama bana dokunma tüm hafta zaten sokaktayım şu iki günüde evde geçirmek istiyorum ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazık demi bana ama napcen insan sevince katlanıyo ben yanlız gezmek istemiyomki kocamı hayat arkadaşımıda yanımda istiyorum bu bir sene 2 aydır böle dua edin benim inş. değşir yoksa
ii ce nefret edecem pazarlardan ...

pazar günlerinden nefret ediyorum bende eşim çalışıyor o gün,benim izin günüm.bütün gün temizlik yapıyorum bende:(

eşimle beraber geçiriyoruz.
dışarı falan çıkmayız genelde
çünkü eşim yoğun çalışıyor bir pazarları
boş geç uyanıyoruz.kahvaltı yapıyoruz.
yürüyüş yapıyoruz hava güzel olursa.

Back
X