Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun ilk 3 gün biraz zorlanıyosun sonra alışıyosun aklına yemek gelmiyo.bol bol su içmeyi unutmaGeçen çarşamba yazmıştım arkadaşlar bende bu gün başladım ilk gün gayet iyiydi umarım hedefe doğru güzel gider 76 ile başlıyorum
İnş canım yaa iki çocukla inş çok zorlamazHadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun ilk 3 gün biraz zorlanıyosun sonra alışıyosun aklına yemek gelmiyo.bol bol su içmeyi unutma
Hoş geldin sende fakat neden pazartesiyi bekliyorsunki.bir haftada 4 kilo civarı vermiş olursun.ben perşembe başlamışdım misalYaa muhteşemmiş bu diyet tam aradığım şey.
Haftaya Pazartesi bende başlayacağım inşallah var mı benimle birlikten başlayacak olan? Destek oluruz birbirimize ?
Evet beraber başlayalım istersen detek oluruz birbirimizeYaa muhteşemmiş bu diyet tam aradığım şey.
Haftaya Pazartesi bende başlayacağım inşallah var mı benimle birlikten başlayacak olan? Destek oluruz birbirimize ?
Ya ben başka bi diyet yapıyodm zaten bugün son günü bi kaç gün vücudum dinlensin bi de haftasonu şehirdışına misafirliğe gidicem orda diyeti uygulayamam bi sürü hazırlık yapcaklar sofralar falan ayıp olur. Ama pazartesi döner dönmez başlıcam inşallah. O zamana kadar bana bi arkadaş bulun :)Hoş geldin sende fakat neden pazartesiyi bekliyorsunki.bir haftada 4 kilo civarı vermiş olursun.ben perşembe başlamışdım misal
Geçen çarşamba yazmıştım arkadaşlar bende bu gün başladım ilk gün gayet iyiydi
Benim de ikinci günüm arkadaşlar, beraber ilerleyelim.@cdmgk başladınmı arkadaşım bugün
Beraberiz desene canım kaç kilo ile başladınBenim de ikinci günüm arkadaşlar, beraber ilerleyelim.
64.8 ile başladım canım. Sen kacla başlamıştınBeraberiz desene canım kaç kilo ile başladın
Ayy ben 76 ile başladım bir yaşında oğlum doğum kiloları kaldı64.8 ile başladım canım. Sen kacla başlamıştın
Hay maş ne güzel emzirmeyi etkiledi benim hiç yapamadım almadımda vermedimde ama bir yaş olunca yeter dedim inş süt olur yine ama eskisi gibi aman olmuyo diye üzülmicem en azında her şeyi yiyebiliyor olmanın rahatlığı var gerçi hiç bir besin anne sütünün bir damlası olamazAllah bağışlasın. Benim oğlum da 9.5 aylık :) doğum kilolarimi verdim çok şükür eksi 3 teyimama ilk doğumdan kalanlar var 8 kilo. Onları da verip sonrasında evlendiğim kiloya (51-52) inmek istiyorum inşallah.