Pazartesi bhcg yaptıracaklar burda toplanalım

NXIXKO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
226
2
96
Diğer
merhaba arkadaşlar.son bekleme günümüzde burda duygularımızı ve tahminlerimizi paylaşmak istedim.kimler ne hissediyor.ben umutluyum diyenler kimler bakalım.hissedilenler doğru çıkcak mı?ağrısı sızısı olan var mı?ya da kendini hamile gibi hisseden?

merhaba niko benimde yarın test günüm 6.ve 8.günler sağ kasığmda bıçak saplanır tarzında (nereden biliyorsam bıçak saplanma ağrısını ,bir kaç defa saplamış gibi ....laf işte)neyse o tarzda sancı hissettim bi kaç sefer de miğdem bulandı dünden beri hafif sarı akıntım var iğneyi vurulana kadar belim birazcık ağrıyor iğneden sonra o da yok işte böyle bendeki değişiklikler inşallah güzelhaberlerle sonuçlanır hepimizin beklentileri sende durumlar nasıl

benim transferden sonraki ilk 2 3 gün karın ağrısı olmuştu.ondan sona olmadı ne ağrı ne de saplanma.dün ve önceki gün belim ağrıdı ama ona bacağımdaki siyatik ağrısının neden oldunu düşündüm.göğüslerimde şişlik var bi de sarı akıntı var bendede korkarak vc ye gidiyorum Allahtan bişey yok henüz.bakalım yarın hayırmı şermi görcez ama bi umut var içimde.adet tarihim geçtiği için bir de karın ağrım omadığı için.bir de tüplerimi bağlatıp denediğim için.sendeki problem neydi?

bende aşılamalarda hep 10. gn adt olurdum normalde de 26.günolurdu bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum aıkçası 1. denemeydi hayırlısı olur inşallah

slm kızlar bende yarın test yaptıracağım benimde transferden sonra ilk günlerde karın ağrım vardı şimdi hiç bir şey hissetmiyorum biraz yorulunca ara ara kasıklarıma ağrı giriyor oda hemen geçiyor benim ikinci denemem bu inşallah olsun artık 2 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite 3.günde tansfer edilmişti inşallah yarın hepimiz iyi habaerler veririz

kırmızıya dönüştü sanırım olmadı bu kez de.hayırlısı olsun napalım bu da Allahtan.

üzülme denmiyo çünkü ben de çok üzgünüm ama yine de pazartesi tahlilini yaptır derim ben. belli
olmaz.. hayırlısı ollsun

kırmızıya dönüştü sanırım olmadı bu kez de.hayırlısı olsun napalım bu da Allahtan.

Nikocum aramızda kanaması olupta hamile kalan arkadaş vardı.Sakın umudunu yitirme yarın tahlilini yaptır inşallah hayırlı haberlerini alırız.Benimde 3.denemem 3 tane transfer edildi.Bugün 9.günüm.Çarşamba tahlil yaptıracağım.Ayakta durunca sancılarım oluyo.Hayırlısı bakalım.

sevgili yaren seni ümitlendirmek istemem fakat benimde transferim 6. ve8. günleri gece uyurken bıçak saplanır gibi ağrı girdi fazla uzun süren bir ağrı değildi 11. günü test yaptım 168 çıktı şuanda oğlum 3 aylık.umarım güzel haberlerini alırız. a.s.

diğer sonuç bekleyen arkadaşlar umarım sizlerinde pozitif haberlerini alırız yarınnna.s.

inşallah canım ilgin için teşekkür ederim ben ateşimide sürekli ölçüyorum transferden sonra hep 36.9ile 37.2 arasında değişiyor bugün 37.4 ü bile gördüm acaba buda belirti olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…