- 4 Ağustos 2014
- 128
- 41
- 98
- Konu Sahibi highanddry
-
Kızlar çok az kaldı 2 gün sonra ameliyat oluyorumÇok heyecanlı değilim sadece ameliyat sonrası saç kaş ve kirpiklerde çok dökülme oluyormuş doğru mu? Benim zaten saçlar baya dökülüyor kel kalıcam desenize
Olalım olalımm birbirimizi rahatlatırız tek olmadığını bilmesi güzel insanınnBen de salı günü oluyorum kısmetse yoldaş olalım :)
Olalım olalımm birbirimizi rahatlatırız tek olmadığını bilmesi güzel insanınnKime oluyordunuz siz?
Salih emre üregen hocama oluyorum ben. Çok güveniyorum kendisine bakalımYunus Emre hastanesi Hüseyin Altuna siz?bir çok arkadaşım oldu şimdiden bu sebeple
Güven önemli :) güzel olur inşallahSalih emre üregen hocama oluyorum ben. Çok güveniyorum kendisine bakalım
İkimizin de çok güzel, ağrısız, morluksuz olur inşallah :)Güven önemli :) güzel olur inşallah
İkimizin de çok güzel, ağrısız, morluksuz olur inşallah :)
Benim avuc avuc saclarim dokuldu kaslarim ve kirpiklerimde oyle herkeste olmuyor tabi yan etkisi anestezinin simdi azaldi bakim yapiyorumKızlar çok az kaldı 2 gün sonra ameliyat oluyorumÇok heyecanlı değilim sadece ameliyat sonrası saç kaş ve kirpiklerde çok dökülme oluyormuş doğru mu? Benim zaten saçlar baya dökülüyor kel kalıcam desenize
Benim avuc avuc saclarim dokuldu kaslarim ve kirpiklerimde oyle herkeste olmuyor tabi yan etkisi anestezinin simdi azaldi bakim yapiyorum
Herkesin dokulmuyor dediğim gibi dokulenlerinde 1 ay sonunda duruyor azalmaYaa benim saclarim dokulmesin yegane varligim benim sacim
Herkesin dokulmuyor dediğim gibi dokulenlerinde 1 ay sonunda duruyor azalma
Teşekkürler bilgilendirme için benim zaten zayıf dökülmeye müsait kesin dökülecektirBenim avuc avuc saclarim dokuldu kaslarim ve kirpiklerimde oyle herkeste olmuyor tabi yan etkisi anestezinin simdi azaldi bakim yapiyorum
Dokulurse buralardayım:)Teşekkürler bilgilendirme için benim zaten zayıf dökülmeye müsait kesin dökülecektirAmeliyatı ve etkisini atlattıktan sonra bakım hakkında kapınızı çalabilirim
Dediginiz gibi bunyeyle alakali ama bu sorun geciyor kisa sure icinde. Sizde de ayni sekilde kisa surede gececektir bu sorun korkmaniza gerek yok :) Dokulenlerin hepsi yerine geliyormusBen bunu çok duydum evet bazı bünyelerde dökülüyormuş ben olmıycam bu gidişle çünkü yatkınım bunlara.. Ama bir doktor ameliyat öncesi C vitamini kapsülü öneriyormuş kullananlarda varmış.
Kızlarrrr ameliyatım yarın sabahho neşeli halimden eser kalmadı çok korkuyorum ameliyat ortasında uyanırsam acı hissedersem diye ya da hiç uyuyamazsam bilincim kapanmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?