pazartesi doğuma gidiyoruumm !!

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
bebeğim 9 aylık yolculuğun sonuna geldi nihayet..alkisalkisalkis
pazartesi günü saat 15:00 de hastaneye yatışımız yapılacak..delikafadulden
çatı darlığı nedeniyle sezeryan olcam.Şeniz
çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum..delikafadulden
darısı tüm bekleyenlerin başınaopuyorumnanaktan

Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin hiç korkma hepimiz arkandayız dualarım seninle Allah yardımcın olsun bol bol dua et bebişinle güzel haberlerini bekliyorum Allaha emanet ol:)

Allah'ım sana sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah canım, benimde bu haftaki kontrolümde dr çatı muayenesi yaptı, biraz dar gibi dedi, bakalım gelicek p.tesi yine gidicem o zaman ne diyecek. sezaryan istemiyorum ben, inşallah normal bi şekilde alırım meleğimi kucağıma

hayırlısı neyse o olsun canım..
bende normalden korktuğum halde normal için hazırlamıştım kendimi. kısmet değilmiş.
hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine..

Allah sağlıcakla kucağına almak nasib etsin inşallah rahat bir doğum geçirirsin :CüvCüv:

Canım bence en güzel evreye geldin düşünsene inşallah pztsi kollarında olacak yavrucuğun.Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah.Senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına :Saruboceq:

harıka yaa allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tabı darısı bızlerınde basına :)

llah yardımcın olsun canım aynı dertten bendede var rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.tüm hamılelere Allah kolaylık versın..

canım...allah kurtarsın.bundan sonrasındada allah yardımcın olsun.bende sezeryen oldum benimde bebek doğum kanalına girmemiş.normal doğum çok isterdim.opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım.sana kolay doğumlar ve nur topu gibi bir bebek diliyorum.güzel haberlerini alırız inşallah.darısı bizim başımıza.gerçi daha benim 7 ayım var.epidural sezeryan öneririm canım.ilk doğumum öyleydi benim.hem anne hem çoçuk hırpalanmıyor.

benimde 15 günüm var ilk doğumum normaldi buda normal dedi doktorum ama ben korkuyorum sezeryan istiyorum doktorum istersen carsamba gel alalım dedi simdi düşünüyorum ALLAHIM yardım etsin hepimize .mafoldumben

inşallah hiç bi sıkıntı çıkmadan alırsın bebeğini kucağına..Allah kolaylık wersinn..şimdiden tebriklerr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…