pazartesı sonuc alıyoruz

:ecrin_bebek::ecrin_bebek: hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bugün üçüncü hamiş haberi allahım darısı olmayan bizlerin başına sizlerde bizleri dualarınıza katın amiiiiiiiinnnnnnnn

SLM ARKADASLAR BEKLENEN TEL GELDI..SONUC POZITIFMIS SAYIM 30...CARSAMBA TEKRAR CAGIRDILARRRRRR...GOZUMUZ AYDINNNNN...HALA INANAMIYORUMMMM...:teytey::teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımmmmmmm tebrik ederim çok mutlu oldum inan bana. sana dün ne dedim yarın buraya gelecek kızlarr hamileyimmmmmm diye yazacaksın demiştim :))) Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşalllah canımm. darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına inşalahhhhhhhhhh:Saruboceq:

SLM ARKADASLAR BEKLENEN TEL GELDI..SONUC POZITIFMIS SAYIM 30...CARSAMBA TEKRAR CAGIRDILARRRRRR...GOZUMUZ AYDINNNNN...HALA INANAMIYORUMMMM...:teytey::teytey::teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim canım çok sevindim.rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinnhihoyyyt

allah sızlerden razı olsun....herkese boyle sevınc yasamayı nasıp etsın..:Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler sayın anne adayı.hayırlı olsunnn. allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza

:Allah razı olsun arkadaslar darısı herkesın basına mevlam kucakları bos bırakmasın.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tebrikler, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin, ikiz mi yoksaaaa:) Çok sevindim, takip ediyordum gelişmeleri, sonucunu öğrendiğine çook sevindim, hayırlı olsun.

tebrikler canım.allahım tamamına erdirsin.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

herkezden ALLAH razı olsun ...herkezın ALLAH dıleklerını kabul etsın..umarım herkes bu sevıncı tadar..yarın 2.test var onu da atlatırsak ıyı olur dualarınızı eksık etmeyın..yarınıda kazasız belasız atlatırız ınsallah...son basamak..dualrınızı eksık etmeyın arkadaslar

Son düzenleme:
tebrikler canım.allahım tamamına erdirsin.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

ALLAH razı olsun ınsallah darısı herkesın basına..14.gun testıne gıdıyoruz bugunde...ınsallah degerler yukselmıs cıkar...dualarınızı eksık etmeyın..:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı haberlerle dön inşallah canım gerçi şu dakikalarda almış olman lazım m sonucu neyse gelince bildirirsin artık

valla bursalı o kadar heyecan yarattın ki buralarda ben de bekliyorum 14. gün sonucunu. gel hadi arkadaşım güzel haberlerle inşallah...

çok sevindim arkadaşlar burası hakkatten inanılmaz bir site 16 bursa senin pozitif sonucu yazını okurken inana bana ben hamile kalmış kadar heyecenduyup sevincimden ağladım arkadaşım. ne diyim senin adına çok sevindim hadi 2.ci test sonucunlada bizi sevindir.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…