- 16 Aralık 2015
- 36
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi JamieBeckwith
-
Ây ne güzel olmuş öncesi var miBen 2 gün önce oldum şuan tamponlu alçışı yatıyorum morardım şiştim buz tedavisini düzenli uygula . İlk 2 gün çok zor ... Neden oldum bu ameliyatı keşke olmasaydım diye ağladım ama 3. Günümdeyim şuan ve daha iyi oluyorum gün geçtikçe. Hep olumlu düşün 1 hafta sonra çok güzel olcak herşey 1 hafta sıkıcaz dişimizi. Zor dediğimde ağızdan nefes almak ağız kuruyo çok su iç bol bol. Dudak nemlendiricisi sür yarım saatte birgeçmis olsun yeni burnuşum böyle
Öncesi yokta kemerli ucu çok geniş top dudağıma yakın büyükk bu hale gelmez dediğim bü burnum vardı bende inanamadımÂy ne güzel olmuş öncesi var mi
Çok güzel olmus canım güle güle kullanBen 2 gün önce oldum şuan tamponlu alçışı yatıyorum morardım şiştim buz tedavisini düzenli uygula . İlk 2 gün çok zor ... Neden oldum bu ameliyatı keşke olmasaydım diye ağladım ama 3. Günümdeyim şuan ve daha iyi oluyorum gün geçtikçe. Hep olumlu düşün 1 hafta sonra çok güzel olcak herşey 1 hafta sıkıcaz dişimizi. Zor dediğimde ağızdan nefes almak ağız kuruyo çok su iç bol bol. Dudak nemlendiricisi sür yarım saatte birgeçmis olsun yeni burnuşum böyle
Teşekkürler :)Yeni burnunuzu düşünün, fazla stres yapmayın, şimdiden geçmiş olsun :)
Ben 2 gün önce oldum şuan tamponlu alçışı yatıyorum morardım şiştim buz tedavisini düzenli uygula . İlk 2 gün çok zor ... Neden oldum bu ameliyatı keşke olmasaydım diye ağladım ama 3. Günümdeyim şuan ve daha iyi oluyorum gün geçtikçe. Hep olumlu düşün 1 hafta sonra çok güzel olcak herşey 1 hafta sıkıcaz dişimizi. Zor dediğimde ağızdan nefes almak ağız kuruyo çok su iç bol bol. Dudak nemlendiricisi sür yarım saatte birgeçmis olsun yeni burnuşum böyle
Çok iyi geçti çok şükür doğru kişiye güvenmişim muhteşem :)Ameliyat nasıl geçti ?
Ne mutlu size, güzel bir hayat dilerim yeni burnunuzla :)Çok iyi geçti çok şükür doğru kişiye güvenmişim muhteşem :)
hangi doktorda ameliyat oldun?Güzel olmuş : ) Güle güle kullan ...
Ufuk Bilkay. 0232 422 32 32hangi doktorda ameliyat oldun?
Ufuk Bilkay. 0232 422 32 32
kesinlikle tavsiye ediyorum
Bende sali gunu ameliyat oldum dun tamponum cikti cok sukur bende agri sizi olmadi tek sorun agizdan nefes almak cidden zor ilk gun bisey yiyip icememistim.. Gun gectikce daha rahat oluyosun gercekten sabir lazim ilk hafta katlandik mi tamamdir.. Bu arada sisligim ilk gun yoktu buz koymayi aksattim galiba suan sisligim ve morlugum var ama gecicek diye dusunuyorum..
Bu şişlik ve morluk tamamen ihmalden oluyor sanırım. Ağrı nefes alamama filan durumları beni çok şaşırtıyorameliyat günü zaten uyuyosun , narkoz ve yorgunluk çöküyor üstüne. 3 gün sabır. En ufak bi ağrım dahi olmadı benim. şişlik de olmadı . Olan şişliğim 1 günde indi. Ama buz olayını sürekli yaptım hiç aksatmadan her saat. Tampon çıkarken hiç hissetmedim. ağrı sabır vs dediğiniz zaman , yaşamayan insan korkuyor. Kendi kaygılarınızı düşünün ameliyat öncesinde ? Ben ''keşke okumasaydım hiç bi yazıyı'' dedim çünkü gereksiz yere korkmama sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?