- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Black Wine
Oyle gruplar vaka sayisini arttırıyor iste sakin gitmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serbest artik. Kafeler barlar dolu valla. Ben de hayret ediyorum.kapali mekanda izin veriliyor mu o kadar kisiye ya ?
acik mekan ise ben gidebilirdim.
Serbest artik. Kafeler barlar dolu valla. Ben de hayret ediyorum.
kapali mekanda izin veriliyor mu o kadar kisiye ya ?
acik mekan ise ben gidebilirdim.
Valla portakalcım 85 gün evden çıkmadık nerdeyse ama artık yavaş yavaş maske mesafe dikkat ederek normalleşmeye çalışıyoruz. Buna ragmen ben o kahvaltıya asla gitmezdim
Valla ben gitmiyorum
En son dernek ve arkadas toplantilarimizi kamp alaninda yaptik hatta. Hem tatil oldu hem de mesafeli sekilde isleri hallettik. Tek sorun interneti dibine kadar kullanip dimdizlak eve donmemizdi o kadarsizin kahvaltilari da acik havaya tasimanizi oneririm.
Gitmem. Kapalı ortamlara girmiyorum. Bi kuaföre gittim özel arabamla. Kuaför eniştem bildiğim ortam önlemimide aldım. Sahile bile inmedim tıkış tıkış. Eşimle kızımla hafta sonu dağa çıkıyoruz misHanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.
Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor
Acik havada guzel oluyor ama,sizin de havaniz degisir. Kamp yapsaniz,biz Bursada yasiyoruz diye hep Uludaga cikariz mesela. Cok guzel orman evleri var,onlardan tutar herkes,yemeklerde bulusuruz serbest zamanimiz da olur cok guzelAy yok böyle sorumsuz insanlarla açık havada da görüşmem.
Ya bi de bu insanlar eğitimsiz cahil kişiler de değiller yani. Buna rağmen böyle yapmaları bi de gezip tozmalarini sosyal medyada paylaşmaları falan aşırı sinirlendiriyor beni. Biz enayiyiz sanki aylardır evde oturuyoruz. Bı de üstüne bütün ekibi toplayıp kahvaltı organize etmek ne demek