Pazartesi ameliyatım var çok heyecanlıyımmm

Ben 2 gün önce oldum şuan tamponlu alçışı yatıyorum morardım şiştim buz tedavisini düzenli uygula . İlk 2 gün çok zor ... Neden oldum bu ameliyatı keşke olmasaydım diye ağladım ama 3. Günümdeyim şuan ve daha iyi oluyorum gün geçtikçe. Hep olumlu düşün 1 hafta sonra çok güzel olcak herşey 1 hafta sıkıcaz dişimizi. Zor dediğimde ağızdan nefes almak ağız kuruyo çok su iç bol bol. Dudak nemlendiricisi sür yarım saatte bir geçmis olsun yeni burnuşum böyle

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 171
Ây ne güzel olmuş öncesi var mi

Çok güzel olmus canım güle güle kullan

Güzel olmuş : ) Güle güle kullan ...

Eklentiler

• IMG_0382.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 120
Bnmde sali gunu canım. Ayni duygulari bende yasiyorum şuan. Seni çok çok iyi anliyorum.

Bende sali gunu ameliyat oldum dun tamponum cikti cok sukur bende agri sizi olmadi tek sorun agizdan nefes almak cidden zor ilk gun bisey yiyip icememistim.. Gun gectikce daha rahat oluyosun gercekten sabir lazim ilk hafta katlandik mi tamamdir.. Bu arada sisligim ilk gun yoktu buz koymayi aksattim galiba suan sisligim ve morlugum var ama gecicek diye dusunuyorum..

Ameliyatı hangi doktora olacağımız konusunda karar vermek o kadar zor ki, İstanbul'da doktor arıyorum ama fiyat konusunda çok yüksek geridönüşler aldım. siz hangi doktora ameliyat oldunuz

Bu şişlik ve morluk tamamen ihmalden oluyor sanırım. Ağrı nefes alamama filan durumları beni çok şaşırtıyor ameliyat günü zaten uyuyosun , narkoz ve yorgunluk çöküyor üstüne. 3 gün sabır. En ufak bi ağrım dahi olmadı benim. şişlik de olmadı . Olan şişliğim 1 günde indi. Ama buz olayını sürekli yaptım hiç aksatmadan her saat. Tampon çıkarken hiç hissetmedim. ağrı sabır vs dediğiniz zaman , yaşamayan insan korkuyor. Kendi kaygılarınızı düşünün ameliyat öncesinde ? Ben ''keşke okumasaydım hiç bi yazıyı'' dedim çünkü gereksiz yere korkmama sebep oldu.

biraz önce Fatih Dağdelen'den muayene randevusu aldım çok uzun süre düşündüm düşündükçe de çıkmaza girdim en iyisi gidip doktorla konuşmak hangisi içini rahatlatırsa ona karar kılıcam :)

Herkesde ayni etki olmuyo demekki burda deneyimlerimizi paylasiyoruz ameliyattan once gunlerce yorunlari okudum gunlerce doktor ismi aradim... Ki burdaki yorumlarin faydali oldugunu dusunuyorum.. Herkesde sonuc ayni olcak diye kaide yok bende morlukta oldu sislikteboldu ayni doktora yaptiran arkdasimda hic birsey yoktu vucut yapisi yapilan islem vs. Bunlarin hepsi degisikenlik gosterebilir burda sadece yasadimlarimizi paylasiyoruz...
Bu ara ben ankarada gazi hastanesi prof.dr. seyhan cenetogluna oldum kendisi cok basarili biri iyi ki onu tercih etmisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…