Neden agladiniz ?ayrıca haklisiniz seçilmiş mali niye biraktiriyorSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
İçimden geçenleri hanım efendiliğimden söyleyemediğim için.o kadar sinirlendim ki.Hıç suçum yokken o kadar insanların icinde beni rezil etti.herkes bize baktı.hiç alışık deģilim böyle şeylere.ilk defa başima böyle birsey geliyor.o yüzden sanırim dayanamadim agladimCevabını vermişsiniz, sinir bozucu olmuş ama niye ağladınız orasını anlamadım.
İnan Allaha havale ettim.çok ah ettimO adamdan mal almayarak iyi yapmışsın. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Müşterilerine bu şekilde paçavra gibi davranmaya devam ederse yakında açlıktan ağzı kokar. Müşterilerine daha saygılı davranan birinden alışveriş yapın.
Aklıma geldi.ama zabıta ilgileniyormu boyle seylerle diye emin olamadimZabıtaya şikayet etseydiniz keşke.Bu durumda ceza alırdı.
Adam kendini rezil etmiş siz niye üzülüyorsunuz. Okkalı bi küfretmek iyi gelirdi ama napalım. Böyle önemsiz insanlar için sinirlendiğinize değmez.İçimden geçenleri hanım efendiliğimden söyleyemediğim için.o kadar sinirlendim ki.Hıç suçum yokken o kadar insanların icinde beni rezil etti.herkes bize baktı.hiç alışık deģilim böyle şeylere.ilk defa başima böyle birsey geliyor.o yüzden sanırim dayanamadim agladim
Aynen seçtim ve kesin alacaktim.hem hatta 4 tanemi alsam diye düşünuyordumNeden agladiniz ?ayrıca haklisiniz seçilmiş mali niye biraktiriyor
Haklısın bende ķızıyorum kendime ama gercekten çok içerlendim.Adam kendini rezil etmiş siz niye üzülüyorsunuz. Okkalı bi küfretmek iyi gelirdi ama napalım. Böyle önemsiz insanlar için sinirlendiğinize değmez.
Selam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
acabag pazarci anlatsa durumu ne der bana dedigini derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?