pazarda tacize uğradım..çok sıkıntılıyım..kafam kazan gibi...

hayır arkadasım resmen taciz etti adam.tipinden belliydi zaten..

anladım canım öyle diyorsan doğrudur..
çünkü benimde bikaç kez başıma benzer bişi geldi ama rahatsızlık derecesinde değildi ve hemen afedersiniz özür dilerim denildi beraberinde..
inşlh cezasını bulur o zaman o adam..

pis sapık adam.iyi yapmışsın canım.gelişmelerden haberdar et bizleride.geçen günde dolmuşda biri benim saçıma dokundu ilk başta yanlışlıkladır dedim çok kalabalıktı çünkü sonra bi daha yapınca bastım yaygarayı.indirdiler aşağıya hemen bi adamda arkasından tekme attı.

gelişmeleri yazarım bakalım cezası ne olacak. bunlar dolmuş molmuş dinlemez heryerde yapıyorlar.çok çok iyi yapmışsın bağırarak

anladım canım öyle diyorsan doğrudur..
çünkü benimde bikaç kez başıma benzer bişi geldi ama rahatsızlık derecesinde değildi ve hemen afedersiniz özür dilerim denildi beraberinde..
inşlh cezasını bulur o zaman o adam..

özür mözür asla olmadı yanlışlıkla dokunsa sadece dokunur pardon felan derdi ama bu resmen bastırdı adam ya iğrenç herif

Geçtiğimiz hafta işlek bir durakta araç bekliyorum. Yaşı ilerlemiş bir amca 65 70 yaşlarında, yaklaştı
elinde telefon ve telefon numarası yazılı bir kağıt
kızım şu numarayı arar mısın dedi, aradım buyrun amca çalıyor dedim
kulağına götürdü götürmedi açmıyor dedi kapattı telefonu. Döndü bana sonra, sen nereye gidiyorsun dedi
işlerim var amca dedim,
ne işlerin varmış bakayım demez mi!
nasıl yani dedim adama,
tanışalım mı dedi!
anlamadım dedim.
tanışalım kaynaşalım demez mi bana!

O esnada araç geldi apar topar bindim bir de baktım başka bir bayana yaklaşıyor elinde telefon ve kağıt!

Emekli heralde adam. Tüm gün hiçbir işi yok heralde, boşluktan nefsine sarmış. Gün boyu o durak senin bu durak benim.... ...... ........

Serinkanlı davranamadım bi de o an. Binmemeliydim otobüse. Polisi aramalıydım. Hala söyleniyorum kendime.

Geçtiğimiz hafta işlek bir durakta araç bekliyorum. Yaşı ilerlemiş bir amca 65 70 yaşlarında, yaklaştı
elinde telefon ve telefon numarası yazılı bir kağıt
kızım şu numarayı arar mısın dedi, aradım buyrun amca çalıyor dedim
kulağına götürdü götürmedi açmıyor dedi kapattı telefonu. Döndü bana sonra, sen nereye gidiyorsun dedi
işlerim var amca dedim,
ne işlerin varmış bakayım demez mi!
nasıl yani dedim adama,
tanışalım mı dedi!
anlamadım dedim.
tanışalım kaynaşalım demez mi bana!

O esnada araç geldi apar topar bindim bir de baktım başka bir bayana yaklaşıyor elinde telefon ve kağıt!

Emekli heralde adam. Tüm gün hiçbir işi yok heralde, boşluktan nefsine sarmış. Gün boyu o durak senin bu durak benim.... ...... ........

Serinkanlı davranamadım bi de o an. Binmemeliydim otobüse. Polisi aramalıydım. Hala söyleniyorum kendime.

o an yaşlı diye acımışsındır oysa sonra böyle yapınca insanın midesi bulanıyor demi :(( kime güveneceğimizi şaşırdık

susmucaz kızlar.. kimse bize dokunamaz .susmak çok çok yanlışmış... çok rahatım şikayet ettiğim için.en azından neden sessiz kaldım demiyorum.

keşke adam size dokunduğu anda tepkinizi gösterseydiniz ki pazardaki herkes olayın ciddiyetini anlasaydı...adamla gayet iyi bi şekilde sonra gelirim falan diye konuştuktan sonra şikayet edince biraz garip olmuş açıkcası..

cnm en dogrusunu yapmissin tezgahi kapatirsalar kapatsinlar öyle insanlarin ne pazarda nede insan icinde yeri yok bence hic vicdan azabi cekme.
cezasi neyse ceksin ve umarim birdaha yapmaz böyle bir igrenclik

keşke adam size dokunduğu anda tepkinizi gösterseydiniz ki pazardaki herkes olayın ciddiyetini anlasaydı...adamla gayet iyi bi şekilde sonra gelirim falan diye konuştuktan sonra şikayet edince biraz garip olmuş açıkcası..

