Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kadının yaşı vardı.Belki de adam diğer kadını gözüne kestirmiştir, ona yaranmak için öyle davranmıştır. Aklıma nedense bu geldi.
Drama quen nie agliyorsunuz ayol ne alaka bu kadar hassas olmayin yoksa bu alem sizi yutarSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Pazar yerleri belediye denetiminde.Giriş ve çıkışlarda mutlaka zabıta vardır.Bir dahaki sefere etrafa bakın denk gelecektir.Aklıma geldi.ama zabıta ilgileniyormu boyle seylerle diye emin olamadim
Belki de önceden tanıdığı biridirYok kadının yaşı vardı.
Aynen öyle.tesekkurlerSaçmalığa bak ister 3 tane alırım ister 20 tane sana mı sorcam bırakmakla en iyisini yapmışsınız terbiyesiz
Bilemiyorum.tanıyor gibi değildiBelki de önceden tanıdığı biridir
Tesekkurler.Böyle bir durumla karşılasirsam zabıtaya denk gelirsem dediginiz gibi sikayet edecemPazar yerleri belediye denetiminde.Giriş ve çıkışlarda mutlaka zabıta vardır.Bir dahaki sefere etrafa bakın denk gelecektir.
Lohusa yada gebemisiniz?Selam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Arkadaşım neden eleştirmek için yorum yazıyorsunuz.Neden o kadar yazdığım şeyin içinde ağlamama takıldınîz.kaç kere yazdım buraya ,adamın karşısında dik durdum.onun karşisinda tabiki aglamadim.Drama quen nie agliyorsunuz ayol ne alaka bu kadar hassas olmayin yoksa bu alem sizi yutar
Selam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Hayır gebede değilim lohusada değilim.Karakter olarak duygusalım.Ben anlıyamıyorum ben pazarda yaşadigim olayi anlatiyorum.sizler benim aglamam dikkatinizi cekti.ben yapı olarak duygusalım.yani mutlaka aglayacaktim.ben kendimi biliyorum.tutamam kendimi.adamin karsisinda tabiki aglamadimLohusa yada gebemisiniz?
Hassas bı dönemden geçiyor gibisiniz
Ağlamak istedim çünkü.sinirlendigim ve üzüldügum zaman öyle rahatliyorum sanirim.sinirlerim boşalmistiNiye ağladınki bizim çorapçı yüzükçü var dükkanda hepsini satıyor neyse ne zaman arkadaşımla gitsem ona sen alma diyor kadına taktı
Elestiriye bile acik degilsiniz saka gibi ya hu zaten herife haddini bildirmissin boyle aglamalar genelde durum karşısında gereken tepkiyi veremeyip eve sinirle donenler yapar ama hem haddini bildirip hem aglamak cok abartili neyse emannnArkadaşım neden eleştirmek için yorum yazıyorsunuz.Neden o kadar yazdığım şeyin içinde ağlamama takıldınîz.kaç kere yazdım buraya ,adamın karşısında dik durdum.onun karşisinda tabiki aglamadim.