- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıktım bu kadınların dalaşından der kadınları kötüler ne desin kendini aklaracabag pazarci anlatsa durumu ne der cok merak ettim
Bana dedigi laflarin aynisini derdi.bütün malı topladı.1 tane almadı derdiacabag pazarci anlatsa durumu ne der cok merak ettim
Yaptığı iş ahlakına uygun değil amsiz neden agladiniz ki? Yazınızı okuyunca iki şey düşündümSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Terbiyesiz insan, o diğer kadının yerinde ben olsam size davranışını görünce iyi bende almıyorum satıyomuşsun sen zaten diye söyler giderdim görür o zaman müşteri kaybetmek nasıl oluyomuş , hayır anlamadığım sen 3 tane alcaksın diğer kadın da belki 2 tane alcak 5 parça mal satcağı yerde müşteriye durduk yere çıkışıp 3 ünden olmak neden siz gittikten sonra diğer kadına 15 -20 tl falan dicekti heralde daha fazlaya mı satmayı düşünüyordu yaş grubu farkediyo falan mı dicekti acaba neye dayanarak öyle yaptı merak ettimSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Aynı şeyi düşündüm.git meyra 20 lira fazla ver magazadan al.en azindan degistirebilirsinboyle musteriye cemkire cemkire kucuk esnaf bitti pazarcilar da bitecek bir gun.bugun malini satarsin da yarin bekleyeceksin musteri gelsin diye.insanlari zorla kurumsal magazadan alisverise itiyorlar.hele bir de degisim icin git anandan dogduguna pisman ederler insani.o yuzden mumkun mertebe kurumsal yerlerden alisveris yapiyorum sorunsuz degisim ve iade yaparsin rahat bir sekilde.
Adamin yaninda zaten aglamadim.sinirimden evde agladimHer şeye tamam da ağlamak biraz aşırı tepki değil mi?
Ben böyle şeyleri sık yaşayan biri değilim.herzaman bulundugum ordamda hareketlerime ,konuşmalarıma herzaman dikkat eden bir insan olduğum için hiç böyle şeyler yaşama.pazarda bile hıcbirzaman bir mal alacağim zaman pazarcılarla pazarlikta yapmam.yani bu olayda hatamda yoktu.durup dururken nedensiz oldu.Zaten duygusal bir insanimda.o yüzden agladimYaptığı iş ahlakına uygun değil amsiz neden agladiniz ki? Yazınızı okuyunca iki şey düşündüm
1 - ya duygu durum kontrolü iyi değil
2- sanırım çok zor günler geçiriyo
Ben adamın ne anlatmaya çalıstıgini,amacının ne oldugunu anlamadım bile.o yüzden o çümleyi kullandim.sonradan jeton düstu.afedersin ama bu konularda saf ve iyi niyetliyim.sanıyorum herkes benim gibi düşunuyor."Meselaa herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi."
Şunu dedigi an birakir uzaklaşirdim direkt, tek kelime etmeden. Sanki bedava yardim dagitiyor.
Gereksiz uzatmissiniz siz niye muhattap oluyorsunuz hadi oluyorsunuz bir de ustune ikisini birakayim o zaman diyorsunuz o da ayri garip.![]()
Ay bedavaya veriyo sanki. Iyi yapmışsınız birakarak.Selam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Bence ağlanacak bi olay değil ama adam da deli midir nedir sinirlenmekte haklısınız ama iyi vermişsiniz cevabını. Kafadan çatlak mıdır nedir ya. Böyle antin kuntinler hep beni bulur sanıyodum yalnız değilmişimSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Vallahi çok iyi yapmissin.Iyi yapmışsın ama aglaman gereksiz olmuş uzüzüldüğüne degmez ben sinir olurdum sadece. Bir jez yanimda bir kadina ayni muammele yapildi. Neden karıştırıyorsun alcaksan al diye kadin da gayet rahat karistirmadan alamam dedi. Adam da alacağın yok zaten sen alma dedi baya bir seyler daha saydirdi yandaki baska kadina cekistirmeye başladi kadini
Kadin hala tezgahta mal ariyor ben şok tabii. Kadin hala arıyor.
Saticiya dedim bu ne terbiyesizlik böyle mal mı satılır. Kadina döndüm sende hala ariyorsun almak icin yok artik dedim.
Bir kufur etmedigi kaldi sana dedim. Adama da senden mal alinmaz deyip cekip gittim kadin hala ariyordu ya![]()
Cok tesekkur ederim❤❤❤Oncelikle aglamak da bir duygu cesidi. Kimseye duygularinizi savunmak zorunda degilsiniz, burada size neden agladin diye sorulmasi gereksiz zaten. Butun duygular onemli ve gecerlidir. Bu sekilde hissetmemeliyim diye bir sey yok. Hissetmenin dogru ya da yanlisi yok, olamaz. Kimseye hislerinizin hesabini vermek zorunda degilsiniz.
Bunun disinda ben olsam ilk cumleyi duydugumda mallari birakip giderdim. Bu tavirla kendini bitirir zaten bir sure sonra.
Ben hosgeldin demeyen iceri girdigimde yuzume bakmayan kuaföre gitmem mesala huydur bende. Kolay gelsin dedigim kisi cevap vermezse bir kez daha derim baska zaman gene demedi bir daha demem. Pazarci sert ya da lakayit davrandi diyelim bur daha o tezgahtan almam. Dandik mal satip kazikladiysa ama baya dandik olmasi laizm haftasına gider soylerim bir daha alisveris yapmam.Vallahi çok iyi yapmissin.