pazarda tacize uğradım..çok sıkıntılıyım..kafam kazan gibi...

helal olsun sana cooooooooooooook ıyı yapmıssın susma sustukca sıra baskalarına gelecek:kkk:

Bende pazarda tacıze ugramıstım sozlu tacıze hep ugruyorumda bıgun cızmeyı asmıslardı pazarda yuruyorum yanyana 2pazarcı bana cok guzel ben elını tutmak ısterdım dıgerıde yalan olmasın pek hatırlamıyorum:44: ama sanırım bende yanagından opmek ısterdım dıye kendı aralarında paslasıyolar ben onlerınden gecerken arkanmdandan seyyar tatlıcı gelıyo demezmı bende dudagından opmek ısterdım dıye:53: allah ben bı delırdım dondum utanmıyomusunuz sız sızın ananız bacınız yokmu dıye bagırıyorum bı yandanda talıcıyı ele gecırdım buyuk bı hısımla kalonu cımdırıyorum bunları solerken :1: nedese begenırsınız?bacım ben demedım onlar soledı dıgerlerıde basını one egdı hepınızı allah kahretsın ahlaksız herızler dedım :41::41::41:ogunbugundur bıdaha bana laf atamadılar:21: hanzolar:51:

Son düzenleme:
Bende pazarda tacıze ugramıstım sozlu tacıze hep ugruyorumda bıgun cızmeyı asmıslardı pazarda yuruyorum yanyana 2pazarcı bana cok guzel ben elını tutmak ısterdım dıgerıde yalan olmasın pek hatırlamıyorum:44: ama sanırım bende yanagından opmek ısterdım dıye kendı aralarında paslasıyolar ben onlerınden gecerken arkanmdandan seyyar tatlıcı gelıyo demezmı bende dudagından opmek ısterdım dıye:53: allah ben bı delırdım dondum utanmıyomusunuz sız sızın ananız bacınız yokmu dıye bagırıyorum bı yandanda talıcıyı ele gecırdım buyuk bı hısımla kalonu cımdırıyorum bunları solerken :1: nedese begenırsınız?bacım ben demedım onlar soledı dıgerlerıde basını one egdı hepınızı allah kahretsın ahlaksız herızler dedım :41::41::41:ogunbugundur bıdaha bana laf atamadılar:21: hanzolar:51:

Hayvan işte bunlar hayvan...inan o adamlar ramazanda oruç tutar namaz da kılar kurban keser ama böyledirler işte..

Bu tip adamlar var, bir de bu tip adamları koruyanlar var işte böyle..gel de kurtul tacizden..

ben simdi adamlarimi koruyorum asil sen iyi oku lafi ,adamlarin namaziyla orucuyla konunun alakasini soruyorum,
ALLAHLARINDAN BULSUNLAR onlarimi savunaca...
sizden korkulur insana cok cabuk camur atiyorsunuz...ALLAH KURU IFTIRADAN KORUSUN(AMIN):nazar:

Kadın olmak ne kadar zor... Hayatımızın her döneminde böyle iğrençliklerle karşılaşabiliyoruz maalesef... Kimi zaman şaşkınlıktan, utançtan vs. sesimizi çıkaramıyoruz, kimi zaman sesimizi çıkarıyoruz ve destekleniyoruz, kimi zaman da sesimizi çıkardığımızda yine suçlu biz oluyoruz... Bu sadece ülkemizde değil bütün dünyada böyle, kendi öz kızından çocuk sahibi olan adamları hatırlıyorsunuzdur... Allah şu erkeklerin içlerine biraz ahlak, biraz vicdan versin inşallah.

sevgilim06 çok iyi yapmışsın, kaydadeğer bir ceza almasa bile caydırıcı olur en azından, bir daha böye birşey yapmaya korkar diye düşünüyorum.

ben simdi adamlarimi koruyorum asil sen iyi oku lafi ,adamlarin namaziyla orucuyla konunun alakasini soruyorum,
ALLAHLARINDAN BULSUNLAR onlarimi savunaca...
sizden korkulur insana cok cabuk camur atiyorsunuz...ALLAH KURU IFTIRADAN KORUSUN(AMIN):nazar:

Okuduğunu anlamıyorsan ben ne yapayım, bak laf söyletmiyorsun...sonra tepemize çıkıyorlar...iftiraymış..Sana son kez yazayım da anla bu sefer..Pazardan ramazanda geçersin herkes oruç tutar, dersin ki ne kadar güzel, ne kadar rahat pazarımı yapıyorum laf atan yok, ramazan biter aynı adamlar başlar laf atmaya..yukarıda yazan budur daha da anlamadıysan anlama zaten..

