kızlarrrrrrrrrrrrrrr gün ilk güzel haberi benden olsun hamileyimmmmmm
beyza ikimizde sonucu yarın alacağız üstelik memleketimizde aynı siz nerde tedavi gördünüz,sonuc için nereye gitmeyi düşünüyorsun iyi şanslar
tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah darısı bizim başımıza hayırlısıyla inşallah
beyza çok sevindim dilerim rabbime tüm isteyen arkadaşlarada nasip etsin
çok tebrik ederimkızlarrrrrrrrrrrrrrr gün ilk güzel haberi benden olsun hamileyimmmmmm
evet canım allahtan herzaman hayırlısını dilemek lazım.şimdi nasip değilmiş.birdahaki sefere inşallahhhh:teselli:arkadaşlar benimki malesef kocaman bir 0 hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza rabbim bunada bir sır gizlemiştir elbet
canım sen en azından şimdilik hamilesin ve hamilelerin yaşadığı mutluluk hisleriyle dolu olmalısın.öyle hisset ki bebiş annesine iyice sıkı sıkı sarılsın di mi amaopuyorumnanaktankızlar değerim 5 ten 17 ye çıkmışşş hala kötü ama artması beni azcık umutlandırdı. ne dersiniz?
inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan allah göndersin minik mucizeni:Saruboceq::Saruboceq:kızlar artık eminim değerim 0,1 birdaki sefere inşallah.bu arada hamileleri tebrik ediyorum.kendinize iyi bakın.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr gün ilk güzel haberi benden olsun hamileyimmmmmm
arkadaşlar benimki malesef kocaman bir 0 hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza rabbim bunada bir sır gizlemiştir elbet
kızlar değerim 5 ten 17 ye çıkmışşş hala kötü ama artması beni azcık umutlandırdı. ne dersiniz?
kızlar artık eminim değerim 0,1 birdaki sefere inşallah.bu arada hamileleri tebrik ediyorum.kendinize iyi bakın.
beyzacım biz burda alaattin beye bikaç kez gittik fakat ben yoğunluk nedeniyle pek ilgi göremedim o yüzden altıeylül tıp merkezinde erol beye gittim onda tedavi gördüm 1 kez aşılama yapıldı olmadı yaklaşık 1 sene ara verdim çok yorulmuştum daha sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle izmir kent hastesine gittik oraya gidince gerçekten kendimi çok iyi hissettim çok memnun kaldım tek yönü ssk la anlaşması olmamasıydı inşallah olurda tüm zorluklar unutulur allah mutluluğunu daim etsin
arkadaşlar çok mutluyum artık bende hamileyimmmmmmmmm.Allah herkese nasip etsin duarım sizinle
arkadaşlar çok mutluyum artık bende hamileyimmmmmmmmm.Allah herkese nasip etsin duarım sizinle
olmadıı benimde olmadııı....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?