pazarda tacize uğradım..çok sıkıntılıyım..kafam kazan gibi...

beni destekleyen arkadaşlarıma çok çok teşekür ederim. hepinize teşekkürler degerli yorumlarınız için

ben akşam ve sabah erken otobüse bindiğimde çoğu zaman tacize maruz kalıyorum otobüsler çok kalabalık oluyor mutlaka birisi istemeden de olsa dokunuyor hissedebiliyorsun ama bişey yapamıyorsun çünki kalabalık ve herkez aynı durumda oluyor.Erkeklerin .......... hemen kalkıyor kendilerini tutamıyorlar sanırım toplu taşıma araçları buyüzden pek iyi olmuyor sizinde başınıza geldimi hiç ulaşım araçlarında

bügun mahkeme kağıdı geldi... nisanda mahkeme var bakalım cezası ne olcak

ben akşam ve sabah erken otobüse bindiğimde çoğu zaman tacize maruz kalıyorum otobüsler çok kalabalık oluyor mutlaka birisi istemeden de olsa dokunuyor hissedebiliyorsun ama bişey yapamıyorsun çünki kalabalık ve herkez aynı durumda oluyor.Erkeklerin .......... hemen kalkıyor kendilerini tutamıyorlar sanırım toplu taşıma araçları buyüzden pek iyi olmuyor sizinde başınıza geldimi hiç ulaşım araçlarında

toplu taşımada başıma gelmedi. gelmesinde zaten.çok dolu otobüslere mecbur kalmadıkça binmiyorum.

cok iyi yaptiniz
sesini cikartmayan hatta basina gelene "buyutme bosver allahindan bulsun" diye akil verenler bile cikar
keske herkes senin gibi yapsa
simdi ne olacak
o adamin yaptigini pazarda herkes bilecek
ve ne kadar tacizci varsa o pazar calisanlarinda
haddini bilip eline ayagina dikkat edecek

Back
X