SLM ARKADASLAR BEKLENEN TEL GELDI..SONUC POZITIFMIS SAYIM 30...CARSAMBA TEKRAR CAGIRDILARRRRRR...GOZUMUZ AYDINNNNN...HALA INANAMIYORUMMMM...:teytey::teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
SLM ARKADASLAR BEKLENEN TEL GELDI..SONUC POZITIFMIS SAYIM 30...CARSAMBA TEKRAR CAGIRDILARRRRRR...GOZUMUZ AYDINNNNN...HALA INANAMIYORUMMMM...:teytey::teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımmmmmmm tebrik ederim çok mutlu oldum inan bana. sana dün ne dedim yarın buraya gelecek kızlarr hamileyimmmmmm diye yazacaksın demiştim :))) Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşalllah canımm. darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına inşalahhhhhhhhhh:Saruboceq:
tebrikler canım.allahım tamamına erdirsin.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
allah yardımcın olsun. inşallah bugünüde atlatırsınız.
herkezden ALLAH razı olsun ...herkezın ALLAH dıleklerını kabul etsın..umarım herkes bu sevıncı tadar..yarın 2.test var onu da atlatırsak ıyı olur dualarınızı eksık etmeyın..yarınıda kazasız belasız atlatırız ınsallah...son basamak..dualrınızı eksık etmeyın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?