Pazartesi diye değil içimden öyle geldi :)

Colorayzn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
9.439
45.111
548
Yarin büyük gün. Uzun bir maraton olacak ama bu kez olacak.Senelerdir bu kez son diye kac defa söyledim bilmiyorum. Ama bu kez son katilmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar ..

konunuz hayırlı olsun, bu sefer son olsun o zaman sizin için, konunuza katılmayı çok isterim.

Ayy canım sen iyiymissin ben 85im ilk hedefim 80nin altina inmek 70li rakamları goreli 7-8yil oldu :/ en fazla 81e düşüyorum sonra aliyorum 84 85 oluyorum takıldı kaldi :)

Ayy canım sen iyiymissin ben 85im ilk hedefim 80nin altina inmek 70li rakamları goreli 7-8yil oldu :/ en fazla 81e düşüyorum sonra aliyorum 84 85 oluyorum takıldı kaldi :)

sırayla başaracağız, o zaman ilk hedefin 70li rakamlar, sonra 60lı rakamlara bir insem diyeceksin, sonra 50ler... tıkır tıkır ineceğiz hep beraber

sırayla başaracağız, o zaman ilk hedefin 70li rakamlar, sonra 60lı rakamlara bir insem diyeceksin, sonra 50ler... tıkır tıkır ineceğiz hep beraber
Ayy insallah ben en fazla 65 olsam yeter 60ta olur 50 bosver :) boyum 170 zaten 60 yeterli hadi bakalim yarin gelsin ama birbirimizi uyaralim ki gelip gecmeyelim diyetin yanindan

Bende bugün tartıldım veee 92.2 ile sımsıkı başladım. Yeni doğum yaptım 2.5 aylık bebeğim var

Sağol canım...her pazartesi kilo bildirimi yapacağım... Sen o zaman 77 sin gidecek bu kilolar.
6 ay verdim kendime 1 ayda 4 kilo şeklinde olacak inşallah nisan a kadar gidecek 24 kilo ben de 68 kilo olacağım boyum 171.. yaş 27

Ben 85im :) 77 olan diger arkadas :) bende haftada iki kilo vermek istiyorum en fazla, boyum 170 yas 25

Ozaman her pazartesi kilo bildirimini hepimiz yapalim gun icinde yediklerimizi ictiklerimizi yazalim ki fazla bisey kaçırdığımız da birbirimizi ikaz edelim yoksa ben kendimi yine koyvermekten korkuyorum

[QUOTE="colorfullife, post: 37281144, membe Ben 85im :) 77 olan diger arkadas :) bende haftada iki kilo vermek istiyorum en fazla, boyum 170 yas 25[/QUOTE]
Bunu basaracagiz canım... ben sonuna kadar goturecegim bu isi birakmak yok artik...

Ayy insallah ben en fazla 65 olsam yeter 60ta olur 50 bosver :) boyum 170 zaten 60 yeterli hadi bakalim yarin gelsin ama birbirimizi uyaralim ki gelip gecmeyelim diyetin yanindan

az önce ben de konumu açtım, yarın kesin kes başlıyoruz, vallahi o kadar hazırlık yaptım, planımı unutmamak için kağıda yazıp her yere yapıştırdım. devamlı aklımda olacak, sadece planıma odaklanacağım. başka yolu yok.

[QUOTE="colorfullife, post: 37281144, membe Ben 85im :) 77 olan diger arkadas :) bende haftada iki kilo vermek istiyorum en fazla, boyum 170 yas 25
Bunu basaracagiz canım... ben sonuna kadar goturecegim bu isi birakmak yok artik...[/QUOTE]
Banada gerekli destegi verirseniz cok memnun olurum

Son düzenleme:
ben kendi konuma da yazacağım buraya da yazarım, belli başlı takip ettiğim konular var, bu konuyu da izleme listesine aldım. zaten o kadar diyet günlüğünden sadece bir kaçı konusuna devam edecek. o patır parır dağılan günlüklerden olmasın burası, amaannnnn, sonuna kadar sürdürelim.

Ayyy en çok bende onu istiyorum sorma yaaa...
o güzel güzel giyiyor yaşından daha genç gösteriyor.... bense doğru düzgün kıyafet bulamıyorum. Bulsam da zevkine göre değil

o niyette değilim eger oyle bisey sezerseniz kizmak serbest :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…