Kadın olmak ne kadar zor... Hayatımızın her döneminde böyle iğrençliklerle karşılaşabiliyoruz maalesef... Kimi zaman şaşkınlıktan, utançtan vs. sesimizi çıkaramıyoruz, kimi zaman sesimizi çıkarıyoruz ve destekleniyoruz, kimi zaman da sesimizi çıkardığımızda yine suçlu biz oluyoruz... Bu sadece ülkemizde değil bütün dünyada böyle, kendi öz kızından çocuk sahibi olan adamları hatırlıyorsunuzdur... Allah şu erkeklerin içlerine biraz ahlak, biraz vicdan versin inşallah.

sevgilim06 çok iyi yapmışsın, kaydadeğer bir ceza almasa bile caydırıcı olur en azından, bir daha böye birşey yapmaya korkar diye düşünüyorum.

kesinlikle haklısın canım

Okuduğunu anlamıyorsan ben ne yapayım, bak laf söyletmiyorsun...sonra tepemize çıkıyorlar...iftiraymış..Sana son kez yazayım da anla bu sefer..Pazardan ramazanda geçersin herkes oruç tutar, dersin ki ne kadar güzel, ne kadar rahat pazarımı yapıyorum laf atan yok, ramazan biter aynı adamlar başlar laf atmaya..yukarıda yazan budur daha da anlamadıysan anlama zaten..

bende sana diyorum ki konu adamlarin orucu namazi degil yaptigi sapiklik,sende bundan bahset sanane milletin ibadetinden her koyun kendi bacagindan asilir,konuyu baska taraflara cekmek yerine esas konuya yorum yap oyle gelisi guzelde iftira atma insana surda dinle ilgili yorum yapma dedim pazarcilari savunuyorsun diyorsun ben ibadetlerine laf etme diyorum...

bu tür şeyler başıma gelmesin diye ne pazara gidebiliyorum ne otobüse binebiliyorum yaa pislikler
bende orta okuldayken bir çocuk geldi benden küçüktür kalçamı sıktı iğrenç bir şekilde ben bağırdım çağırdım ama kenarda oturan başka çocuklar tutup ağzını burnunu kırcağına bana ne hakaretler ettiler şok üstüne şok yaşadım neyse ogün tekrar kuzenimle dışarı çıktık dedim o çocuklarla karşılaşırım içime doğdu sanki yine bisikletindeydi bunu gömleğinden tanıdım buna bir yapıştım bisikletten tuttuğum gi yere bir çarptım neye uğradığını şaşırdı neağzı kaldı ne burnu kan içinde kaldı VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ama nasıl hıncımı aldım tesadüf o ki o diğer çocuklarda ben bunu döverken gelmesin mi dedim sıra sizde bunlar bu sefer işte bu çocuk sen haklısın abla demesinler mi işte o günden beri hiçibir erkeğe güvenmem ve ufak bir tartşmada bile yemin ederim allah yarttı demem acayip kinliyimdir
üniversitede de bana askıntı olan bir pislik vardı evli barklı buna da sınıf ortasında hemde derste bir giriştim ama karakolluk oldum birde saolsun polisler girşti
biri daha bana böyle sarkıntılık etti bu sefer çıkardım biber gazını gözünü gözüne sıktım yerleri cırmaladı pislik
hele geçen ay yolda yürüyoruz çocuğun biri o kadar iğrenç bir küfür söyledi ki yüzüme bende sus pislik demeye kalmadan eşim boğazına yapıştı yalnızım sandı beni eşim de polis memuru elinden zor aldılar
bunlara böyle davranacaksın asla sessiz kalmayacaksın
ay nasıl sinirlendim tüm tacizcileri verselerde yorulana kadar dövsem gebertsem pislikleriii

Son düzenleme:
keşke bağırsaydım şimdi kızıyorum kendime...siz dedim getirirseniz getirin banene dedim.gelirsem bakarım dedim..zaten o durum çok çok farklı ben zaten küçüklüğümdede yaşadım bu tacizi.o anda çok fena oluyosunuz ne dicemi ne söylicemi bilemedim sadece birseyler söyleyıp uzaklasmak istedim.sonra polis çağırdım

Canım kesinlikle en doğru olanı yapmışsın.Soğukkanlılığını korumuşsun.Sonuçta orda bağırsaydın olacakları sana söyleleyim bir kısım adama tepki gösterirken bir kısım da adamı koruyacaktı.Hatta bazıları seni bile suçlayabilirlerdi.
Ayrıca adamın çok ceza alıp almaması da pek önemli değil.Önemli olan 'kadındır ne de olsa benden zayıf her istediğimi yapabilirim ona utanır kimseye bişey diyemez' düşüncesini kırmak.Cesaretin için tebrik ediyorum seni.Ayrıca teşekkür ediyorum bir kadın olarak.

Back
X