• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar kahvaltısına çağırıyorlar?

Yahu benim sağlıkçı akrabalarim var. Bir tanesi sürekli evde kalın maske takın virüs daha bitmedi temali yazılar ve görseller paylasir devamlı. Onun kadar gezenini görmedim. Her gün başka cafede restoranda kuaforde. Sağlıkçı da bunu yapıyorsa diğerleri haydi haydi yapar. Bir gün yazacağım bir paylaşımının ardına insan önce çuvaldızı kendine batırmalı diye zor tutuyorum kendimi
Sanırım şey demek istiyor; hepiniz evde kalın ki bana güvenle gezecek daha çok alan açılsın. :confused:

Tebrik ederim sizi.İnsanlar güya takmıyoruz ne olacak kafasında o kadar cahilce davranıyorlar ki sorsanız en eğitimlisi olan,en sosyal onlar evde duranlar asosyal ondan duruyor.Ya genciz bizlere bir şey olmaz zaten sorun o değil.Bir kişiye bile bunu bulaştırsak,dönüp dolaşıp herkese bulaşacak bizlerin ev sevdiklerine bulaşacak belki.Bana bir şey olmaz kafasından geliyor ne oluyorsa.Siz tavrınızı koyun gitmeyin.Cahiller delirtiyorlar beni.Bomboş tipler ya

Sosyal olsun olmasın hepimiz sıkıldık. Ben hamile olduğum için dr un önerisiyle ülkeden 3 hafta önce karantinaya başladım. Şubat sonundan beri eşimle evdeyiz 🤯. Anamızı babamzıı görmüyoruz bayramı evde geçirdik. En çok özlediğim şey dışarıda bir bardakcık çay içebilmek. Normalde haftanın yarısı dışarıda yerdik benim mutfakla aram hiç iyi değildir. Ancak aşçı oldum, ekmek bile almıorum. Sadece bakliyat ve peynir gibi paketli ürün alıyoruz ve onları dezenfekte etmeden eve sokmuyorum 😓
Biz bunları enayilikten değil kaygıdan yapıyoruz. Bana olmazsa başka birine bulaştırabilirim, benden sonra asansöre binen biri bile olabilir, bunun hakkını göze alamam 🤷🏻‍♀️
Bulunduğum şehirde her gün bir kaç apt karantinaya alınıyor. Yine de insanlar sokakta, avm de... bu hızlı normalleşenlerin yakınından biri hastaneye düşmeden anlamayacaklar 😱

Acik havada guzel oluyor ama,sizin de havaniz degisir. Kamp yapsaniz,biz Bursada yasiyoruz diye hep Uludaga cikariz mesela. Cok guzel orman evleri var,onlardan tutar herkes,yemeklerde bulusuruz serbest zamanimiz da olur cok guzel

Siz de nerde napilir biliyosunuz maşallah 😀 geçen sene tatil konumda da güzel öneriler vermistiniz :)

Normallesmeyi virus bitti olarak algiliyorlar. Bu tipler virus kapsa da 14 gun karantinada duramazlar. 3 ay evde durduk her sey basa saracak yine

Bizim toplumun çok büyük kısmı asla eğitilmez ya. Eminim okumuş meslek sahibi kimselerdir arkadaşlarınız. Aydını cahili bi halk ancak bu kadar yanlış anlayabilir bu normalleşme olayını. Normalleşemiyoruz da zaten bi kaç haftaya yeniden gelir yasaklar. Kapanan covid servisleri yeniden açılmaya başlandı bile. Kaç yaşında insanlar hala daha devletin güdümüyle düşünmek de ayrı bi içler acısılık. Yasak olsa neden yasak, yasak kalkınca ipini koparmış gibi davranmalar. Allah bu ülkede olayların farkında olup yaşayana da hele hele idarecilerine de sabır versin. Deli işi.

Hanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.

Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor
bizi de düğüne çağırdılar gitmiyoruz diye trip yedik.. bu insanların nesi var böyle, nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum :KK57: :KK57:

Hanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.

Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor

Açık alan olsa belki ama degl gitmem

bizi de düğüne çağırdılar gitmiyoruz diye trip yedik.. bu insanların nesi var böyle, nasıl bu kadar rahatlar anlamıyorum :KK57: :KK57:
Di mi sanki korona öncesi zamana isinlanmissiniz, siz korona var saniyosunuz ama aslında yok gibi davraniyo insanlar size 😂 uyarınca şaşırıyorlar falan 😂😂

Biz de normalleşmeyle beraber rahatladık. Dışarı çıkıyoruz. Açık havada yürüyüp bisiklet sürüyoruz. Ama kalabalık kapalı ortamlar bence hala tehlikeli.

Kapalı alanda bulunmayın bence. Park gibi yerlerde şu an herkes dışarıya akın ettiği için kalabalık. Haziran sonuna kadar sabredin sonra belli olur virüsün etkisini azaltıp azaltmadığı

Ben bu covid in bastan savilacagina inanan gruptan degilim, 1 degil 5 sene belki 10 sene surecek, onca sene evde mi oturacaksiniz?
Bende 20 kisilik bir grupla kapali mekana suan icin gitmem ama gecen hafta 12 kisi bi parkta bulustuk, cidden mesafe koyarak muhabbet ettik, hatta bi arkadas mikrofon getirmis, sesi duyulmayanlar bununla konussun diye 🤣
Butun ulkeler nufuslarinin en az % 70-80 nin virusle yuzlesecegini ongoruyor zaten.
Asil eylul ekim aylarinda dikkat edin, suan gunesten vitamin alir, temiz hava alir gezebilirsiniz.
Vakalar articak bunun onune ancak sokaga cikmalarla gecilebiliyordu,artik sokaga cikma verilmeyecek cunku esnaf mahvoldu artik, bitti insanlar.
Asil ekonomik yikim eylul ekim ayinda yuzunu gosterecektir, viruste ayni sekilde.
Vaka olsun ama olum olmasin..
Grip gibi kabul etmekten baska sansimiz yok bunu.

Back
X