• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesi isveç diyetine başlıyorum arkadaş arıyorum

elmasmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
397
196
53
49
Selam kızlar benimde tüm bayanlar gibi kilolarla başım dertte.zorluklarla uğraşıp didinip aylar sonunda verdiğim üç beş kiloyu bıraktığım hafta hepsini geri alıyorum.inanın buda beni çileden çıkarıyor.160 boyum 66 kiloyum hedefim 60 olmak çok araştırdım en az 6 en çok 20 veriliyormuş 13 günde.başaracağım çokk azimliyim fakat benim sorunum kilomu koruyamamak bıraktığım hafta hepsi geri geliyo hemde okadar dikkat etmeme rağmen.ömür boyuda diyet yapacak halimiz yok bir yerden sonra sıkılıyo insan.bu defa kesin kararlıyım başarmaya 13 günün sonunda normal bir diyetle kilomu sabitlemeyi düşünüyorum.eğer katılırsanız gün gün yazarak destek olarak birlikde başlayalım

Slm kızlarrr geçen hafta çok hastalandım bu yüzden başlayamadım.ama bugün sabah kahvemi içip evel allah başladım.sabah tartıldım 66 gelişmeleri gün gün yazacam.yapmak isteyen olursa birbirimize destekle kurtulalım bahar gelmeden

20180215_082153.webp

Herkese günaydın arkadaşlar.bu resmi dün yani başladığım gün çekdim.bugün ikinci günün kaçamaksız harfiyen uydum bu sabah biraz halsizlik var.birazdan sütlü kahvemi içecem geçer umarım.pes etmek vaz geçmek yok tam hız devam

Selam arkadaşlar bugün 3. Günüm biraz zor bir diyet ama bu diyeti yapıpda kilo vermemek imkansız.daha tartılmadım yarın sabah tartılacağım.kendimi şimdiden hafiflemiş ve kilo vermiş hissediyorum

Kızlar selam ben 10 şubatta başladım diyete bugün 9.günün sabahı:halay: 76.7 ile başladım diyete şuan 70.4 kilom. Listenin dışına çıkmadım çay kahve listede verilenler dışında asla içmiyorum gün en az 2 buçuk litre su iciyorum hedef kiloma 9 kilo var.Tabi ki diyet bitene kadar o kiloya ulaşamam ama midem küçüldüğü için eskisi kadar yemeyeceğim ve spor ile destekleyecegim. Herkese tavsiye ediyorum zaman geçirmeden baslanmali ben hiç bir sorun yaşamadım diyet boyunca daha 4 günüm var devam ediyorum :KK76:

Kızlar selam ben 10 şubatta başladım diyete bugün 9.günün sabahı:halay: 76.7 ile başladım diyete şuan 70.4 kilom. Listenin dışına çıkmadım çay kahve listede verilenler dışında asla içmiyorum gün en az 2 buçuk litre su iciyorum hedef kiloma 9 kilo var.Tabi ki diyet bitene kadar o kiloya ulaşamam ama midem küçüldüğü için eskisi kadar yemeyeceğim ve spor ile destekleyecegim. Herkese tavsiye ediyorum zaman geçirmeden baslanmali ben hiç bir sorun yaşamadım diyet boyunca daha 4 günüm var devam ediyorum :KK76:
9 günde 6 kilo mu? nasıl bi diyet bu?

Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu diyet konusunda çok fazla sağlıksız olduğu yönünde görüşler var ben uzman değilim kendi adıma konuşabilirim yalnızca gözlemlediğim kadarını aktaracağım bu diyet protein ağırlıklı bir diyet aynı zamanda tuz yağ ve şeker kısıtlamalı ve bol yeşillikli bir diyet. Benim son 1 yılda beslenme düzenim çok kötüydü sürekli kızartma hamur işi vb. Şeyler tuketiyordum ve açıkçası tatlı ile değil ama tuzlu ile aram çok iyi. Az su tüketimi de vardı tabiki.65ten yukarı çıkmadım senelerce fakat son 1 senede kilolar aldı başını gitti. Şimdi ben o kaybettiğim beslenme aliskanligimi geri kazanıyorum buz dolabim bayram etti. Özetle şunu belirtmek istiyorum sağlık problemim yok herhangi bir sağlık problemi olan biri varsa bence doktor kontrolü ile kilo vermeli. Benim kardeşim geçen sene bu şekilde 7 kilo verdi ve hala aynı kilosunda sabit geri alınmıyor verilen kilolar.

Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu diyet konusunda çok fazla sağlıksız olduğu yönünde görüşler var ben uzman değilim kendi adıma konuşabilirim yalnızca gözlemlediğim kadarını aktaracağım bu diyet protein ağırlıklı bir diyet aynı zamanda tuz yağ ve şeker kısıtlamalı ve bol yeşillikli bir diyet. Benim son 1 yılda beslenme düzenim çok kötüydü sürekli kızartma hamur işi vb. Şeyler tuketiyordum ve açıkçası tatlı ile değil ama tuzlu ile aram çok iyi. Az su tüketimi de vardı tabiki.65ten yukarı çıkmadım senelerce fakat son 1 senede kilolar aldı başını gitti. Şimdi ben o kaybettiğim beslenme aliskanligimi geri kazanıyorum buz dolabim bayram etti. Özetle şunu belirtmek istiyorum sağlık problemim yok herhangi bir sağlık problemi olan biri varsa bence doktor kontrolü ile kilo vermeli. Benim kardeşim geçen sene bu şekilde 7 kilo verdi ve hala aynı kilosunda sabit geri alınmıyor verilen kilolar.
Canımmm nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam.söylediklerine tamamen katılıyorum.helal olsun sana istikrarına bakıyorum millet 2 gün yapmış üçüncü gün bırakmış.istikrar yok takipteyim lütfen haberdar et

Canım ben yarim bırakıcagimi düşündüğüm için hep ertelemiştim ama insanın içinden gelmeli birisi başla dedi diye zoraki başlanan diyetler ya da yapamam diyip yine de başlanan diyetler motivasyon düşürmekten başka hiç bi ise yaramıyor ben kendimi hazır hissettim tam da zamanında başladım iyi ki de başlamışım benimle birlikte başlayan arkadaşım aynı gün bıraktı ki benden daha fazla kilosu vardı bu tamamen irade meselesi... giden kilolar beni motive ediyor emin olun çevrenizdekiler şok olacaklar :KK50:

İnş canım hayırlısı olsun.benim asıl sıkıntım kilo vermeksen ziyade verdiğim kiloyu koruyamamak.ama bu kez çokkk kararlıyım bu diyet bittikden sonra böyle şok diyet deyil ama daha hafif bir diyet yapacağım kilomu sabitlemek adına.bir prof un kitabında okumuşdum diyorduki verdiğiniz her bir kiloyu 10 gün sabitler.yani.diyelimki 3 kilo verdin bunu 1 ayda sabitliyormuşsun ona göre hesabını yap canımın içi bu süreden önce olusa gerçekden hemen alıyosun test eden biri olarak söylüyorum

İnş canım hayırlısı olsun.benim asıl sıkıntım kilo vermeksen ziyade verdiğim kiloyu koruyamamak.ama bu kez çokkk kararlıyım bu diyet bittikden sonra böyle şok diyet deyil ama daha hafif bir diyet yapacağım kilomu sabitlemek adına.bir prof un kitabında okumuşdum diyorduki verdiğiniz her bir kiloyu 10 gün sabitler.yani.diyelimki 3 kilo verdin bunu 1 ayda sabitliyormuşsun ona göre hesabını yap canımın içi bu süreden önce olusa gerçekden hemen alıyosun test eden biri olarak söylüyorum
Evet devamı spor ve diyet olucak benim de. Geri almak çok üzücü olur ama benim kardeşim almadı tabi eskisi kadar porsiyonu da büyümedi az yiyor istediğini yiyor hala

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım ilk günüm zor geciyo ama dayanmaya calışıcam banada destek olursanız sevinirim

Back
X