arkadaslar tahlıl icin son 24 saat ve heyecan stress dorukta..dualarınızı eksık etmeyın...en zoer asaması su 12 gunu bekleme asaması..ALLAHım verilen emekleri bosa cıkarmaz ınsallah..dualarınızı beklıorum..ALLAH yar ve yardımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın.benim 1.5 günüm kaldı ama artık heyecan dorukta allah yardımcımız olsun.sende inşallah hayırlı haberler alırsın.
canımmm çok az kalmış sevincine inşallahh. stres yapma dualarım seninle yarın buraya gelip hemileyimmmmm kızlarrrrrr diye yazacaksın inşallah Rabbim yardıncın olsun güzel haberlerini bekliyorum seninde Artvinlinin de :))
selam arkadaslar..merakım su 12.gun testını sabah 10 da verırsek sonucu ne zman alırız?bılgılendırırsenız sevınırım..saygılarımla...zaman gecmıyorrrrrrrrr.....:Saruboceq:
selam arkadaslar..merakım su 12.gun testını sabah 10 da verırsek sonucu ne zman alırız?bılgılendırırsenız sevınırım..saygılarımla...zaman gecmıyorrrrrrrrr.....:Saruboceq:
bursa16 ve artvinli hadi hayırlısı ne kaldı şurda güzel ve hayırlı habere stres yok inşallah çok güzel haberlerle döneceksiniz ve hep beraber sevineceğiz burda allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı sonuçlar versin ve anne olmak isteyen hepimizin kucağını boş bırakmasın dualarımız hepimize inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
canım benimde 14 ocakta transferim oldu. bu aksam pazartesiyi bekleyemedim dayanamadım ve test yaptım sonuç POZİTİFFFF insallah seninde pozitif sonuçlarını alırız darısı senin ve bekleyen herkezin başına
zaman gecmıyorrrrrrr....takıldı kaldı sankı...ALLAHIM emeklerı bosa cıkarma nolurrr..
selam canım tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini..kutluyorum
çok teşekkür ederim canım.insallah bekleyen herkez hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına. bu arada allah söyletti herhalde bebişler diye.eee bebişte olabilir bebişlerde sonuçta di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?