• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesi isveç diyetine başlıyorum arkadaş arıyorum

Diyette 3.gün 67.3 , dün -1.200 gr vermişim.Bu gerçekten çok iyi bir sonuç .Toplam 2, 200 gitmiş.

Diyette 3.gün 67.3 , dün -1.200 gr vermişim.Bu gerçekten çok iyi bir sonuç .Toplam 2, 200 gitmiş.
Valla helal olsun inş sonuna kadar bu hızla gidersin.ilk günler hergün hızlıca veriliyor sonlarına doğru yavaşlıyor.yılmadan devam etmek gerekiyor başarılar dilerim

Diyetimin 4.gününe geldim artık kilo verişim yavaşladı bu sabah tartıldığımda -300 gördüm yani 66,9 .Üç günde 2.600 kg memnunum bu sonuçtan diyete kusursuz uyuyorum,buraya hergün düzenli yazmamın sebebi bu isveç diyetine başlıcayacakları doğru bilgilerle bilgilendirmek.

Merhaba canım benim de 3. Günüm bugün. Kızarmış ekmeğimi büyük bir keyifle yedim. Toplamda 2 günde 1.900 gitti. Ilk gün 1300 ikinci gün 600

kızlar merhaba bende nisana kadar 4 yada 5 kilo vermeliyim isveç diyetinde bazı çekincelerim var mesela kan şekeriniz falan n düşmüyor mu benim en büyük sorunum bu tansiyonum da düşer diye tahmin ediyorum ama çok ta istiyorum yapmak yardımcı olur musunuz lütfen

kızlar merhaba bende nisana kadar 4 yada 5 kilo vermeliyim isveç diyetinde bazı çekincelerim var mesela kan şekeriniz falan n düşmüyor mu benim en büyük sorunum bu tansiyonum da düşer diye tahmin ediyorum ama çok ta istiyorum yapmak yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba , ben diyetin 6.günündeyim hiç bir rahatsızlık hissetmedim ama özellikle ilk 2 -3 gün biraz zorlandım ve halsizlik oldu eğer bir sıkıntı hissedersem bırakırım diyerek başladım diyete sonuçta sağlık daha önemli .Tabiki kişiye göre değişecek bir durum bu, Karar senin canım sen bilirsin.

Merhaba , ben diyetin 6.günündeyim hiç bir rahatsızlık hissetmedim ama özellikle ilk 2 -3 gün biraz zorlandım ve halsizlik oldu eğer bir sıkıntı hissedersem bırakırım diyerek başladım diyete sonuçta sağlık daha önemli .Tabiki kişiye göre değişecek bir durum bu, Karar senin canım sen bilirsin.
ayyy ya akşam tansiyonumu falan ölçeyim doğru hastalanırsam bırakırım sağlığımdan önemli değil sağol canım

elmasmete elmasmete merhaba diyeti başarıyla tamamlamışsınız çok sevindim ben de bugün başladım size bir sorum olacak kilo verdiğiniz belli oluyor mu yani sudan veya kastan kaybetmiyoruz değil mi bir de diyet bittikten sonraki günler geri aldınız mı yoksa koruyor musunuz aynı kilonuzu çok soru sordum :) cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Back
X