Pazartesi bhcg yaptıracaklar burda toplanalım

arkadaşlar benimki malesef kocaman bir 0 hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza rabbim bunada bir sır gizlemiştir elbet

masaallah beyzacım degerin cok guzel cogul geliyor deseneee.....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

darısı basımızaaa insallaaaaahhh :Saruboceq:

tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı bizim başımıza hayırlısıyla inşallah

hayırlı olsun beyza inşallah haftaya pazartesi de ben veririm güzel haber :CüvCüv:

Tebrikler beyza Allah tamamına erdirsin değerin katlanacak hiç merak etme
ve emin ol katlandığını görsede yine kafaya takacak bişey buluyor insan
hiç bitmiyor bu stres o yüzden olabildiğin kadar rahat olmaya çalış
darısı diğer test sonucu bekleyenlere, herkes pozitif sonuç alır inşallah

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım bu siteyi bulduğuma çok sevindim gerçekten insanın tam umutsuzluğa kapıldığı anda ümit oluyor çünkü yarın benimde sonuç günüm fakat hiç bir belirti yok olmayacak diye üzülürken sizlerin bilgilerinizle karşılaştım en azından içim azda olsa rahatladı bugünler çok zor günler allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar vermeyi nasip etsin dualarım tüm anne adayları için........

beyza ikimizde sonucu yarın alacağız üstelik memleketimizde aynı siz nerde tedavi gördünüz,sonuc için nereye gitmeyi düşünüyorsun iyi şanslar

kızlar değerim 5 ten 17 ye çıkmışşş hala kötü ama artması beni azcık umutlandırdı. ne dersiniz?

süper ya artmış işte dahada artacak cnm gözün aydın inş devamı gelir dualarım seninle

Beyza cım çok çok tebrik ederim.Seni de eşini de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar artık eminim değerim 0,1 birdaki sefere inşallah.bu arada hamileleri tebrik ediyorum.kendinize iyi bakın.

hepimizin hakkında hayırlısı da hala iyi tamam hamilesin demediler bakıcaz çarşamba dediler

Yaren ve Niko arkadaşlarım . Verende alanda yüce rabbim elbette en hayırlısını o bilir.ınşallah sizlerde tüpe gerek kalmadan bebeklerinize kavuşursunuz.

canım çok üzüldüm bugün hepimiz pozitif haberleri vereceğiz diye bir umut vardı içimde ama hayırlısı olsun diyelimüzülme demem boşa olacak sadece yılmak yok yola devam diyorum rabbim tüm isteyenlere çocuk sevgisini tattırsın

masaallah beyzacım degerin cok guzel cogul geliyor deseneee.....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

darısı basımızaaa insallaaaaahhh :Saruboceq:

saol canım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder rabbim senden de güzel haberleri bekliyoruz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…