Pazarcı ile imtihanım

Niye agliyorsun kardeşim. Adam terbiyesiz. Almicaksin. Geciceksin.

bu dünya hassas kalpler için cehennem

Ne malmış arkadaş, başkalarıda faydalansınmş. Alsın başına çalsın.
Bana yıllar önce yaşadığım olayı hatırlattı.
Ayakkabıcıya girdim, beğendim bir modelin no sunu sordum, çıkardı verdi deniyorum o sıra fiyatını sordum. Bana diyorki alacakmısınki ona göre fiyat konuşulur. Fiyatını bilmediğim birşeyi nasıl alıp almayacağıma karar verim dedim. İşte sürekli geliyorlar deniyorlar, fiyatını duyunca almayıp çıkıyorlar. Sende fiyatlarını üzerine yaz ozaman insanlar ona göre denesin veya denemesin, Adamına göremi fiyat veriyorsun dedim. Bana çemkirmeye başladı çıkar çıkar ayakkabıyı, sen ne anlarsın dedi. Bende ayağımdan fırlatarak çıkardım, üzerine para versen gene almam burayada son girşim dedim vurdum kapıyı çıktım.

Keşke direk zabıtaya şikayet etseydiniz,ben öyle yapıyorum hemen.
Özelliklerde küfürlü konuşuyorlarsa direk şikayet tezgah numarasınıda veriyorum ...

Birde bazı pazarcılar cidden çok terbiyesiz oluyorlar.
Birindede beni aleni tehdit etti,siyasetten dolayı seni şikayet ederim dedi,had, cesaretin varsa ette görelim dedim.
O anda adam tırstı kaldı,acemice korkutmaya çalıştı kendince.

Elin adamı 2 laf etti diye niye ağlıyorsunuz ki? Bende olsam almazdım ama ağzının payını da verirdim.
İnsanlara kaba saba davranıp sonra ağlıyorlar biz bittik diye. Bende küçük esnafa destek olsun diye ufak tefek eksikleri alıyorum ki migros,carrefour,şok var yakınımda ama en ufak bir kabalıkta gider marketten alırım ,bir daha da uğramam. Evimin sokağındaki büfede ufak bir sorun yaşadım,adamın suratı sirke satıyordu,kolay gelsin ,iyi günler dedim cevap vermedi vs 4 senedir bir daha gitmedim. Kendi kaybetti,ondan az ilerdeki büfeden alıyorum 4 senedir eksiklerimi.
Ne üzüleceğim yani banane. Sosyete pazarında eşime camaşır aldığım bir yer var,bir markanın ürunlerini satıyor(ihraç fazlası)aynı ürünü satan belki 5-6 tane daha vardır ama yıllardır ondan arıyorum adam yok demedi ben sorunca,getiririm dedi,her seferinde de elinde yoksa getirdi,ufak bir indirim yaptı,bende başka yere sormuyorum bile artık. Artık adama telefon acıyorum getirirmisin diye,bu hafta yada haftaya gel al getiririm diyor,gidip alıyorum. 5 senedir bu böyle.
Sizin pazarcı da sanki bedava veriyormuş gibi triplere girmiş,terbiyesizlik etmiş ki ortada bir sebepte yokmuş. Boşverin,bir daha tezgahına ugramayın sizde.

Ah be kardeşim kocan değil anan değil baban değil hayatında belki bir daha hiç görmeyeceğin biri için bu kadar üzülmeye can sıkmaya değer mi

Saçmalığa bak ya sinirden ağlamışsınız belli. Diğer müşteri daha mı tanıdık acaba sürekli müsterisi miydi ki ? Öyle bile hakkı yok. Hayır size niye öyle yapıyo üç tane mal kim alır? Demekki tok satıcı. Alısveris yapılmaması gerekıyor uslubuna bakılırsa.. bide niye ilk ikisini bırakim bitanesini alim diyosunuz direk atardim hepsini tezgaha.

İnan Allaha havale ettim.çok ah ettim
Ah mı ettiniz
yok artık kızın üzülün ve belli ki duygusalsınız ağlayın da beddua ah etmeyin böyle şeyler için de
döner sahibini bulur derler... Arkadaş tavsiyesi

Pazarcıya tavrınız iyi olmuş.. Ukala!!

Fakir ama gururlu pazarcı herkes kafayı yedi pandemide yaw takmayın kafanıza

Tezgahini devirdigin kadin gülüp şaka yaptim dedi oyle mi? Tezgahin devrilmesini umursamadi hiç yani.
Şu hareketleri marifet diye anlatiyorsunuz oturdugum yerden bana geliyorlar cidden.

Adamina denk gelirseniz bu kadar kahkahali olmaz bu davranislarinizin sonucu. Pazarci bir siz iki

Ya varya insanlarin sinirleri bozuk gereksiz ozguvenleriyle soylemeyecekleri soz yok cidden hayir kafa da calismiyor sen dogrusunu soyluyorsun o ters anliyor bide satarim diyor sahit olsam tezgahina ugramazdim bile..bosver boyle insanlar cok gozlerine yazik

Her şeyi bu kadar çok kafaya takıp ağlamakla hayat geçer mi? Böyle bir şeyi ilk söyledikleri anda hepsini bırakırdım hiç daha iyi değil mi çok satılması vs demezdim. Kafama da takmazdım. Paranla alıyorsun sonuçta gider başka yerden alırsın niye ağlıyorsun ki

Arkadaşın paraya ihtiyacı yok heralde, müşteri beğenmiyor haspam.
Tezgahına tabela assın o zaman "herkesin bir ürün alabilme hakkı vardır" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…