Aynen benimde oyle bide hamile kalmak istiyorum kalmadan azversem iyi olur hamileligimide doktor kontrolünde geciricem Allah nasip ederseAyyy en çok bende onu istiyorum sorma yaaa...
o güzel güzel giyiyor yaşından daha genç gösteriyor.... bense doğru düzgün kıyafet bulamıyorum. Bulsam da zevkine göre değil
anlaştık o zamano niyette değilim eger oyle bisey sezerseniz kizmak serbest :))
Olursun bi insan istedi mi elinden bisey kurtulmazKilo mu hiç problem yapmaz. Ama ben çok takıyorum kilo mu.... 75 bile olamazsın diyor....
Merhabalar kizlar..
Sabah kahvaltim bugun biraz aksak oldu sabah bi puruz cikinca simit peynir.ve meyvesuyu ile disarida yemek zorunda kaldim.
Mecburiyetten canim önceden haberim olmadigi icin onlemimi alamadimOlmamış ama yaaaa..... bozmadan devam
selamlar herkese, bugün ilk günüm
kahvaltım
2 dilim peynir, 10 zeytin, 1 yumurta, 5 yeşil biber, 2 pastırma yedim
akşam
1 etli kabak dolması, 3 kaşık kuru fasulye, 1 kase yoğurt, turşu ve salata yiyeceğim
gün içinde
2.5 lt su, kendi yapımım doğal ice tee, damla sakızlı türk kahvesi, 1 bardak siyah çay, limonlu su ve 1 bardak kahve
spor
1 saat cardio, 1000 ip atlama, 5.5 km hızlı tempo yürüyüş
Sen neler yedin ictin bugun arkadasim,nasil gecti ilk gununDayanmalisin
Iste o sorunu da cozucem zamanla cunku ekmeksiz doymuyorum ben :) ozellikle gun icinde ve aksam ogunumden silmek istiyorum kahvalti da da bir dilime duserim diye sey etmistim cunku doymuyorum ve yemedigim zaman deliler gibi yemek istiyorum ondan korktugumdan aralarda ekmek var :)canım çok güzel başladın, bırakmamana da çok sevindim. genelde bir iki gün sonra bırakıp gidiyorlar ya konuları.
ekmeği yememeye çalış, çok iyi gidiyorsun
Iste o sorunu da cozucem zamanla cunku ekmeksiz doymuyorum ben :) ozellikle gun icinde ve aksam ogunumden silmek istiyorum kahvalti da da bir dilime duserim diye sey etmistim cunku doymuyorum ve yemedigim zaman deliler gibi yemek istiyorum ondan korktugumdan aralarda ekmek var :)
Aynen ekmegin bi faydasi yok ve dedigin gibi sekerini yukseltio dusuruyo aniden bende dusurucemde simdi ilk basladim diye birden yuklenmiyim dedim bunyeye alistira alistira :)evet herkes kendi bedenini daha iyi bilir, misal ben de öğünlerde sebze yemezsem asla doymuyorum. o zaman sadece kahvaltılarda bir dilim, diğer öğünlerde asla yeme. ekmeğin hiçbir yararı yok. daha çok insanı acıktırıyor, şekerini aniden yükseltip düşürüyor. ama sabah bir dilimle baş edebilirsin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?