Buyrun beraber olsun ozaman :) hosgeldin senin problemin ne kadar büyük pekikonunuz hayırlı olsun, bu sefer son olsun o zaman sizin için, konunuza katılmayı çok isterim.
Buyrun beraber olsun ozaman :) hosgeldin senin problemin ne kadar büyük peki
Ayy canım sen iyiymissin ben 85imilk hedefim 80nin altina inmek 70li rakamları goreli 7-8yil oldu :/ en fazla 81e düşüyorum sonra aliyorum 84 85 oluyorum takıldı kaldi :)
Ayy insallah ben en fazla 65 olsam yeter 60ta olur 50 bosver :) boyum 170 zaten 60 yeterli hadi bakalim yarin gelsin ama birbirimizi uyaralim ki gelip gecmeyelim diyetin yanindansırayla başaracağız, o zaman ilk hedefin 70li rakamlar, sonra 60lı rakamlara bir insem diyeceksin, sonra 50ler... tıkır tıkır ineceğiz hep beraber
Yasii uzun olsun tatlim :) gel beraber basliyalim :)Bende bugün tartıldım veee 92.2 ile sımsıkı başladım. Yeni doğum yaptım 2.5 aylık bebeğim var
Ben 85im :) 77 olan diger arkadas :) bende haftada iki kilo vermek istiyorum en fazla, boyum 170 yas 25Sağol canım...her pazartesi kilo bildirimi yapacağım... Sen o zaman 77 sin gidecek bu kilolar.
6 ay verdim kendime 1 ayda 4 kilo şeklinde olacak inşallah nisan a kadar gidecek 24 kilo ben de 68 kilo olacağım boyum 171.. yaş 27
Ilk bastaki komutun sonundaki koseli parantez silinmis ondan olmamis o :)birşeyleri de silmissin hatta ordakiBu alıntılar ı beceremiyorum yaaa
Ayy insallah ben en fazla 65 olsam yeter 60ta olur 50 bosver :) boyum 170 zaten 60 yeterli hadi bakalim yarin gelsin ama birbirimizi uyaralim ki gelip gecmeyelim diyetin yanindan
Bunu basaracagiz canım... ben sonuna kadar goturecegim bu isi birakmak yok artik...[/QUOTE][QUOTE="colorfullife, post: 37281144, membe Ben 85im :) 77 olan diger arkadas :) bende haftada iki kilo vermek istiyorum en fazla, boyum 170 yas 25
o niyette değilim eger oyle bisey sezerseniz kizmak serbest :))ben kendi konuma da yazacağım buraya da yazarım, belli başlı takip ettiğim konular var, bu konuyu da izleme listesine aldım. zaten o kadar diyet günlüğünden sadece bir kaçı konusuna devam edecek. o patır parır dağılan günlüklerden olmasın burası, amaannnnn, sonuna kadar sürdürelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?