Niye agliyorsun kardeşim. Adam terbiyesiz. Almicaksin. Geciceksin.Selam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
bu dünya hassas kalpler için cehennemSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya
bu
Ah mı ettinizİnan Allaha havale ettim.çok ah ettim
Fakir ama gururlu pazarcıSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Hiç sorma ona benzer birşeyde ben genç kizken başıma geldi annemle sosyete pazarina gitmiştik annemin doğum günüydü kadın ne istiyosa alsın demiştim pastaneden pastasını seçti kola falan aldık sosyete pazarina geçtik annem kendine kıyafet bakıyordu dedimki anneme kulağına sen al bende sütyen alayım geleyim tamam dedi pazarcı kadındı dedimki 80 beden sütyen istiyorum şu model diyorum sana ben 85 vereyim diyor hayır 80 diyorum 90 vereyim olmaz sana 80 diyor abla ben 80 beden giyiyorum benden iyimi bilicen dedim kadın bana demesinmi 110 buldum istediğin modelden tövbe yarabbim dedim arkadaşım belamisin dedim asıl bela sensin dedi bı sinirlendim tezgahini devirdim dalgami geçiyor dedim sesime annem koptu geldi kızım ne oluyo dedi böyle böyle diyo bana dedim annemde pazarcı kadında gülmeye başladı benim kızım ciddidir dedi niye öyle yaptın dedi abla şaka yapayım istedim dedi anneme dedimki goruyonmu bak dalga geçiyor dedim annem pazardan çıkarttı beni hâlen gülüyor annem deli kızım benim diye anne Allah aşkına sus diyom baskül ailesinin taktigi sütyeni veriyor kadın deyip halen kahkahaya devam etti en sonunda sinirlenip taksi çevirdim eve gittik akşam oldu pasta uflenecek hâlen gülüyor bütün günüm maf olmuş şekilde odama gidip yatmistim seninkide o hesap dalga geçmiş canım resmen
Ya varya insanlarin sinirleri bozuk gereksiz ozguvenleriyle soylemeyecekleri soz yok cidden hayir kafa da calismiyor sen dogrusunu soyluyorsun o ters anliyor bide satarim diyor sahit olsam tezgahina ugramazdim bile..bosver boyle insanlar cok gozlerine yazikSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Nerelere takiliyorsun ?gelmiycem kuzum az sakin yawBen olsam tezgahi aşsagı döker al sat derdim (yapmişliğim var ) terbiyesiz insanlara tahammul edemiyorum
Kamu spotu :şiddetin her turlusu kötüdür.
Yorumu anlamadim ama tamam sakin olurumNerelere takiliyorsun ?gelmiycem kuzum az sakin yaw
Ve ah etmekHer şeye tamam da ağlamak biraz aşırı tepki değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?