Pazartesi ameliyat oluyorummm

Kızlarrrr ameliyatım yarın sabahh o neşeli halimden eser kalmadı çok korkuyorum ameliyat ortasında uyanırsam acı hissedersem diye ya da hiç uyuyamazsam bilincim kapanmazsa
Hic korkma ameliyat sonrasi daha zor bir surec ameliyatta hicbir sey yok allah yardımcın olsun

Kızlar ben günlerdir yazılanları okuyorum ve karar verdim uye olup sizlerle paylaşmaya benim çok ciddi büyük olmayan burnum zamanla psikolojimi bozmaya başlamıştı işte sonunda karar verdim ve ufak nefes sorunlarıyla birlikte olucam bakalım tüm sureci buraya yazanlarda okudum ve resmen her şeyi biliyomuş gibi hissediyorum örnek olduğunuz çok sağolun bende bu çarşamba ameliyat olucam yazabilirsen herkesle paylaşcam son durumumu çünkü cidden değer verip işimize yarayan bilgilerle donatmışsınız inşallah hepimizin ameliyatı kolay geçer az morluklu az şişli harika sonuçlara uyanırız inşallah

merhaba gecmis olsun simdiden guzellik ve saglikla sonuclansin

Merhabaa benimde aklımda salih bey var fotolarınızı atabilirmisiniz acaba basıl oldu çok merak ediyorum bide ne kadara yaptırıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…