Ay bosversenize o esnaf olmayı becerememis faydasız ağlasın gerizekalı. Bizim burda çarşıda çamaşır almak için bi tezgaha gitmiştim, kadına istediklerimi söyleyip ödemeyi kartla yapmıştım, sonra kadın bana istediğim bedenin olmadığını bi büyüğünü vereceğini söyledi, ben de bi büyüğünü istemiyorum küçüğü yoksa iade alayım dedim. Bana dedi ki salak sanki kendi bana hayrına veriyormuş gibi "kartla çektim iade veremem sonra benden komisyon keserler hem büyük bedeni sana anca olur" dedi sanki akıl sormusum gibi. Ben hayır ne demek falan diye uzatınca aman canım beni darlama hadi git cuma gelir aradığın beden cuma gel dedi terbiyesiz. Gittim cuma değiştirdim istediğim nedenle ama bi daha asla o tezgaha uğramadım onun biraz ilerisinde biraz daha pahalıya satan bi kadın var ama o kadar güler yüzlü şeker bi kadın ki, size yemin ediyorum çamaşır ihtiyacım olduğu zaman özellikle çarşıya gidip o kadını bulup ondan alıyorum alicagimi, çünkü esnafligin ne demek olduğunu bilen insanlar kazanmalı, kazanır da zaten anca ama bu pazarcı gibi hadsizler anca üçün birini kazanır afedersiniz