- 17 Ekim 2010
- 258
- 11
- 318
- Konu Sahibi Digital_Angel
-
Ben Tedavimi Medical Park Bahçelievlerde Yaptırıyorum Bu Denememde Doktorum Latif Celal Küpelioglu İlk Denememdeki Doktoru Mu Değiştirdim. Doktorlarda İlgi ve Alaka Çok Önemli İnsanı Bu Sıkıntılı Günlerinde Yanında İyi Bir Doktor Arıyor Canım Sen Tedavini Nerde Yaptırıyorsun ..
benimde ilk iki denemem de aynı şey oldu canım.çok iyi yumurta toplandı hatta ikinci denemem de blast seviyesine geldi ama tutunmadı...neden diye sorduğumda ise cevap alamadım...o yüzden doktorumu değiştirdim zaten...lemi beye çok güveniyorum...umarım boşa çıkmaz...sen şimdi hangi aşamadasın iğnelere başladın mı..uzun protokol mü yok sa kısa mı...ay ne çok soru sordumm
Doktorum yaş ve kriterlerim uygun oldugu için kısa yoldan gidiyoruz pazartesi başladım gonal -f 225 ml 4 gün sadece bunu vurdum bugun itibariyle dozu düşürdük 187,5 + olarak orgalutran başladık c.tesi 4 kontrolum var burdan sonra toplama aşamasına geçecegiz artık diye ümit ediyorum
Yalnız bir şey dikkati mi çekti nedense bu ilaçlarda fiyat bilgisi vs bilgiler yok neden diye merak ederdim son ilacım şiparişle depodan geldi geldiginde evrakta yazan fiyatı gördügümde şok oldum zira karları çok yüksek acaba biz şahıl olarak direk depodan alamıyoz mu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?