Pazartesi İkinci Tedavime Başladım Çok Heycanlıyım

Digital_Angel

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
258
11
318
Arkadaşlar P.tesi Günü İkinci Tedavime Başladım Doktorum Bugun Çagırdı ve Çok Sayıda Yumurtam Oluşmuş Çok Mutluyum Ama İlk Denememde Aynıydı Sonucun Olumsuz Çıkmasındanda Çok Korkuyom Hepinizden Dua Bekliyom ..:2:

Son düzenleme:
hayırlı olsun tedavin canım...benimde üçüncü tedavim başladı....umarım çabalarımız sonuç verir...doktorun kim:44:

Ben Tedavimi Medical Park Bahçelievlerde Yaptırıyorum Bu Denememde Doktorum Latif Celal Küpelioglu İlk Denememdeki Doktoru Mu Değiştirdim. Doktorlarda İlgi ve Alaka Çok Önemli İnsanı Bu Sıkıntılı Günlerinde Yanında İyi Bir Doktor Arıyor Canım Sen Tedavini Nerde Yaptırıyorsun ..

ben prof.dr. lemi ibrahimoğlu ile tedavideyim....florence nightingale de yumurta toplama ve transferim olacak...

İnşallah...sperm sayısı azlığı ve şekil bozukluğu...doğum kontrol hapı kullandım bugün kontrolüm var..iğnelere başlayacağız inşallah...bir de bende şeker var o da etkiliyor...aylardır tedavi görüyorum...sizin sorununuz ne peki...:87::87:

Bizim Temeldeki sorunumuz (PKOS) bu yüzden yumurtalar ya gelişmiyor yada çatlamıyor dedi
doktorumuz sorunumuz bu gerçi ilk tüp denememizde 18 yumurta toplandı iyi kalite sperm ileri hareketide fazlaydı ama doktorum açıklık getiremedi tutmamasına bazen bizimde bağlandıgımız zamanlar oluyor dedi ....

benimde ilk iki denemem de aynı şey oldu canım.çok iyi yumurta toplandı hatta ikinci denemem de blast seviyesine geldi ama tutunmadı...neden diye sorduğumda ise cevap alamadım...o yüzden doktorumu değiştirdim zaten...lemi beye çok güveniyorum...umarım boşa çıkmaz...sen şimdi hangi aşamadasın iğnelere başladın mı..uzun protokol mü yok sa kısa mı...ay ne çok soru sordumm

Doktorum yaş ve kriterlerim uygun oldugu için kısa yoldan gidiyoruz pazartesi başladım gonal -f 225 ml 4 gün sadece bunu vurdum bugun itibariyle dozu düşürdük 187,5 + olarak orgalutran başladık c.tesi 4 kontrolum var burdan sonra toplama aşamasına geçecegiz artık diye ümit ediyorum

hayırlı olsun inşallah...ben senden bayağı geriyim...bakalım bugün ne diyecek doktorum...:44::44:

bugün üçüncü gidişim...açıkçası protokolümü bilmiyorum bugün öğreneceğim...:44:16 gündür doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurtaların baskılanması içinmiş.:81:bugün iğnelerim verilecek işte:87:

Bizim ignelerimizi hastanede satabiliyor biraz uygun oluyor ama sadece nakit alıyolar k.k tek çekim bile yok canlı para ama dışarıda bir eczacı ile tanıştım uzun zmandır alıyorum en son 8 taksit yapmıştım ilaçlarıma ama hala ödüyom bu yüzden bu sefer peşin alıyom daha avantajlı oluyor istersen aldıgım fiyatları sana yazarım istersen özelden burda reklama girer zira

olur canım...bende peşin alacağım..hastane ilaç vermiyor bizde...diğer tedavi gördüğüm merkez öyle yapıyordu ama bu doktorum öyle olmasına karşı...eczane önereceğim ama sen istediğin yerden al diyor...sen yaz bi fiyatları..belki aynı iğneleri verir..şey birde nereden aldığını da yazarsan sevinirim

canım dediğin gibi mesajla yazsaydın keşke...buradan paylaşman sakıncalı sanırım yönetim açısından.mesajla hangi eczane olduğunu da atar mısın...buranın içini boşalt istersen..uyarı falan almayalım

Son düzenleme:
Yalnız bir şey dikkati mi çekti nedense bu ilaçlarda fiyat bilgisi vs bilgiler yok neden diye merak ederdim son ilacım şiparişle depodan geldi geldiginde evrakta yazan fiyatı gördügümde şok oldum zira karları çok yüksek acaba biz şahıl olarak direk depodan alamıyoz mu .

barkot sistemi çıkardılar artık ilaçların üzerinde fiyatları yazmıyor...eğer depoda çalışan bi tanıdığın varsa alabilirsin...başka türlü vereceklerini sanmıyorum...buradan bi arkadaş öyle yapıyordu....

Kızlar merhaba tedaviniz hayırlı uğurlu olsun RABBİM yardımcınız olsun inşallah bu denemenizde meleklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder.RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…