• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesi isveç diyetine başlıyorum arkadaş arıyorum

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım ilk günüm zor geciyo ama dayanmaya calışıcam banada destek olursanız sevinirim
İlk iki gün acıkıyor insan ama su iç sonrasında zaten farkı gördüğünde yemek istemiyorsun öğünleri atlama mutlaka ye vücut için gerekli olan onlar zaten basarabilirsin 10. Günü bitiriyorum giden 7 kilo :halay:

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım ilk günüm zor geciyo ama dayanmaya calışıcam banada destek olursanız sevinirim
Canımmm hoş geldin sefalar getirdin.günlerdir bekliyorum bir iki arkadaş gelsede yol arkadaşı olsak diye.haklısın canım ilk 3 gün biraz zor geçiyor ama insan alışıyor.benim 5.günüm bitti şükür.birde dün adetim başladı aksi gibi onunda sıkıntısı var.ama pes etmeden devam ediyorum

:KK70:Helal olsun kız seydalinka sana nasıl güzel kararlı adımlarla gittin.inşallah sonuda güzel olur.dahada incelirsin.birde öyünleri atlama mutlaka ye demişsin gülmekden yerlere yattım.ortada öyünmü varda yesin

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar ben bir lokantada sulu yemek aşcısı olarak çalışıyorum günlük envari çeşit yemekler yapıyorum.demek istediğim okadar yemek mis koku arasında ben bile bu diyeti yapabiliyorsam herkes yapar yeterki yürekden isteyin.herkese canı gönülden sabırlar başarılar diliyorum

Herkese günaydınlar arkadaşlar.6. Günden selamlar perşembe tartılıp yazacam.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Kaçamak yapa yapa zaten aldık bu kiloları elimden geleni yapıcam hepimiz için hayırlı olur bu kilolardan kurtuluruz

Canım 66 ile başladım 3 gün sonra 63 geldim.3 günde 3 kilo gitmişdi yani.tamda regli dönemime denk geldi şimdi korkudan tartılamıyorum.biliyosunuzki bu dönemde çokk yüksek çıkıyor insan.perşembe hayırlısıyla tartılıp sonucu yazacağım.başladığım gün fotomu çekmişdim bitirdiğimdede çekip ikisini birlikde koyacağım

:KK50:Arkadaşlar benim bizzat deneyip uygulayıp çokk güzel sonuç aldığım bir çay tarifim var diyet yaparken hep bunuda uyguladım ve sonuçtan memnun oldum.sizinlede paylaşayım aklınızda olsun.maydonoz yeşil elma limon iki üç parça zencefil kabuk tarçın.üstüne sıcak su aktarıp kaynatın 10 dk ister sıcak ister ılık gelip gidip için bana teşekkür edeceksiniz.

Canım 66 ile başladım 3 gün sonra 63 geldim.3 günde 3 kilo gitmişdi yani.tamda regli dönemime denk geldi şimdi korkudan tartılamıyorum.biliyosunuzki bu dönemde çokk yüksek çıkıyor insan.perşembe hayırlısıyla tartılıp sonucu yazacağım.başladığım gün fotomu çekmişdim bitirdiğimdede çekip ikisini birlikde koyacağım
3 günde 3 kilo çok iyi maşallah sana

Hayatım ilk başladığında kilo vermek daha kolay daha çabuk oluyo ilerleyen zamanlarda yavaşlıyo duruyo pes etmeden devam etmek gerekiyo sonra tekrar kilo vermeye başlıyosun.senide görürüz inş takipteyim lütfen pes etme devam

Hayatım ilk başladığında kilo vermek daha kolay daha çabuk oluyo ilerleyen zamanlarda yavaşlıyo duruyo pes etmeden devam etmek gerekiyo sonra tekrar kilo vermeye başlıyosun.senide görürüz inş takipteyim lütfen pes etme devam
İşallah arkadaşım Sağol desteğin için teşekkürler

Birde arkadaşlar ben her akşam yarım saat kadar spor yapıyorum leslie adı geçerken çok işe yarıyor tavsiye ederim hemen inceltiyo

Doğru söylüyosun bende yapmışdım.vücudunda sıkılaşıp şekil alıyo.birde benim ağzım çokk kuruyo kızlar sizdede oluyomu.nomalde su içen biri deyilim ama bu kurulukdan sürekli su içiyorum.aslına bakarsanız iyi bir yönde

Back
X