keşke bağırsaydım şimdi kızıyorum kendime...siz dedim getirirseniz getirin banene dedim.gelirsem bakarım dedim..zaten o durum çok çok farklı ben zaten küçüklüğümdede yaşadım bu tacizi.o anda çok fena oluyosunuz ne dicemi ne söylicemi bilemedim sadece birseyler söyleyıp uzaklasmak istedim.sonra polis çağırdım

Saat daha 13.00 oluyor sen hangi ara pazara gittin bunları yaşadın ve bize yazdın anlamış değilim doğrusu :(
Çok samimi bulmadım doğrusu!!!

Şu toplumun başına ne gelirse önyargıdan gelir.

Pazarlar gündoğumuyla birlikte kurulmaya başlar ve illada 3 saat pazar gezilecek diye birşey yoktur. Örnekte de görüldüğü üzere genç bir kız pazara sebze meyve alışverişine değil belli ki giyim alışverişine gitmiş.

Sizin gibi 12 de yataktan kalkan biri için 13 tabi ki kahvaltı saatidir haklısınız pazar mı olur :)) Nereden mi biliyorum tabiki önyargı :) İnsan istedikten sonra her cümleye önyargılı yaklaşır.

Bu arada geçmiş olsun kardeşim. İyi yapmışsın, zaten herşey susmaktan değil mi ?

Son düzenleme:
Şu toplumun başına ne gelirse önyargıdan gelir.

Pazarlar gündoğumuyla birlikte kurulmaya başlar ve illada 3 saat pazar gezilecek diye birşey yoktur. Örnektede görüldüğü üzere genç bir kız pazara sebze meyve alışverişine değil belli ki giyim alışverişine gitmiş.

Sizin gibi 12 de yataktan kalkan biri için 13 tabi ki kahvaltı saatidir haklısınız pazar mı olur :)) Nereden mi biliyorum tabiki önyargı :) İnsan istedikten sonra her cümleye önyargılı yaklaşır.

Bu arada geçmiş olsun kardeşim. İyi yapmışsın, zaten herşey susmaktan değil mi ?

çok güzel bir yorum yazdınız. çok çok saolun umarım kimsenın basına gelmez.gelirsede susulmamalı ben bi şekilde şikayetci oldum ya geç ya erken ama oldum

keşke bağırsaydım şimdi kızıyorum kendime...siz dedim getirirseniz getirin banene dedim.gelirsem bakarım dedim..zaten o durum çok çok farklı ben zaten küçüklüğümdede yaşadım bu tacizi.o anda çok fena oluyosunuz ne dicemi ne söylicemi bilemedim sadece birseyler söyleyıp uzaklasmak istedim.sonra polis çağırdım

anladım..Allah bi daha yaşatmasın canım..Bende 18-19 yaŞımda bisikletli bir sapık tarafından taciz edilmiştim..kış günüydü havalar erken kararıyordu..Bakkala gidiyordum adam arkadan yaklaşıp kalçama dokunmuştu..pek dokunmada denmez baya avuçlamıştı...o telaşla birden nasıl olduysa adamın bisikletine yapıştım bi yandan da bağırıyorum...mahallenin köşesine kadar beraber gittik öyle sonra bıraktım mecburen ama saolsunlar mahalleli biraz ileride yakalayıp bana getirdi '' bu mu o adam '' diye..Evet o dememe kalmadan adamı bir dövdüler...sonra polis falan çağırıldı ama polis gelene kadar adam kargaşadan yararlanıp kaçtı...bulamadıkta ..gidiş o gidiş..

Geçmiş olsun malesef bu durum her bayanın başına gelebilir gencinden yaşlısına. O yüzden asla susmamak lazım...:41:

Geçmiş olsun
İyi yapmışsınız ama çokta ceza alcağını düşünmüyorum malesef
Bekleyen bi sürü tecavüz davaları varken uğraşır durursunuz
Ablamın arkadaşının başına geldi ordan biliyorum

öncelikle geçmiş olsun...adamın dokunuşu hiçbir şekilde kabul edilemez zaten tacizi ayırtedebilir insan ,
en doğru olanı yapmışsın malesef caydırıcı bir ceza almaz sanırım en azından susmadın.

Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum, yapılması gerekeni yapmıssınız.. Ama hala ve halaa tacize uğradığı için susmayan sinmeyen kadın yadıgranıyor bu ülkede hatta bu forumda yazıkkk...

Back
X