pazartesı sonuc alıyoruz

canımmm çok az kalmış sevincine inşallahh. stres yapma dualarım seninle yarın buraya gelip hemileyimmmmm kızlarrrrrr diye yazacaksın inşallah Rabbim yardıncın olsun güzel haberlerini bekliyorum seninde Artvinlinin de :))

amin canım allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın.benim 1.5 günüm kaldı ama artık heyecan dorukta allah yardımcımız olsun.sende inşallah hayırlı haberler alırsın.

ikinizide çok iyi anlıyorum :) inşallah ikinizde iyi sonuçlar alacak evlerinize ucarak geleceksiniz. bu günü atlatacaksınız yarın gelecek kanı vereceksiniz ya kan sonucunun çıktıgı o 1 saat size yıl gibi gelecek :)) ama inşallahhh yüzünüz gülecek aldığınız haberle bol bol selavat çekin kızlar

ALLAH razı olasun umarım hepımız o sevıncle gelır buraları bayram yerıne cevırırız..rabbım herkese kalbıne gore versın..herkesın dualrı kabul olsun ınsallah...:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaslar..merakım su 12.gun testını sabah 10 da verırsek sonucu ne zman alırız?bılgılendırırsenız sevınırım..saygılarımla...zaman gecmıyorrrrrrrrr.....:Saruboceq:

bursa16 ve artvinli hadi hayırlısı ne kaldı şurda güzel ve hayırlı habere stres yok inşallah çok güzel haberlerle döneceksiniz ve hep beraber sevineceğiz burda allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlı sonuçlar versin ve anne olmak isteyen hepimizin kucağını boş bırakmasın dualarımız hepimize inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaslar..merakım su 12.gun testını sabah 10 da verırsek sonucu ne zman alırız?bılgılendırırsenız sevınırım..saygılarımla...zaman gecmıyorrrrrrrrr.....:Saruboceq:

çok heyecanlısın dimi ben de aynen öyleyim yüreğim ağzımda:tomato: benim hastanemde tetkik 2 saatte çıkıyor daha erken çıkacak bir yer de yoktur :1closedeyes:sanmam hayırlı haberler bize inşallah:CüvCüv::CüvCüv:

güzel arkadaşım bende iyi bilirim bu saatler geçmez.eğer fırsatın varsa git bi test yaptır hem sen bu stresten kurtul hemde güzel haberlerinle bizi sevindir.sevgiler...a.s.

canım bende senin gibiyim zaman ilerlemiyor sanki ama beklemek zorundayız.benim gittiğim hast.1 saatte sonucu veriyorlar.ama bu süre hast.göre değişir bence

zaman gecmıyorrrrrrr....takıldı kaldı sankı...ALLAHIM emeklerı bosa cıkarma nolurrr..

ya sormayın zaman takıldı sankı gecmıyorr....ALLAHım hıcbırımızın kucagını bos bırakmasın ınsallah..verdıgımız emekler cektıgımız stressler bosa gıtmesın ınsallah

ALLAH RAZI OLSUN DUALARINA TUM KALBIMLE KATILIYORUM....:Saruboceq::Saruboceq:

canım benimde 14 ocakta transferim oldu. bu aksam pazartesiyi bekleyemedim dayanamadım ve test yaptım sonuç POZİTİFFFF insallah seninde pozitif sonuçlarını alırız darısı senin ve bekleyen herkezin başına

selam canım tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini..kutluyorum

selam canım tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini..kutluyorum

çok teşekkür ederim canım.insallah bekleyen herkez hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına. bu arada allah söyletti herhalde bebişler diye.eee bebişte olabilir bebişlerde sonuçta di mi ama

çok teşekkür ederim canım.insallah bekleyen herkez hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına. bu arada allah söyletti herhalde bebişler diye.eee bebişte olabilir bebişlerde sonuçta di mi ama

ınsallah ya alırız hepımız bebişlerımızı kucaklarımıza..bız cesaret edemedık teste artık beklıyoruz yarını ama zaman sankı durdu gecmıyor ...:Saruboceq:

1.5 saat ten önce çıkmıyor canım bence eczaneden bi test al bu testler küçükte olsa ipucu veriyormuş silik çizgi çıkıyormuş bence bi dene

canım hayırlısı olsun.allahım emeklerini boşa çıkarmasın .inşallah yarın güsel haberini alırız.buna çok ihtiyacımız var.moral olursun bizlere .allah yardımcımız olsun.emeklerimizi boşa çıkarmasın.....allah gönlüne göre versin canım......

renklı zuzuay hayatlaıcıce allah razı olsun ...umarım sızle bırlıkte paylasmak nasıp olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…